Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Intet fundet

Vi fandt ingen produkter til din søgning.

Urban Alchemy

Urban Alchemy blev grundlagt i 2017 og blev grundlagt i München, Tyskland. År tidligere havde paraplyfirmaet New Flag allerede indgået et samarbejde med mærker som Tangle Teezer og Olaplex for innovativ hårpleje. I 2017 er det tid til et brand, der er skræddersyet til frisørernes ønsker og beregnet til frisør- og hjemmebrug: Urban Alchemy.

Urban Alchemy: kreativ, høj kvalitet og perfektionistisk

Urban Alchemy mener, at det er vigtigt at forbinde frisørprofessionelle fra hele verden. Når alt kommer til alt, har hver frisør forskellige specialer og ekspertiseområder, men de deler alle passionen for deres arbejde og de bedste produkter! Mærket bringer alkymister sammen, deraf navnet Urban Alchemy. Urban Alchemy står for kreativitet, høj kvalitet og perfektionisme. Mærket kan bruges af enhver frisør, men også til hjemmebrug. Urban Alchemy-produkter fremstilles i hjemmet og gennemgår omfattende produkttests, før de distribueres.

Vil du købe Urban Alchemy-produkter hos Bono?

Er du klar til en frisørbehandling til din egen barbershop eller bare derhjemme? Urban Alchemy-produkterne er det perfekte valg til det! Se vores Urban Alchemy-sortiment og vælg dine favoritter. Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen.