Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Intet fundet

Vi fandt ingen produkter til din søgning.

Conditionerbar

Du har sikkert allerede hørt om de populære shampoobars. Men udover at rense dit hår, vil du naturligvis også gerne pleje og fugte dit hår. Med en balsambar får du mulighed for at fugte dit hår maksimalt med næringen.

Hvad er en balsambar?

Faktisk er en balsambar nøjagtig det samme som en shampoobar. En balsambar er derfor et stykke sæbe i fast form, men denne gang med egenskaberne som en balsam har. På den måde bidrager du også til en plast-fri fremtid med din balsam, samtidig med at du forkæler og fugter dit hår med naturlige og plast-frie ingredienser og en skøn duft. Der findes desuden en balsambar til enhver hårtype, og de kommer med mange forskellige aromaer så man også kan vælge hvilken oplevelse man ønsker.

Hvad gør en balsambar for dit hår?

En balsambar virker ikke anderledes end en almindelig balsam. Du skal derfor bruge din balsambar efter du har renset dit hår med en shampoo. Ved at bruge en balsambar kan du både give dit hår fugt og næring, ligesom du sikrer at håret ikke bliver statisk. Du vil også bemærke at dit hår har mere glans og er lettere at rede efter brug af en balsambar, 

Hvilke balsambarer er bedst til mit hår?

Køb HappySoaps Aloe Vera Love Conditioner Bar (70 gram) fra Bono

Når det kommer til at vælge en balsambar er der mange forskellige typer dufte og farver at vælge mellem! Hvis du for eksempel har tørt og skadet hår, så gå efter en balsambar med nærende ingredienser. Tænk for eksempel på kokos, aloe eller melon. Lider du af en irriteret eller følsom hovedbund, er det bedst at gå efter ingredienser som kamille, lavendel eller aloe. HappySoaps fremstiller 100% mikroplast-fri balsambarer, der bliver fremstillet med naturlige ingredienser. Så ingen rod i dit hår. Dette betyder også at enhver balsambar du vælger er god for dit hår.

Forskel på en balsambar og almindelig balsam? 

 • Sæbeblok i stedet for flaske.
 • En balsambar svarer til 3 til 4 balsamflasker.
 • Bedre for en plast-fri fremtid.
 • Ingen kemikalier.

Hvor længe holder en balsambar?

En balsambar holder længere end en almindelig balsamflaske. En ennkelt bar svarer til 3.4 balsamflasker. Det er ikke blot godt for miljøet, men sparer dig også penge samtidig. Og jo færre plastikflasker der cirkulerer, jo bedre.

Fordele og ulemper ved en balsambar

Fordele 

 • Billigere.
 • Holder længere.
 • Nem at rejse med, selv i håndbagagen (ikke flydende).
 • Fin at give i gave sammen med en shampoobar.
 • Bidrag til en plast-fri fremtid.
 • Naturlige ingredienser.
 • Håret er blødt og skinnende efter brug.

Ulemper 

 • Skal tørre efter brug.
 • Man kan formentlig ikke nøjes med kun at prøve en enkelt.
 • Dit hår skal måske vænne sig til det.

Hvordan bruger du en balsambar?

Du bruger en balsambar på næsten samme måde som en shampoobar.

 1. Fugt din balsambar med varmt vand. Dette gør baren varm og blødere.
 2. Gnid din balsambar mellem dine hænder. Din bar bliver så hurtigere blødere.
 3. Gnid din balsambar over dit hår.
 4. Lad din balsambar virke i 3-5 minutter.
 5. Skyl dit hår godt, og så er du færdig! Dit hår er nu blødt og strålende.

Hvordan opbevarer man en balsambar?

Du opbevarer din balsambar på samme måde som en shampoobar. Sørg for at din balsam tørrer kort efter brug, og opbevar den derefter i en særlig opbevaringsboks, eller placer den på en træhylde. Tjek vores sortiment af opbevaringstilbehør og bestil det du mangler, hvis du ikke allerede har en måde at opbevare din balsambar på.

Bestil balsambar på Bono

Vil du også gerne nære og fugte dit hår med en lækker og naturlig balsambar? Så gå efter en balsambar fra HappySoaps. Med denne balsam kan du forkæle dit hår optimalt. Desuden bidrager du samtidig til en plast-fri fremtid. Der er en balsam til enhver hårtype og til ethvert ønske om duft og aroma. Se vores udvalg af shampoo- og balsambarer . Bestil inden kl. 23:59, få leveret inden for tre dage.