Ny: OASE Hair Thickening Shampoo & Conditioner.Køb nu!

Produkter

BluMaan

BluMaan er herremærket til mænd, der godt kan lide at gå rundt med en pæn og autentisk herreklipning uden alt for store anstrengelser. Går du efter et look med høj glans? Eller bare almindeligt? Et stærkt hold eller et fleksibelt hold? BluMaan har et stylingprodukt til ethvert hårønske og look. Med BluMaan hårprodukter kan du regne med en klipning, der ser strålende ud, og som holder hele dagen! Dette mens du oversvømmer dit hår med sunde ingredienser.

Hvad adskiller BluMaan fra andre stylingprodukter til mænd?

BluMaan er et influencer-skabt og frisørstøttet mærke til pleje og hårstyling til mænd. Mærket blev grundlagt i 2014 af Joseph Andrews, en LA-baseret indholdsskaber, som mente, at der manglede kvalitet og overkommelighed i hårstylingindustrien for mænd. Så Joe skabte derefter BluMaan med en mission om at udvikle produkter til fællesskab for fællesskab.

Med fokus på kvalitet og overkommelighed er alle BluMaan produkter lavet med ingredienser, der nærer og styrker håret.

BluMaan-fællesskabet for forskning og feedback

BluMaan er et frisørstøttet, uafhængigt plejemærke. For eksempel har brandet loyale fans over hele verden, og det, der adskiller BluMaan fra konkurrenterne, er deres lukkede online-fællesskab på 50.000 medlemmer, hvor de researcher på nye produktideer og får løbende feedback.

Ingredienser og kvalitet BluMaan

Med fokus på kvalitet og overkommelighed er alle BluMaan produkter lavet med ingredienser, der nærer og styrker håret. Virksomheden arbejder konstant med de bedste kemikere, bryggere og formelspecialister fra hele verden. BluMaan -plejeprodukterne indeholder højkvalitets, hårsunde ingredienser som quinoaprotein og keratin. Stoffet i produktet er ret cremet, eller enhver klæbrig følelse forsvinder 10 minutter efter påføring. På denne måde opnår du de bedste frisurer og understøtter en optimal generel sundhed!

Hvilke produkter har BluMaan?

BluMaan Original Styling Meraki

BluMaan Original Styling Meraki-hårvoks (74 ml.)

I hjertet af BluMaan er konceptet 'meraki', som refererer til at elske det, du laver, så meget, at du efterlader et stykke af dig selv i det, og det er også navnet på mærkets første hårstylingprodukt, den bedst sælgende Original Styling Meraki .

BluMaan Original Styling Meraki er en hårvoks med fibre og er nem at påføre. Det er produktet for både volumen og et stærkt hold for et mat og naturligt resultat. Derudover kan Original Styling Meraki bruges både som præ-styling og post-styling produkt. Dette produkt beskytter også håret mod skader fra varme og miljøforurenende stoffer. I test holdt Original Styling Meraki mellem 10 timer og 2 dage, afhængig af hårtype!

BluMaan Cavalier Heavy Clay

BluMaan Cavalier Heavy Clay (74 ml.)

Har du tykt eller groft hår?BluMaan Cavalier Heavy Clay er specielt lavet til dette. På grund af den tætte konsistens holder leret groft, bølget og tykt hår i form hele dagen (eller endda to!) Derudover nærer og styrker dette produkt håret gennem de organiske olier, naturlige proteiner og aminosyrer.

BluMaan Monarch Mat Paste

BluMaan Monarch Matte Paste (74 ml.)

Vil du hellere have en pasta til håret? BluMaan Monarch Matte Paste holder dit ønskede look i form hele dagen lang med en mat finish. Pastaen er velegnet til groft, bølget og tykt hår og har en blød substans. Derudover virker Monarch Matte Paste leveret af sheasmør, der nærer håret, kaolin, der absorberer olie og bentonit, som stimulerer hårvæksten.

BluMaan Hybrid Cream Clay

BluMaan Hybrid Cream Clay (74 ml.)

Har du en enkel frisure? BluMaan Hybrid Cream Clay er ideel til et afslappet, enkelt look og tyndere eller finere hår. Hybrid Cream Clay er en kombination af ler og creme, hvilket resulterer i et cremet produkt, der er nemt at påføre. Hybrid Cream Clay har en naturlig mat finish og et let-medium hold.

BluMaan Fifth Sample Styling Mask Pomade

BluMaan Fifth Sample Styling Mask Pomade (74 ml.)

Leder du efter et stylingprodukt, der er nemt at påføre? The Fifth Sample Styling Mask Pomade er en vandbaseret pomade for et langvarigt hold. Pomaden er velegnet til at style håret og har et let skinnende resultat.

BluMaan Discovery Styling Kit

BluMaan Discovery Styling Kit (5 x 14 ml.)

Discovery Styling Kit tilbyder produkter i rejsestørrelse fra alle hårstylingsprodukter for at opdage, hvad der får dig til at se og føle dig bedst. Dette sæt er TSA-venligt og en overkommelig måde at udforske BluMaans fulde udvalg af stylingprodukter på. For at opdage, hvilket hold, tekstur og glans der fungerer bedst for dig, og skift endelig til dit yndlingsprodukt, når du er klar.

BluMaan Cloud Control hårolie

BluMaan Cloud Control hårolie (60 ml.)

Har du tørt, kruset eller ru hår? Cloud Control Hair Oil er en alsidig hårolie med en unik blanding af 12 naturlige olier og botaniske ekstrakter til at transformere tørt, groft og uregerligt hår. Håret bliver mærkbart blødere og mere medgørligt. Samtidig med at det også modvirker krus og uregerligt. Den kan endda bruges til at pleje dit skæg! Altså to fluer med et smæk.

BluMaan Ascend creme for volumen

BluMaan Ascend creme til volumen (100 ml.)

BluMaan Ascend Volume Cream er en varmeaktiveret, let creme, der giver håret et volumenboost uden at tynge det ned. Samtidig har det også en fortykkende effekt. Med tilsætning af solsikkefrøolie, kendt for sin intense hydrering, næres håret og får en utrolig volumen og tykkelse.

Køb BluMaan-produkter i Holland på Bono ?

Vil du også have det godt og se on-point ud, mens du overfylder dit hår med de bedste ingredienser til sundt hår? Så er det uundgåeligt, at du også ønsker at blive en del af BluMaan-fællesskabet. Vil du købe en hårvoks eller have den bedste hårolie? Uanset hvilket hårstylingprodukt til mænd du ønsker, så har BluMaan det. Vælg din favorit eller prøv ler, pomade, pasta, voks eller hårcreme med lerkrukkerne i BluMaan Discovery Styling Kit. Se BluMaans sortiment og bestil det, du har brug for. Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen.