Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Rejsesæt

At rejse er skønt, man smager en ny atmosfære, oplever andre kulturer og lader sig ikke holde tilbage, når det kommer til god mad. Det er også et must at have dine skønheds- og hårprodukter ved hånden, for hvem har lyst til at være på feriesnapsen med et blødt hår? At rejse med store flasker shampoo og balsam er en no-go i betragtning af det begrænsede antal kilo, du kan tage med dig i din indcheckede bagage. Rejser du kun med håndbagage, er du begrænset til flasker med max 70 ml. Bi Bono .nl er på det rigtige sted, fuldend din rejse med skønheds- og hårprodukter i rejsestørrelse, der sikrer, at du også skinner på ferien.

Hvilket rejsesæt tager du med?

Et rejsesæt består af skønheds- eller hårprodukter i rejsestørrelser. Det er flasker, der ikke indeholder mere end 70 til 100 ml flydende stof. Du kan også lægge dem i håndbagagen. Forsøg ikke at smugle større mængder, for toldkontrollen vil med garanti tage det og flytte dine skønhedsartikler til skraldespanden. Hvis du går efter større flasker, skal du sørge for at lægge dem i din indtjekkede bagage i stedet for din håndbagage. Alt i alt er et rejsesæt det mest bekvemme. Så har du de bedste produkter i ét sæt, uden at skulle bekymre dig om vægt eller antal ml.

Rejsesæt OLAPLEX

Lider af tørt eller (ekstremt) beskadiget hår. Så er OLAPLEX Traveling Styling Kit uundværligt i din kuffert. Dette sæt består af OLAPLEX No.1 Bond Multiplikator og to OLAPLEX No.2 Bond Protector. Et sæt der er særligt velegnet til skadet og skrøbeligt hår. OLAPLEX genopretter håret som ingen anden.

Rejsesæt VETA shampoo & balsam

Lider du af hårtab? Så vil du selvfølgelig også gerne fortsætte med at stimulere væksten af ​​dit hår, mens du er på ferie. Men at rejse med store flasker er en no-go. Tag dette sulfatfri rejsesæt fra VETA med dig og fortsæt med at stimulere din hårvækst. Også selvom du er på stranden på Curacao. VETA indeholder savpalme. Også kaldet savpalme, denne ingrediens har en DHT-blokerende effekt i hårsækkene. Meget velegnet mod arvelig hårtab.

DS Laboratories Anti-Hair Loss rejsesæt

Du glemmer måske alle dine bekymringer, når du er på ferie, men det, at du døjer med hårtab, er der altid. Også når du rejser. Undgå hårtab under din ferie med rejsesættet fra DS Laboratories. Med vækstmidlet nanoxidil (5%) bekæmper du hårtab tidligt og stimulerer ny hårvækst. Du kan således stimulere din hårvækst overalt i verden og nyde en ferie uden hårbekymringer.

HappySoaps rejsesæt shampoo barer

Shampoo barer er i højsædet lige nu. Ikke overraskende, da vi alle handler mere bevidst med vores klode. HappySoaps (shampoo) barerne er ikke kun plastikfri, men også meget praktiske at have med på tur. Ingen bøvl med utætte flasker eller mængder, som du ikke må tage med. En shampoobar er altid tilladt, fordi den ikke er flydende. Stængerne passer i hvert hjørne af din kuffert eller taske. Udover shampoobarer er der også balsambarer. Så du kan klare hele din rutine. Går du efter den lækre Purple Rain Shampoo Bar? Eller You're One in a Melon Shampoo Bar? Vælg dine yndlingsbarer og lav dit eget rejsesæt.

Køb det ultimative rejsesæt på Bono .nl?

Leder du efter et rejsesæt til at pleje dit hår på ferien med de bedste hårprodukter? På denne måde opretholder du en optimal hårrutine selv langt hjemmefra, så dit hår forbliver sundt og altid ser godt ud. Der er et sæt til enhver hårtype. Se vores udvalg af rejsesæt og vælg din favorit. Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen!