KeratinMD

Lider du af tyndt hår, skaldethed eller skaldede pletter? KeratinMD har fundet en nem løsning til dette: hårfibre. KeratinMD er søster til den velkendte Foligain og kommer derfor fra samme producent. Det er derfor et amerikansk mærke og produceres derfor ikke i Kina, som mange andre mærker. Så undrer du dig måske: hvad er hårfibre?

Hvad er KeratinMD hårfibre?

KeratinMD hårfibre er et middel til at camouflere hårtab. Clayne hårfibrene sætter sig fast i håret, hvilket får håret til at se fyldigere ud, og skaldede pletter skjules. Dette gøres ved hjælp af statisk elektricitet. Hårfibrene klæber til dit hår som lermagneter, hvilket får håret til at se tykkere og fyldigere ud. Hårfiberen giver tæthed, volumen og naturlig dækning. Det er vigtigt først at påføre hårfiberen, når håret er helt tørt, ellers kan de begynde at klumpe.

Hvem passer KeratinMD hårfibre til?

Hårfibre er velegnet til både mænd og kvinder med hårtab eller tyndere hår. Hårfibre er også nyttige for personer, der lige har gennemgået en hårtransplantation.

KeratinMD produkter: vælg den rigtige farve

Har du besluttet dig for at prøve hårfibre? Vælg den rigtige farve, som er tættest på din egen hårfarve, så hårfiberen bliver så iøjnefaldende som muligt. To forskellige typer KeratinMD hårfibre kan også kombineres for at opnå den rigtige farve. Start altid med den mørkeste farve, hvis du blander to farver hårfibre.

KeratinMD har hrfibre i forskellige hårfarver, såsom KeratinMD Hrfibre Black , KeratinMD Hrfibre Chestnut Brown, KeratinMD Hrfibre Light Brown , KeratinMD Hrfibre Dark Blonde og KeratinMD Hrfibre Light Blonde . For at påføre hårfiberen så jævnt og præcist som muligt, anbefales KeratinMD Applicator Comb .

Særlig KeratinMD formel

Påfør et lag af KeratinMD hårfibre en efter en og bank den med fingrene. Spred derefter hårfiberen ud med en grov børste. Gentag indtil du er tilfreds med resultatet. KeratinMD har en speciel formel, der er modstandsdygtig over for vind, regn og sport. Meget praktisk, hvis du bor i Holland! Faktisk vil hårbygningsfibrene først forsvinde, når håret er shampooet.

Købe KeratinMD produkter på bono.dk?

Er du nysgerrig efter hårfibres effekt på dit hår? Prøv det med højkvalitets KeratinMD hårfibre. Se vores KeratinMD-sortiment og vælg den farve, der passer bedst til din hårfarve. Alle farver er på lager i to måneder. Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen!