Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Lotion

Hårtab og skaldede pletter er problemer, der rammer både mænd og kvinder. For at imødegå dette er der flere produkter på markedet, som stimulerer hårvækst for mænd og kvinder, såsom Hårvækst lotioner. Men hvordan fungerer det helt præcist? Hvordan stimulerer du hårvækst? Og hvad er de bedste Hårvækst lotioner?

Hvordan virker Hårvækst lotion?

Du kan fremme hårvækst ved hjælp af forskellige Hårvækst lotioner af forskellige årsager:

Hårvækst lotioner hos hårtab på grund af stress

Svær og kronisk stress øger adrenalin i kroppen. Adrenalin producerer mælkesyre, så snart det kommer i kontakt med talgkirtlerne i hovedbunden. Mælkesyre forringer derfor hårvæksten og lymfeknudernes funktion. Som følge heraf er lymfeknuderne mindre i stand til at nedbryde adrenalin. Resultatet er en cyklus med dårlig hårvækst på grund af stress. En hårlotion, der afhjælper dette, er DS Laboratories Spectral F7 . Ved hjælp af Astressin-B, et komplekst peptid med 33 aminosyrer, blokeres negative effekter af stress på håret.

Hårvækst lotioner hos hårtab ved arv

Den mest almindelige årsag til arvelig hårtab er, at testosteron omdannes til dihydrotestosteron (også kaldet DHT). DHT er en type mandligt kønshormon, der forekommer hos både mænd og kvinder. Formentlig skyldes DHT hårtab, at DHT binder sig til androgenreceptorer på hårsækkene, hvilket får hårcyklussens vækstfase til at forkorte og hvilefasen forlænges. Hårene falder til sidst af, og de nye hår holder op med at vokse. En Hårvækst lotion med Nanoxidil hjælper med at undertrykke DHT og dermed reducere hårtab.

Hårvækst lotioner med Minoxodil

Du kan også stimulere hårvæksten med Minoxodil . Minoxodil var oprindeligt et lægemiddel til at sænke blodtrykket, men undersøgelser har også vist, at det er et ægte hårvækstmiddel. Minoxidil stimulerer blodgennemstrømningen til hårsækkene, hvilket får hårsækkene til at blive aktive og flytte fra hvilefase til vækstfase. Dette forlænger hårets vækstfase og øger hårets tæthed. Minoxodil har ingen indflydelse på hormonbalancen. Til mænd anbefales 5% Minoxidil-versionen. Kvinder starter ofte med 2% Minoxidil først.

Hårvækst lotioner til andre formål

Hårtab kan også modvirkes med en Hårvækst lotion, der forhindrer hærdning af kollagen. Kollagen kan få hår til at falde ud for tidligt. En Hårvækst lotion som Spectral.RS hjælper effektivt mod næsten alle årsager til hårtab. Fordi hårene bliver længere, bliver hårene tykkere og mere voluminøse.

Hårvækst lotioner indeholder også forskellige midler til at stimulere hårvækst. For eksempel er biotin, niacin og koffein videnskabeligt beviste ingredienser til at styrke håret. På denne måde forbliver hårene i vækstfasen, de bliver tykkere og der er mindre hårtab.

Hvornår ser du resultater med en Hårvækst lotion?

Præcis hvor lang tid det tager at se synlige resultater varierer fra Hårvækst lotion. Med de fleste Hårvækst lotioner tager dette omkring 3 til 6 måneder. At fremme hårvækst ved at forlænge vækstfasen er en ret langsom proces. Med Minoxidil tager det mindst 4 måneder, før de første resultater er synlige. Hvis du ikke ser synlige resultater efter 12 til 18 måneder, skal du stoppe med at bruge Hårvækst lotion. En Hårvækst lotion har ikke garanteret effekt for alle.

Er resultaterne af Hårvækst lotioner permanente?

Nej, for at bevare resultaterne skal lotionen påføres dagligt.

Har Hårvækst lotioner bivirkninger?

Hårvækst lotioner ses som sikre midler. Alligevel er der altid en stor chance for bivirkninger, herunder tør hud, svimmelhed og hovedpine. Der kan også være en leret stigning i krops- og skæghår eller irritation i hovedbunden. Hårvækst lotioner bør ikke anvendes til patienter under 18 år og over 65 år, da sikkerhed og effekt i disse aldersgrupper ikke er fastlagt.

Har Minoxidil bivirkninger?

Ja, brugen af ​​Minoxidil kan forårsage bivirkninger. Hovedbundsirritation med Minoxidil skyldes ingredienserne alkohol og propylenglycol. Selvom disse ingredienser kan forårsage irritation, er de nødvendige, fordi Minoxidil kun kan opløses godt i disse to ingredienser.

Derudover bør lægemidlet Minoxidil ikke bruges til personer med hjerte-kar-sygdomme, da det kan give hjertebanken og betændelse. Denne Hårvækst lotioner bør heller ikke bruges på patienter yngre end 18 år og ældre end 65 år.

Hvordan bruger du en Hårvækst lotion?

Fremskyndelse af hårvækst skal naturligvis ske på den rigtige måde, så du ikke skyller lotionen efter påføring. Hvad er den bedste måde at bruge Hårvækst lotion på?

  • Brug altid Hårvækst lotioner som beskrevet i brugsanvisningen
  • Red dit hår i en del. På denne måde kan du bedre nå din hovedbund og resten af ​​håret bliver mindre fedtet.
  • Bestem den korrekte dosering, dette fremgår af brugsanvisningen til Hårvækst lotion. Ved vigene eller kronen er normalt 0,5 ml eller 5 sprays tilstrækkeligt. Vil du behandle hele din hovedbund? Så er omkring 1 ml eller 10 sprays tilstrækkeligt.
  • Påfør Hårvækst lotion.
  • Gnid Hårvækst-lotionen ind og lad den sidde i hovedbunden så længe som angivet i brugsanvisningen. Dette kan variere fra et par minutter til timer.
  • Voks dine hænder forsigtigt efter påføring af produktet i hovedbunden. Hvis produktet kommer i kontakt med andre dele af kroppen, er der risiko for hårvækst på andre dele af kroppen.

Hvor ofte skal du bruge Hårvækst lotion?

Den anbefalede daglige dosis er 1 ml to gange dagligt (10 aktiveringer ved hjælp af doseringspumpen). Den maksimale daglige dosis er normalt 2 ml, så du kan påføre 1 ml om morgenen og 1 ml om aftenen. Det er bedst, hvis der er cirka 12 timer imellem. At overskride den maksimale daglige dosis giver ingen mening, Hårvækst lotion vil da hverken virke hurtigere eller bedre.

Bestil den bedste Hårvækst lotion på bono.dk?

Stimulering af hårvækst er noget, som mange mennesker leder efter. Ved hjælp af hårvækstprodukter som Hårvækst lotioner bliver det til virkelighed. Hårsækkene bliver mere aktive, bliver længere og styrkes. Resultatet er mere hårvækst og mindre hårtab. Hos Bono finder du forskellige Hårvækst lotioner fra Spectral eller Minoxidil, fås i 2% og 5%. Foretrækker du et andet middel mod hårtab? Hos Bono har vi et omfattende udvalg, herunder hårvækstshampoo og hårvækstkapsler.