Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Intet fundet

Vi fandt ingen produkter til din søgning.

Hårfibre

Du har måske hørt om hårfibre før, og du har måske ikke hørt om det. Hårfibre er et middel til at camouflere hårtab. Clayne hårfibrene sætter sig fast i håret, hvilket får håret til at se fyldigere ud, og skaldede pletter skjules. Disse hårfibre giver tæthed, volumen og naturlig dækning til både mænd og kvinder. Vi fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om hårfibre!

Brug hårfibre i tørt hår

At hårfibrene klæber til håret skyldes statisk elektricitet. Hårfibrene fæstner sig som lermagneter til dit hår, hvilket får håret til at se tykkere og fyldigere ud. For at hårfibrene skal hæfte optimalt, er det bedre kun at påføre dem, når håret er helt tørt. Derudover kan hårfiberen klumpe, når hårfiberen påføres vådt hår. Så undgå dette, så hårfiberen sidder optimalt fast i håret.

Vælg den rigtige farve

Hårfibre fås i mange forskellige farver. Vælg den farve, der er tættest på din egen hårfarve, så hårfiberen bliver så iøjnefaldende som muligt. Vidste du, at du også kan kombinere to forskellige farver hårfibre til den rigtige farve? Hvis du bruger en blanding af to farver, skal du altid starte med den mørkeste farve.

Brug en hårfiberapplikator

For at påføre hårfiberen mere jævnt og præcist i håret, kan en hårfiberapplikator være praktisk. En hårfiberapplikator, såsom KeratinMD Applicator Comb , påfører hårfiberen så præcist som muligt på de steder, hvor hårvæksten aftager. Dette gør det nemt at opnå et naturligt resultat.

Påfør hårfiberen korrekt

En lermængde hårfibre giver ofte allerede et godt og naturligt resultat. Den nøjagtige mængde afhænger dog af personlige præferencer og hårets tilstand. Påfør et lag hårfiber stykke for stykke og slå med fingrene. Eventuelt kan du også børste håret med en grov børste, så hårfibrene breder sig. Gentag lagene, indtil du er tilfreds med resultatet.

KeratinMD

Et velkendt hårfibermærke er KeratinMD, også kendt som søsteren til Foligain og derfor fra samme producent. KeratinMD er et mærke fra Amerika og produceres derfor ikke i Kina som mange andre mærker. KeratinMD hårfibre er en løsning til folk, der lider af hårtab eller tyndere hår. KeratinMD har hårfibre i forskellige hårfarver, såsom KeratinMD Hrfibre Black , KeratinMD Hrfibre Chestnut Brown , KeratinMD Hårfibre Dark Blonde og KeratinMD Hrfibre Light Blonde .

På kun 30 sekunder forvandles tyndt hår til et fuldt hoved. KeratinMD bruger en speciel formel, der endda er modstandsdygtig overfor vind, regn og sport. Faktisk vil hårbygningsfibrene først forsvinde efter shampooing af håret. Hvad vil du ellers have?

Købe hårfiberprodukter hos Bono?

Lider du af tyndt hår eller hårtab? Hårfibre hjælper med at skjule skaldede pletter og gøre håret naturligt fyldt igen. KeratinMD hårfibre forbliver på plads, indtil håret er redet. Se vores hårfibersortiment og bestil dine favoritter. Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen!