Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Betalingsmuligheder

Vi forsøger at tilbyde så mange betalingsmuligheder som muligt. I øjeblikket kan du betale gratis med følgende betalingsmetoder:

 Betalingsmetode Betalingsomkostninger
iDEAL Gratis
Bancontact/Mister Cash Gratis
Belfius Direct NET Gratis
Visa Gratis
Mastercard Gratis
American Express Gratis
Klarna Gratis
KBC Gratis
SOFORT Banking Gratis
Apple Pay Gratis
Shop Pay Gratis
Google Pay Gratis
Bankoverførsel Gratis


Forsinket betaling via Klarna: inden for 30 dage
Klarna er Europas førende leverandør af fakturabaserede betalingsløsninger til e-handel. I øjeblikket tilbydes Klarna i mere end 45.000 onlinebutikker fordelt på 7 lande. Betalingsmetoden "Betal bagefter: inden for 30 dage" er gratis. Hvis du vælger Klarna, vil din ordre blive betalt og behandlet med det samme.

iDEAL (mest almindeligt)
Med iDEAL kan du vælge mellem følgende banker: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, SNS Regio Bank og Triodos Bank. Denne betalingsmetode er gratis. Når du vælger iDEAL, vil din ordre blive betalt og behandlet med det samme.

Bancontact/Mister Cash
Den belgiske markedsleder inden for elektroniske betalinger. Denne betalingsmetode er gratis. Når du vælger Bancontact/Mister Cash, bliver din ordre straks betalt og behandlet.

SOFORT Banking
En meget populær betalingsmetode i Tyskland. Det er gratis at betale via SOFORT Banking. Hvis du vælger SOFORT Banking, vil din ordre blive betalt og behandlet med det samme.

Belfius Direct Net
Som en af Belgiens største banker tilbyder Belfius sine kunder sin egen betalingsløsning. Belfius-kunder kan foretage betalinger i realtid i deres velkendte bankmiljø. Betalingsmetoden Belfius Direct Net er gratis. Når du vælger Belfius Direct Net, bliver din ordre betalt og behandlet med det samme.

Kreditkort
Kreditkort er stort set den mest kendte metode til at modtage betalinger med verdensomspændende dækning. Vi accepterer følgende kort: Mastercard, Visa og American Express. Det er gratis at betale med dit kreditkort. Når du vælger kreditkort, bliver din ordre betalt og behandlet med det samme.

KBC-betalingsknap
KBC/CBC-betalingsknappen er en online betalingsmetode for kunder hos KBC og CBC, der tilsammen er Belgiens største bank. Det er en sikker måde at foretage indkøb på internettet på. Betalinger registreres direkte i vores system, så du modtager din ordre meget hurtigt.

SOFORT BANKING
Betal sikkert og gratis med SOFORT Banking på vores websted, og få dine produkter leveret i morgen.

Apple Pay
Apple Pay er en mobilbetalingstjeneste udviklet af Apple Inc., som gør det muligt for brugerne at betale med en kompatibel Apple-enhed, der er forbundet med et kredit- eller betalingskort.

Google Pay
Google Pay er en hurtig og nem måde at betale online med din smartphone.

Shop Pay
Shop Pay er en betalingsmulighed, der fremskynder betalingsprocessen ved at gemme betalingsoplysninger. Forsendelses- og faktureringsoplysninger gemmes sikkert på Shopify's PCI-kompatible servere.