20% rabat på FOLIGAIN med koden 'FOLIGAIN20'.Køb nu

Produkter

OASE

OASE er et skønhedsmærke, der står for luksus, kvalitet og effektivitet. OASE tilbyder nutidens kvinder præcis det, de har brug for til deres hår, hud og krop. OASE står for ro, selvforkælelse og for at få det bedste ud af dig selv med smukke skønhedsprodukter af høj og holdbar kvalitet.

OASE Hair Vitamins de bedste hårvitaminer til sundt hår

OASE Hair Vitamins er revolutionerende, veganske Soft Gums™ med en naturlig smag af solbær. Gummierne bidrager til smukt, langt, sundt og skinnende hår og reducerer samtidig risikoen for hårbrud.

Hårvitaminer er vigtige i dag. Desværre giver den kost, vi følger, ikke altid nok næringsstoffer. For at styrke håret og fremme hårets stimulering kan et hårvitaminkompleks derfor være en fin støtte. Denne idé førte til OASE Hair Vitamins. En schweizisk hårvitamin-formel bestående af 17 nøje udvalgte ingredienser, der gør dit hår sundere og stærkere.

Hårvitaminerne i form af gummier er helt veganske og halal-vitaminer. En daglig dosis indeholder kun 2,82 gram sukker, hvilket svarer til en bid af en banan. OASE gummies er fremstillet af 100 % naturlige ingredienser og er naturligvis GMO-frie. Plej også dit hår indefra og ud med de lækre gummies med solbærsmag fra OASE.

OASE Gua Sha og Rose Quartz Facial Roller Set

Vi kan ikke ignorere det faktum, at skønhedsværktøjer bliver mere og mere trendy i skønhedsverdenen. Når du først kender deres positive virkninger på din hud, kan du heller ikke leve uden dem. Disse små ting gør store underværker for din hud. De stimulerer blodcirkulationen (hvilket gør det lettere at fjerne affaldsstoffer), udglatter rynker, reducerer porernes størrelse og forebygger betændelse. Disse redskaber fra traditionel kinesisk medicin kombineret med f.eks. et C-vitamin-serum får din hud til at stråle som aldrig før.

OASE hårpleje

OASE forsker i øjeblikket i og formulerer nye hårplejeprodukter. Et problem, som mange kvinder står over for, er manglende volumen i deres hår. Det hører vi fra mange kunder. Derfor har OASE i samarbejde med laboratorier, der har specialiseret sig i hårpleje, der stimulerer hårvækst, udviklet en lovende formel. Produkterne er stadig i produktion. Vi forventer at modtage den første sending snart. Men vi vil naturligvis holde jer underrettet.

Køb OASE Hair Vitamins, Gua Sha, Rose Quartz Facial Roller eller hårpleje hos Bono?

Kunne du tænke dig at berige dig selv med de fine skønhedsprodukter fra OASE? Skønhedsprodukter, der er blevet omhyggeligt sammensat et for et, så OASE kan regne med tilfredse kunder. Går du også til afslapning i ansigtet, mens du gør din hud en foryngende tjeneste? Giver du også dit hår et boost ved at tage de bedste og lækreste hårvitamin-gummier fra OASE? Og snart vil du kunne booste dit hår ikke kun indeni, men også udenpå med den kommende OASE hårplejeserie. Bestil dit favorit OASE skønhedsprodukt hos os. Bestilt inden kl. 23:59, leveres inden for 3 arbejdsdage.