Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Intet fundet

Vi fandt ingen produkter til din søgning.

Gavesæt

Nogle gange kan det være rigtig svært at vælge en gave til nogen. Så i det tilfælde kan et gavesæt være et godt valg. Et gavesæt indeholder ofte en række forskellige produkter, og som modtager bliver man tit meget glad for de flere muligheder og produkter man får. Man kan prøve alt i sættet, helt uden at skulle betale for det. Den ultimative måde at forkæle en man holder af. Leder du efter et gavesæt til kvinder eller mænd? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har noget for enhver smag og hårtype.

Hvilke gaver til kvinder?

Vil du forkæle din kone, søster, mormor, mor eller kæreste med et lækkert gavesæt, der med garanti vil bringe et smil frem på læberne? Så er et gavesæt med hårpleje eller lækre bruseartikler et rigtig godt valg uanset anledningen. Kvinder elsker at få fine skønheds- og hårprodukter som de kan bruge til at forkæle dem selv. Du overvejer måske et sæt med de bedste produkter til hårpleje? Eller går du efter et gavesæt med farverige og plastfri sæbeprodukter? En smuk æske med vitaminer til hende er også en god og unik gave, som hun vil blive evigt taknemmelig for.

Moroccanoil gavesæt

Moroccanoil Hydrerende superstjerner køb fra Bono

Moroccanoil Magical Minis gavesæt. Snakker man arganolie, tænker man straks på Moroccanoil. At forkæle en kvinde med Moroccanoil er altid en god idé. Dette Moroccanoil sæt indeholder det mest kendte hårprodukt fra Moroccanoil, nemlig Moroccanoil behandlingen (hårserum), og kommer desuden med en lækker body & hair mist, med den eksotiske blanding af krydret rav og søde blomsternoter. Med dette gavesæt tager gavemodtageren på en sanserejse til Middelhavskysten.

HappySoaps gavesæt

HappySoaps Love gaveæske med 4 barer køb fra Bono

Kærlig gaveæske med 4 typer sæber. Ved at give dette gavesæt som gave, vil personen straks mærke den kærlighed du har for hende. Er hun dybt interesseret i en sundere verden og ikke-skadelige ingredienser? Så er dette den bedste gave du kan give hende. Dette gavesæt består af: en shampoobar af bergamot, en barberings sæbebar af lavendel, en body voks bar og en body oil bar af ylang ylang. Forkæl din elskede med denne bæredygtige og lækre gave.

OASE Hair Vitamins gavesæt

OASE Hair Vitamins 3 måneders gavepakke (gratis Tangle Teezer) køb fra Bono

Vil du give en gave der er lidt udover det sædvanlige? Og skal det være noget som enhver kvinde vil være dig evigt taknemmelig for? Så gå efter disse velsmagende hår vitamin vingummier fra OASE . Disse hår vitaminer stimulerer hårvæksten og holder håret sundt. Den lækre hindbærsmag sikrer at du for hver vingummi du indtager, bliver mindet om at du forkæler dig selv med et stykke slik. Samtidig giver du også dit hår og krop et boost indefra med de veganske og halal OASE Hair Vitamins. Derudover ser emballagen smuk ud. OASE gryden skaber også blikfang, uanset hvor du placerer den. Dette gavesæt består af: 3x OASE Hair Vitamins krukker og en pink Tangle Teezer børste.

Hvilke gaver til mænd?

Leder du efter en god gave til ham? Vi har også et gavesæt til den søde far, bror, ven eller søn, som vil få ham til at hoppe af glæde. Er du på udkig efter et hårsæt der opfylder hans hårs behov? Eller måske leder du efter en velsmagende og duftende shampoobar, fordi han bekymrer sig om bæredygtighed? Uanset hvad du vælger, er en sådan gave altid efterspurgt hos en mand.

FOLIGAIN testsæt shampoo og balsam 

FOLIGAIN Prøvesæt til mænd med tyndt hår køb fra Bono

Lider den pågældende mand af tyndt hår? Så vil denne gave blive modtaget med entusiasme og glæde. Dette FOLIGAIN sæt er specielt udviklet til mænd med tyndt hår. Sættet består af FOLIGAIN shampooen mod hårtab, en FOLIGAIN anti-hårtab balsam, og en lotion fra FOLIGAIN mod hårtab. Den perfekte gave til manden der ønsker at bekæmpe hårtab og stimulere hårvækst, men ikke helt ved hvor han skal starte.

Regenepure DR balsam og shampoo sæt

REGENEPURE DR & NT hårtab sæt til salg køb fra Bono

Vil du give et flot gavesæt for at forhindre begyndende hårtab? Så er dette sæt fra Regenepure den ideelle gave at give. Med ingredienser som jojobaolie, biotin og savpalme, stimulerer du hårvæksten grundigt. Regenepure er kendt for deres nøjsomme udvalg af ingredienser, der er klinisk bevist til at pleje hovedbunden og stimulere hårvækst. Forkæl ham med den bedste hårpleje.

Køb de bedste gaver til damer og herrer på Bono

Hos Bono finder du en lækker gave til hende eller ham, som med garanti vil få dem til at smile. Går du efter vitaminer til hende, dejlig hårpleje eller en lækker body & hair mist? Se vores udvalg af gaveartikler og vælg dine yndlings gaveartikler! Bestil inden kl. 23:59, så får du leveret i løbet af tre dage.