Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Intet fundet

Vi fandt ingen produkter til din søgning.

Astaxanthine

Måske har du aldrig hørt om det svære ord astaxanthin eller måske synes du, at astaxanthin er noget sludder. Alligevel bliver astaxanthin rost som en super antioxidant og måske den bedste antioxidant.

Hvad er Astaxanthin?

Astaxanthin tilhører carotenoidfamilien og kommer fra blodregnalger, en rødalge, der findes i søer, damme og arktiske hav. Astaxanthin er det lyserøde, røde pigment, der findes i vanddyr som laks, ørred, rejer, krabber, krebs, hummer og endda flamingoer. Astaxanthinen indeholdt i denne algeart omtales også som den mest kraftfulde antioxidant i naturen, også kendt som 'Det røde guld'. Astaxanthin er meget kraftigere end E-vitamin og C-vitamin (6000 gange mere effektivt). Så det er værd at vide mere om det!

Fordele ved Astaxanthin

Astaxanthin er en antioxidant. Antioxidanter er essentielle for mennesker, fordi de beskytter dem mod frie radikaler udefra. Men hvad er astaxanthin egentlig godt for? Astaxanthin er aktivt i hele kroppen (øjne, hjerne, blodkar, muskler, hud, lever, nyrer, led, hjerte, bugspytkirtel). På grund af dette har astaxanthin mange fordele:
 • Beskytter mod UV-stråling. Forskning har vist, at astaxanthin giver naturlig beskyttelse mod UV-stråling. Skader forårsaget af UV-stråling er kumulativ og permanent. Det kan påvirke hornhinden, linsen, iris, nethinden og beslægtede epitel- og konjunktivale væv. Strålingen forårsager også hudens aldring.
 • Understøtter øjensundhed. Det røde pigment fra algerne er koncentreret i øjet og giver beskyttelse mod UV-stråling. Dette forhindrer beskadigelse af lysceller. Dette kan bruges som en sikkerhedsforanstaltning mod grå stær og makuladegeneration. Astaxanthin hjælper også med at genoprette trætte øjne.
 • Beskytter og støtter huden.
 • God til kognitiv funktion.
 • Stimulerer og regulerer immunsystemet.
 • Sikrer sund muskelfunktion og lindrer trætte og ømme muskler efter fysisk anstrengelse.
 • Stimulerer udholdenhed.
 • Beskytter mave og tarmvæg og understøtter sunde tarme.
 • Godt for glukose- og fedtstofskiftet.
 • Virker anti-inflammatorisk.
 • Beskytter mod tegn på ældning.

Astaxanthin lover også forebyggelse og behandling af neurologiske lidelser, der involverer oxidativt stress og neuroinflammation, såsom Alzheimers sygdom.

Har Astaxanthin bivirkninger?

Der er i øjeblikket ingen kendte astaxanthin-bivirkninger. Doser på op til 40 mg/dag (over 3 uger) er blevet givet i toksicitetsundersøgelser hos mennesker.

Køb astaxanthin kosttilskud

Bono

Bono Astaxanthin 4mg (60 softgels) er lavet i Holland, under strengt tilsyn af den hollandske fødevare- og forbrugersikkerhedsmyndighed for at sikre kvalitet og effektivitet. Dette produkt indeholder 60 softgels med astaxanthin for at drage fordel af mange sundhedsmæssige fordele. Desuden indeholder dette produkt ingen kendte allergener og er velegnet til personer med diabetes, glutenfri og ikke-GMO.

NU fødevarer

NOW Foods Astaxanthin 10 mg (60 softgels) er fra det amerikanske firma NOW Foods. Dette produkt er GMP-kvalitetssikret, hvilket betyder, at alle aspekter af fremstillingsprocessen er blevet undersøgt. NOW Foods Astaxanthin 10mg er mælkefri, ægfri, kosher, glutenfri og ikke-GMO.

Køb astaxanthin produkter på bono.dk?

Klar til den mest kraftfulde oxidant? Vælg et astaxanthin-tilskud og tag dig af mange sundhedsmæssige fordele på en nem måde. Se vores astaxanthin-sortiment og bestil dine favoritter. Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen!