Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Intet fundet

Vi fandt ingen produkter til din søgning.

Særtilbud

En effektiv selvplejerutine starter med en god samling af plejeprodukter. Når du skal finde egnede produkter, kan du ofte være i vildrede over, hvad du skal gøre. Det kræver en indsats, stress, tid og en masse frustration. Heldigvis ændrer Bonos pre-sale-sæt alt dette, da alle produkterne til din perfekte selvplejerutine allerede er blevet omhyggeligt samlet sammen.

Hvad består en værdipakke af?

Sættene består af forskellige plejeprodukter fra mærker, der ofte bruges sammen og er populære hos Bono.nl. På vores hjemmeside kan du finde sæt fra hårmærker som Moroccanoil, OLAPLEX og FOLIGAIN. Sættene er sammensat ud fra hårtyper, tænk på tyndt, tørt og skadet hår, men også på følsom hovedbund, skæl i hovedbunden eller hårtab.  Det sikrer, at der er nok at vælge imellem, og at der altid er et sæt til dig. Men hos Bono kan du også finde discount-sæt, der indeholder hudpleje og kosttilskud.

Hvad er "fordelen" ved et predeal-sæt?

Det er ikke kun meget billigere at købe et pre-sæt end at købe individuelle produkter. Du behøver heller ikke at gå på en stressende jagt efter de rigtige plejeprodukter. Sættene indeholder de vigtigste elementer, du har brug for til en effektiv hårvask, hudplejerutine og til at supplere din daglige ernæring.

Hvilket ydelsessæt er bedst for mig?

Når du skal vælge det sæt, der passer bedst til dine behov, er det vigtigt at vide præcis, hvad du har brug for. Hvis du f.eks. leder efter passende hårprodukter, er det godt at gøre det på baggrund af din hårtype. Din hårtype findes ved at se på alle de egenskaber, som dit hår oprindeligt har. Disse omfatter mængden af hår, du har, tykkelsen af hvert hår, hårets krøller og hvor hurtigt dit hår bliver fedtet.

Hvis du f.eks. har tørt hår, har dit hår ofte brug for intensivt nærende produkter fra mærker som Moroccanoil og OLAPLEX. Lider du af hårtab og tyndt hår? Så har du måske mere gavn af at bruge de genopbyggende produkter fra FOLIGAIN. Hvis du ønsker hårpleje indefra, kan hårvitaminer fra OASE være den ideelle løsning for dig. Gummierne bidrager til smukt, langt, sundt og skinnende hår, samtidig med at risikoen for hårbrud reduceres.

Kan du stadig ikke beslutte dig for, hvilket sæt der passer bedst til dig? Derefter skal du kontakte Bonos kundeservice. De er klar til at hjælpe dig