Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Skægvækst lotion

Lider du af huller i dit skæg? Ved at anvende en kraftfuld lotion til skægvækst, kan man genoplive de hårstrå der ikke er blevet aktiveret, såvel som de svækkede hårstrå. En lotion er nem at påføre og efterlader ikke en fedtet fornemmelse.

Hvem er skægvækst lotion egnet til?

En skægvækst lotion er velegnet til mænd der ikke har nogen, eller kun lidt skægvækst, lider af tomme pletter i skægget, langsom skægvækst, eller mænd der blot ønsker mere skægvækst. Skægvækst lotions er også velegnede til overskægget.

Hvad er fordelene ved en skægvækst lotion?

 • Giver et fyldigere skæg med et sundere udseende.
 • Ikke-fedtende formel uden rester.
 • Fugter og plejer håret i skægget.
 • Let at anvende.
 • Resultater efter 2 til 3 måneder.

Hvordan virker en skægvækst lotion?

En skægvækst lotion eller et serum indeholder gennemprøvede ingredienser, der får skæg hårene til at vokse hurtigere. Den fugter og plejer også hårene i skægget, hvilket giver skægget et fyldigere og sundere udseende. De nøjagtige ingredienser varierer fra lotion til lotion. Se derfor nærmere på hvad hver enkelt lotion indeholder.

Spectral BRD skægvækst lotion

DS Laboratories Spectral BRD skægvækstserum (30 ml.) køb på Bono.dk

Spectral BRD skægvækst lotion indeholder en høj koncentration af 12 gennemprøvede ingredienser, der alle sammen stimulerer skægvæksten. Disse ingredienser omfatter:

 • 5% Nanoxidil: stimulerer hårsækkene ved at åbne ionkanalerne og forlænge anagenfasen (vækstfasen).
 • Adenosin: et antiinflammatorisk middel, der sikrer hårvækst gennem biokemiske processer såsom energioverførsel og signaltransduktion.
 • Rosmarinolie: Dette forbedrer blodcirkulationen, så næringsstoffer og ilt bedre kan nå frem til hårsækkene. Dette sikrer en sund hårvækst.
 • Koffein: hæmmer hårtab.

Skægvækst lotionen indeholder desuden piroctone olamine, biotin, niacinamid, ricinusolie, kobberpeptid, biotinoyl tripeptid, myristoyl pentapeptid-17 og hyaluronsyre. Disse ingredienser er kendt for at stimulere hårvæksten.

FOLIGAIN skægvækst serum

FOLIGAIN Serum til skægvækst (15 ml.) køb på Bono.dk

FOLIGAIN Beard Growth Serum er det eneste produkt i verden med 7% Myoxil, en kraftfuld og patenteret blanding af vigtige ingredienser til at stimulere og pleje skægvækst. Dette skægvækst serum indeholder ikke de DHT-blokerende ingredienser, men derimod naturlige midler. Dermed er dette skægvækst serum billigere end dem fra DS Laboratories. 

Hvordan bruger man en skægvækst lotion?

En skægvækst lotion anvendes normalt to gange om dagen. Anvend din lotion på følgende måde:

 1. Vask ansigtet og skægget grundigt, og tør derefter området med et håndklæde.
 2. Påfør serummet på det område, hvor du ønsker at stimulere skægvæksten, og brug evt. en applikator, hvorefter du skal massere serummet forsigtigt ind i huden.
 3. Rør ikke ved området bagefter, før skægvækst serummet er tørret helt ind.

Brug ikke serummet på skadet eller irriteret hud. Har du følsom hud? Så prøv først en lille mængde serum på huden, og se om der opstår bivirkninger. Desuden skal du undgå kontakt med øjnene.

Hvor lang tid går der før jeg ser resultater?

Hårvækst er en ret langsom proces for de fleste mennesker, så det kan tage noget tid før du kan se væsentlige resultater. Det kan ske efter tre måneder, men også tidligere.

Køb skægvækst lotion på Bono.dk?

Er du nysgerrig efter at vide hvilken effekt som skægvækst lotion har på dit skæg? Se vores sortiment af skægvækst lotions og prøv det selv. Bestil før 23:59, få leveret inden for tre dage.