Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Creme

Hvad nu hvis du opdager et produkt der kan tæmme, style og nære dit hår uden at gøre det fedtet eller få det til at se fedtet ud? Faktisk er der et produkt, der kan tilbyde dig nøjagtigt dette, nemlig hårcreme! Læs videre for at opdage mere om denne løsning på en stor del af dine udfordringer med håret.

Hvad er hårcreme?

Hårcreme, normalt kaldet stylingcreme, tilføjer en naturlig glans til dit normale hår. Det glatter dit hår, fjerner krøller og løse hårstrå, og så holder en hårcreme også håret godt fast, uden at gøre det tungt og få det til at hænge. Styling af håret i form af pigge, mohawks og pompadour er dog ikke muligt med hårcreme. I det tilfælde har du brug for en voks og styling gel til det formål. Hårcreme er især en velsignelse for krøllet og langt hår der er svært at håndtere, og som nemt bliver sammenfiltret. Påføring af creme giver krøllet eller bølget hår et løft uden at tynge dem ned.

Hvordan blev hårcreme opfundet?

I fortiden brugte stilbevidste mænd hårgele, hvorved de skabte en frisure nogle kalder for smørhår, hvor produktet tilføjede en seriøs og kraftig glans. Det er et look der stadig bruges den dag i dag, men produkterne skaber tungt og fedtet hår. Der har hårcreme ændret effekten for mange mennesker, da man her kan få et naturligt udseende, og fordi hårcremen skaber ubesværet et velplejet udseende.

Hvorfor hårcreme?

Ligesom vores krop, har vores hår også brug for næring, og masser af det! Olier giver håret masser af næring, men det gør håret meget fedtet og får det til at se klæbrigt ud. Hårcreme gør det modsatte, så det får ikke kun dit hår til at se glødende og næret ud, men hjælper også til at gøre dit hår sundt.

Sådan bruger du hårcreme

Hårcreme er ideel til daglig brug. Derfor er der skabt hårcreme, med det formål at bruge cremen før og / eller efter shampoo.

Hårcreme før shampoo

Hvis du anvender en hårcreme før shampoo, skal du bruge produktet som du ville bruge en olie. Hårcremen styrker derefter rødderne, plejer håret, forhindrer hårtab og fremmer endda hårvæksten. Sådan gør du:

  1. Tag lidt creme, på størrelse med en ært, i din håndflade og påfør det derefter med fingrene direkte på hårets rødder og godt ud i hele håret.
  2. Giv derefter produktet en blid massage i et minut eller to, og lad cremen trække i mindst 30 minutter på dit hår og hovedbund før du vasker det ud.

Hårcreme som balsam, efter shampoo

Når du bruger hårcreme som balsam efter shampoo, skal du gribe det lidt anderledes an. Men du opnår de samme virkninger som hvis du brugte det før shampoo.

  1. Påfør hårcreme efter at have håndklædetørret dit våde hår. Tag lidt creme i din håndflade, og fordel hårcremen efter gnidning gennem det let fugtige hår.
  2. Sørg for at komme hele håret rundt, og derefter kan du style håret som ønsket med fingerspidserne. Brug en kam til krøllede stilarter eller glat håret ud med en børste for et glat look.

Hvorfor bruge en hårcreme?

Lad os se nærmere på nogle fordele som hårcreme kan have for dit hår, og hvordan hårcreme kan få dit hår at se voluminøst, sundt og beskyttet ud. På denne måde kan du starte dagen godt, og straks føle dig på toppen.

Tilføjer en langvarig fugt

En hårcreme har normalt en cremet konsistens, der er designet til at hjælpe dig med at style og forme dit hår. Desuden fungerer produktet godt på grund af dets rige konsistens som en fugtgivende hårcreme, der giver ekstra næring og fugt. Dette gør hårcreme til et ideelt produkt for mennesker med hår og frisurer der er følsomme for udtørring og brud.

At style med hårcreme er et af ​​vores bedste tips, fordi produktet giver optimal fugt, og samtidig udfiltrer og tæmmer de løse hårstrå, hvilket giver dig bløde, definerede og uimodståelige krøller.

Et godt eksempel på en hårcreme der gør en masse for håret, er Moroccanoil Molding Cream. Det er en blødgørende og nærende creme der er rig på fibre, og som giver fleksibelt hold og tekstur til håret. Cremen giver en mat frisure der tilfører langvarig fugt, mens den holder håret sundt.

Øger volumen

For folk med fint hår er det primære mål med at bruge stylingprodukter, ofte for at tilføje form og volumen. Heldigvis kan du nemt få et hår med fyldigere udseende, ved at tilføje en volumengivende creme til din normale rutine. Vi anbefaler at bruge en letvægts hårcreme, der hjælper dig med at opbygge volumen og spændstighed, hvilket får din frisure og dit hår til at se naturligt ud.

BluMaan Ascend Creme til Volumen er en creme du anvender inden du styler håret, der især anvendes til tyndere og fladt hår. Cremen er specielt lavet for at give håret volumen før styling og ikke at tynge det ned. Cremen aktiveres af varme, og har en fortykkende effekt, hvilket gør håret fastere og fyldigere. Cremen er designet til at være let, så den er næsten ikke mærkbar i håret. Konsistensen er cremet og klæber ikke, hvilket gør cremen let at påføre, og sikrer at den også efterlader en smuk glans. Denne pre-styler har desuden ingen dominerende duft.

Holder dine krøller på plads 

I modsætning til andre produkter til krøller, såsom en styling mousse, sikrer en hårcreme en blødere fiksering af håret, hvilket giver krøllerne mere bevægelse. Dette er præcis hvad du ønsker fra dine smukke krøller. Hvis dine krøller har tendens til at blive krusede og hurtigt fnugger, vil en hårcreme være en fremragende tilføjelse til din daglige hårstyling rutine.

Moroccanoil Volumizing Mousse er en hårcreme der giver håret et volumen boost, såvel som sørger for ekstra fylde til frisuren. Cremen er velegnet til både mænd og kvinder med fint til normalt hår, og cremen vejer næsten ikke noget, hvilket gør at den ikke belaster dit hår. Produktet sikrer en naturlig og smidig styling med spændstighed og volumen, helt uden at efterlade rester i håret eller på hovedbunden. 

Hårcremen indeholder desuden ingen skadelige ingredienser, og den er ikke testet på dyr, og virker også med hårfarve.

Nu hvor du er blevet klogere på de forskellige måder du kan bruge en hårcreme på, kan du begynde at tilføje hårcreme til din daglige rutine, for at sikre dit hår forbliver næret og hydreret.

Udover hårcreme findes der mange andre typer produkter, såsom ler til håret, hårpasta eller voks. Vi råder dig til at finde ud af hvad der passer bedst til dit hår.

Køb de bedste styling produkter hos Bono

Ønsker du at dit hår altid ser godt ud, og sidder på plads som det skal? Og er du nysgerrig efter andre styling produkter udover hårcreme? Så tjek de bedste styling produkter fra de førende mærker, såsom OLAPLEX, BluMaan, Moroccanoil, Lola Cosmetics, CHI og BioSilk hos Bono. Vælg din foretrukne gel, pomade eller hårlak og få din frisure til at stråle. Bestil inden kl. 23:59, og modtag inden for tre dage.