Ny: OASE Hair Thickening Shampoo & Conditioner.Køb nu!

Produkter

Gavesæt

Nogle gange er det meget svært at vælge en gave til nogen. Så kommer et gavesæt godt med. Et gavesæt indeholder ofte en række forskellige produkter og som modtager bliver du meget glad for dette. Du kan prøve alt uden at skulle betale for det. Den ultimative måde at forkæle på. Leder du efter et gavesæt til kvinder eller mænd? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har noget for enhver smag og hårtype.

Hvilke gaver til kvinder?

Vil du forkæle din kone, søster, mormor, mor eller kæreste med et lækkert gavesæt, der med garanti vil bringe et smil frem? Så er du altid det rigtige sted med et gavesæt med hårpleje eller lækre bruseartikler. Kvinder elsker mig-tid én gang med fine skønheds- og hårprodukter. Et sæt med den bedste hårpleje? Eller går du efter et gavesæt med farverige og plastikfri sæbeprodukter? En smuk æske med hendes vitaminer er også en unik gave, som hun vil være evigt taknemmelig for!

Moroccanoil gavesæt

Moroccanoil Magical Minis Sæt. Sig arganolie og du tænker straks på Moroccanoil. At forkæle en kvinde med Moroccanoil er altid en god idé. Dette Moroccanoil sæt indeholder det mest kendte hårprodukt fra Moroccanoil, nemlig Moroccanoil behandlingen (hårserum) og en lækker body & hair mist med den eksotiske blanding af krydret rav og søde blomsternoter. Med dette gavesæt tager gavemodtageren på en sanserejse til Middelhavskysten.

HappySoaps gavesæt

Kærlig gaveæske med 4 barer. Giv dette gavesæt og den kærlighed du har til denne person, vil hun straks mærke. Er hun dybt interesseret i en sundere verden og ikke-skadelige ingredienser? Så er dette den bedste gave du kan give hende. Dette gavesæt består af: en shampoobar af bergamot, en barberbar af lavendel, en body voksh bar og en body oil bar af ylang ylang. Forkæl din elskede med denne bæredygtige og også lækre gave.

OASE Hair Vitamins gavesæt

OASIS. Vil du give noget ud af kassen? Noget enhver kvinde vil være dig evigt taknemmelig for? Så gå efter disse velsmagende hår vitamin gummier fra OASE . Disse hårvitaminer stimulerer hårvækst og holder håret sundt. Den lækre hindbærsmag sikrer, at du for hver gummi, du indtager, har en idé om, at du forkæler dig selv med en slik. Samtidig med at du også giver dit hår og krop et boost indefra med de veganske og halal OASE Hair Vitamins. Derudover ser emballagen smuk ud. OASE -gryden er også et blikfang, uanset hvor du placerer den. Dette gavesæt består af: 3x OASE Hair Vitamins krukker og en pink Tangle Teezer børste.

Hvilke gaver til mænd?

Leder du efter en fin gave til ham? Vi har også et gavesæt til den søde far, bror, ven eller søn, som får ham til at hoppe af glæde. Et hårsæt, der opfylder hans hårbehov? Eller velsmagende shampoobarer, fordi han bekymrer sig om bæredygtighed? Uanset hvad du vælger, er en gave altid efterspurgt hos en mand.

FOLIGAIN testsæt shampoo og balsam

Lider den pågældende mand af tyndt hår? Så vil denne gave blive modtaget som et bull's eye. Dette FOLIGAIN sæt er specielt til mænd med tyndt hår. Sættet består af FOLIGAIN shampooen mod hårtab, FOLIGAIN anti-hårtab balsam og en lotion fra FOLIGAIN mod hårtab. Den perfekte gave til en, der kan lide at bekæmpe hårtab og stimulere hårvækst, men ikke helt ved, hvor man skal starte.

Regenepure DR balsam og shampoo sæt

Vil du give et flot sæt for at forhindre begyndende hårtab. Så er dette sæt fra Regenepure den ideelle gave at give. Med ingredienser som jojobaolie, biotin og savpalme stimulerer du hårvæksten grundigt. Regenepure er kendt for sit omhyggelige udvalg af ingredienser, der er klinisk bevist i at pleje hovedbunden og stimulere hårvækst. Forkæl ham med den bedste hårpleje!

Køb de bedste gaver til damer og herrer på Bono .nl?

Bi Bono .nl finder du en gave til hende eller ham, som med garanti vil få dig til at smile. Går du efter hendes vitaminer, hårpleje eller en lækker body & hair mist? Se vores udvalg af gaveartikler og vælg dine yndlingsgaveartikler! Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen.

1-3 hverdage leveringstid

Gratis levering fra 350 kr

Gratis produkt med hver ordre!

Køb nu, betal senere med Klarna.