Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Hårolie

Hårolie kan hjælpe dig med at vedligeholde dit hårs tilstand. Især hvis du lider af tørt og skadet hår, kan du med fordel bruge hårolie. Dit hår skinner og bliver også blødere. Hårolie indeholder ofte olier, der intensivt nærer, plejer og ofte beskytter håret mod ydre faktorer. Har du skadet, tyndt eller tørt hår? Så råder vi dig til at påføre hårolie i din daglige hårrutine. Dit hår kan takke dig for evigt.

Hvornår har du brug for hårolie?

Du producerer naturligt "olie" i hovedbunden. Dine talgkirtler producerer en slags fedtlag kaldet talg. Dette fedtlag beskytter din hovedbund og hår mod miljøfaktorer, der har en dårlig indflydelse på dit hår. Hvis du ikke producerer nok talg, kan håret blive tørt og beskadiget. Du kan også lide af skæl, hårtab eller tyndere hår på grund af manglende talg. Så kan en hårolie komme godt med til at råde bod på denne mangel. Dit hår er så stadig beskyttet og hydreret. Har du krøllet eller kruset hår? Så er hårolie et must i din hårrutine. Disse hårtyper skal fodres intensivt, hvis du ikke gør dette, bliver håret hurtigt kruset.

Hvilken hårolie er god til dit hår?

Nøglespørgsmålet er selvfølgelig, hvilken hårolie der er bedst til dit hår. Gå efter hårolie, der er lavet til din hårtype. Har du tørt eller beskadiget hår? Så kan kokos- og arganolie gøre meget for dit hår. Har du livløst hår? Så kan olivenolie puste liv i den igen. Mandelolie er igen ideel til tyndere hår. Du kan normalt læse på emballagen, hvilken aktiv ingrediens hårolien er lavet af. I dag finder du en hårolie til ethvert hårproblem, som genopretter og nærer dit hår.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber olie til dit hår?

Der er et par faktorer, du skal overveje, når du køber den bedste olie til dit hår. En af de vigtige ting er at se, hvordan tilstanden på din klipning er. Der findes forskellige typer olie. Olie til ekstremt beskadiget hår til olie til tyndere hår. Du vil også bestemme, om du kun går efter naturlige ingredienser eller ej, og hvilke ingredienser du gerne vil have i din hårolie. Hvis dit hår er ekstremt beskadiget, vil du gøre klogt i at gå efter arganolie. Så vær meget opmærksom på, hvad hårolien er lavet af, og om dette bidrager til den tilstand dit hår er i.

Hvordan bruger du en hårolie?

Du kan bruge hårolie på forskellige måder. For eksempel er det forskelligt fra mål til, hvordan du påfører hårolie i din hårrutine. Lider du fx af en tør hovedbund og vil du bruge olien til at fugte din hovedbund? Massér derefter hårolien ind i din hovedbund. Har du tørre hårspidser? Så fokuserer du på hårspidserne. Påfør hårolien fra halvvejs gennem håret og sørg for at tage godt fat i spidserne. Vi anbefaler altid at varme olien godt mellem håndfladerne. Olien absorberer så bedre og virker bedre. Er dit hår tyndt og bekymret for, at dit hår bliver for fedtet? Brug derefter olien i form af en spray. På denne måde kan du spraye olien over dit hår.

Er dit hår ekstremt beskadiget? Så kan du med fordel få en overnatningsbehandling. Forsegl dit hår med nok olie. Pak den ind med en mikrofiberklud og sov med den natten over. Dagen efter kan du puffe dit hår, hvis du synes, det er for fedtet. Bemærk: lad ikke hårolie ligge for længe i dit hår/hovedbund, så dine porer ikke tilstoppes og betændes. Du har givet dit hår et stort boost af nærende olier.

Hvilken hårolie til tørt eller beskadiget hår?

Vi kan forestille os, at du godt kan lide at springe søgedelen over. Derfor lister vi et par hårolier til dig nedenfor pr hårtype.

Tørt hår - Moroccanoil-behandling af OLAPLEX No.7

Tyndt hår - Moroccanoil Treatment Light

Krøllet hår - Moroccanoil Treatment of OLAPLEX No.7

Fluffy Hair - Moroccanoil Treatment of OLAPLEX No.7

Farvet hår - OLAPLEX No.7

Skadet hår - Moroccanoil-behandling af OLAPLEX No.7

Fordele og ulemper ved hårolie?

Før du justerer din hårrutine, er det rart at være klar over fordele og ulemper. Vi lister dem her for dig, så du bevidst vælger den rigtige hårolie.

Fordele

  • Nærer håret intensivt.

  • Du behøver ikke at skylle det ud.

  • Fugter også din hovedbund.

  • Genopbygger og beskytter dit hår.

  • Vidunderlig duft.

Ulemper

  • Håret kan føles fedtet.

  • Det er nogle gange en søgen efter den bedste hårolie.

  • Hårolie kan tilstoppe porerne, hvis de bliver siddende for længe.

Køb den bedste hårolie hos Bono .nl?

Vil du også nære, reparere og beskytte din klipning med de bedste hårolier? Går du efter den lækre arganolie fra Moroccanoil ? Eller vil du intensivt behandle din klipning med den patenterede formel fra det velkendte mærke OLAPLEX ? Se vores udvalg af hårolier og vælg det, der passer bedst til dit hårformål. Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen.