Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Intet fundet

Vi fandt ingen produkter til din søgning.

Moroccanoil

Sig Moroccanoil og alle tænker straks på arganolie, også kendt som det flydende guld fra Marokko. Moroccanoil formåede at skabe en behandling i én formel, der forvandler tørt og beskadiget hår til skinnende og håndterbare hårstrå. Moroccanoils medstifter Carmen Tal opdagede, at det var muligt. Under rejsen stødte hun på Moroccanoil-behandlingen. Denne opdagelse gav hende et mål: at introducere Moroccanoil Treatment til hele verden!

Moroccanoil og fordelene ved arganolie til håret

Arganolie er den vigtigste byggesten for mærkets kvalitet. Moroccanoil bruger kun olie af den bedste kvalitet, fra de originale argantræer i Marokko. Disse olier indeholder en høj koncentration af antioxidanter og essentielle vitaminer, der naturligt genopliver, forbedrer og skinner håret. Kort sagt: arganolie forvandler tørre og beskadigede lokker til en skinnende og sund klipning.

Moroccanoil, autentisk aroma

Hvis du bruger eller kender Moroccanoil, vil du genkende duften på afstand. Duften tager dig gennem en vidunderlig middelhavs-sanserejse, som du aldrig vil glemme. Rav-aromaer og søde blomster udgør den ikoniske Moroccanoil-duft, som øjeblikkeligt transporterer dig ind i en illusion af luksus. Det fremmaner et billede af solrige ferier på stranden og forkælelse i spaen.

Moroccanoil behandling

Det hele startede med Moroccanoil-behandlingen for Moroccanoil. En behandling, som du ikke kan ignorere, efter du har brugt den én gang. Moroccanoil Treatment fugter og reparerer beskadiget og tørt hår som ingen anden. Den intense næring af den høje koncentration af arganolie og andre essentielle næringsstoffer vil forvandle dit hår til den klipning, du altid har drømt om.

Moroccanoil luksus hårpleje med arganolie

Moroccanoil-serien stopper ikke kun ved den vellykkede Moroccanoil-behandling. Mærket består nu af et omfattende udvalg af hårpleje. Der er en linje, der er effektiv til alle hårtyper og udfordringer. Ekstremt ødelagt hår? kruset hår? Mangel på volumen? Uanset hvad det er, tilbyder Moroccanoil en løsning med sine arganolieformler.

Hvilken serie af Moroccanoil skal jeg vælge til mit hår?

Det afhænger af, hvilken type hår du har, og hvad du vil opnå. De forskellige kollektioner er kort beskrevet nedenfor, så du ved, hvor du skal lede efter dit ideelle Moroccanoil-produkt.

  • Reparation : har en genoprettende og fugtgivende effekt på hår og hovedbund. Løsningen til beskadiget hår.
  • Fugtgivende: har en ultimativ fugtgivende effekt. Ideel til tørt hår.
  • Lydstyrke : Giver et kraftigt volumenboost. Især mod tyndt, slapt og livløst hår.
  • Glat: udglatter uregerligt, kruset og kruset hår. Til enhver kruset hårtype.
  • Tekstur: et beachy look uden at gå til stranden? Intet problem for teksturlinjen.
  • Krølle: Få mest muligt ud af dine krøller? Krøllelinjen er perfekt til krøllet, kruset og bølget hår.
  • Style: vil du have kontrol, volumen, glans eller varmebeskyttelse til dit hår? Tag et kig på stillinjen.
  • Finish: intet udseende er umuligt for målstregen. Afslut dit hår som du ønsker.
  • Balance: smukt, sundt og voluminøst hår starter ved hovedbunden. Reguler hovedbunden med plejeprodukterne fra balancelinjen.

Moroccanoil Curl hårpleje til kruset eller krøllet hår?

Ejere af kruset eller krøllet hår ved, hvor udfordrende det kan være at holde deres hår tæmmet. Håret gør ofte hvad det vil og går i alle retninger, undtagen som du vil have det. Moroccanoil Curl-linjen er perfekt til krøllet, kruset og bølget hår. Mange krøllede kugler er især begejstrede for Moroccanoil Intense Curl Cream.

Moroccanoil oplevelser?

Kunder, der bestiller Moroccanoil hos os, er helt vilde med mærket. Duften er ofte et vanedannende element og samtidig giver det mange damer en metamorfose i kvaliteten af ​​deres hår. Hårlokker forvandler sig fra luftige fuglereder til silkebløde hårstrå. En fælles pointe, der nævnes, er, at håret ikke føles tungt efter brug, og at man med det samme mærker og ser resultater.

Bestil den bedste Moroccanoil hårpleje på Bono .nl?

Er du nysgerrig efter, hvad Moroccanoil kan gøre for dit hår? Oplev uimodståelig skønhed, ultimativ pleje og velfortjent luksus. Alt sammen i ét mærke. Med de magiske fordele ved arganolie kan dit hår ikke lade være med at være evigt taknemmelig. Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen.