Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

BluMaan

BluMaan er mændenes mærke, og er skræddersyet til mænd der ønsker at opnå en velplejet og autentisk herrefrisure uden for meget besvær. Går du efter et look med glans og stil? Eller hælder du mere til et mat udseende? Skal frisuren kunne holde til stærk vind, eller skal den være blød og fleksibel? Uanset hvad, har BluMaan har et stylingprodukt til ethvert ønske og look. Med BluMaan hårprodukterne får du en frisure der ser strålende ud og som holder hele dagen. Alt sammen mens du tilfører dit hår sunde og nærende ingredienser.

Hvad adskiller BluMaan fra andre stylingprodukter til mænd?

BluMaan er et brand skabt af influencere, der bliver støttet af frisører, og som fremstiller produkter til hårpleje og hårstyling for mænd. Mærket blev grundlagt i 2014 af Joseph Andrews, en influencer fra Los Angeles, der følte at der manglede kvalitet og overkommelige priser i branchen for hårprodukter til mænd. Derfor skabte Joe virksomheden BluMaan, med en mission om at udvikle produkter til samfundet, af samfundet og for samfundet.

Med fokus på kvalitet og priser hvor alle kan være med, er alle BluMaan produkter fremstillet med ingredienser der nærer og styrker håret.

BluMaan fællesskabet til forskning og feedback

BluMaan er et indie mærke til hårpleje der støttes af frisører. Som sådan har mærket loyale fans over hele verden. Det der adskiller BluMaan fra konkurrenterne, er deres private online fællesskab med mere end 50.000 medlemmer. Her udforsker de nye produkter og ideér og får konstant feedback fra fællesskabet.

Ingredienser og kvalitet ved BluMaan

Med fokus på kvalitet og priser hvor alle kan være med, bliver alle BluMaan produkter fremstillet med ingredienser der nærer og styrker håret. Virksomheden samarbejder konstant med de bedste kemikere, bryggerier og specialister fra hele verden. BluMaan produkterne til grooming og hårpleje indeholder sunde ingredienser af høj kvalitet, såsom quinoa protein og kreatin til håret. Produktets konsistens er ret cremet, eller med andre ord forsvinder enhver klæbrig fornemmelse 10 minutter efter påføring. På denne måde opnår du de bedste frisurer og hjælper med optimal generel sundhed.

Hvilke produkter tilbyder BluMaan?

BluMaan Original Styling Meraki hårvoks (74 ml.) køb hos Bono.dk

BluMaan Original Styling Meraki

Hele konceptet bag BluMaan er begrebet "meraki", som henviser til at elske det man laver i så stor en grad, at man efterlader en del af sig selv i resultatet. Og det er samtidig også navnet på mærkets første hårstylingprodukt, det bedst sælgende produkt, Original Styling Meraki.

BluMaan Original Styling Meraki er en hårvoks med fibre der er nem at anvende. Det er produktet der både sikrer volumen og stærkt hold for et mat og naturligt resultat. Original Styling Meraki kan desuden bruges både som et produkt før og efter styling. Dette produkt beskytter også håret mod skader fra varme og miljøforurenende stoffer. I tests holdt Original Styling Meraki sig på plads i mellem 10 timer og 2 dage, afhængigt af hårtypen.

BluMaan Cavalier Heavy Clay

BluMaan Cavalier Heavy Clay køb hos Bono.dk

Har du tykt eller groft hår? Så er BluMaan Cavalier Heavy Clay lavet specifikt til dig. Med den tætte konsistens holder voksen groft, bølget og tykt hår på plads i hele dagen (eller endda to dage!). Desuden nærer og styrker dette produkt håret, takket være dets organiske olier, naturlige proteiner og aminosyrer.

BluMaan Monarch Matte Paste

BluMaan Cavalier Heavy Clay køb hos Bono.dk

Foretrækker du en paste til håret? Så vil BluMaan Monarch Matte Paste holde din ønskede frisure på plads hele dagen med en mat finish. Denne paste er velegnet til groft, bølget og tykt hår og har en blød konsistens. Derudover er Monarch Matte Paste plejende i form af sheasmør der nærer håret, kaolin der absorberer olie, og bentonit der stimulerer hårvæksten.

BluMaan Hybrid Cream Clay

BluMaan Hybrid Cream Clay køb hos Bono.dk

Har du en simpel frisure? Så er BluMaan Hybrid Cream Clay ideel til et afslappet og enkelt look, såvel som det lidt tyndere eller finere hår. Hybrid Cream Clay er en kombination af ler og creme, hvilket resulterer i et cremet produkt der er let at påføre håret. Hybrid Cream Clay har en naturlig mat finish og giver et let til mellemlangt hold.


BluMaan Discovery Styling Kit

BluMaan Discovery Styling Kit (5 x 14 ml.)

BluMaan Dette Discovery Styling Kit indeholder produkter i rejsestørrelse af alle hårstylingsprodukterne, så du kan finde ud af hvad der får dig til at se godt ud og føle dig bedst tilpas. Dette kit er rejsevenligt og en billig måde at udforske BluMaans fulde udvalg af styling produkter på. Brug dette styling kit for at opdage hvilket hold, hvilken tekstur og hvilken glans der fungerer bedst for dig, og i sidste ende gøre det nemt at skifte til dit yndlingsprodukt når du er klar.

BluMaan Cloud Control hårolie

BluMaan Cloud Control hårolie (60 ml.) køb hos Bono.dk
BluMaan Cloud Control Hair Oil er en alsidig hårolie med en unik blanding af 12 naturlige olier og botaniske ekstrakter, der kan forvandle tørt, groft og uregerligt hår. Håret bliver mærkbart blødere og mere håndterbart efter brug. Samtidig med at produktet også bekæmper krus og uregerligt hår. Det kan endda bruges til at pleje dit skæg! Så her kan du slå to fluer med ét smæk.

BluMaan Ascend creme til volumen

BluMaan Ascend creme til volumen køb hos Bono.dk

BluMaan Ascend Volume Cream er en varmeaktiveret og let creme, der giver håret et boost af volumen, dog uden at tynge det ned. Samtidig har den også en fortykkende effekt. Med tilføjelsen af olie fra solsikkefrø, der er kendt for sin intense hydrering, bliver håret næret og får utrolig volumen og tykkelse.

Køb BluMaan produkter hos Bono

Vil du også gerne føle dig helt fantastisk, se godt ud og samtidig give dit hår de bedste ingredienser? Så kan du ikke andet end at blive en del af BluMaan fællesskabet. Vil du gerne købe en hårvoks, eller er du på udkig efter den bedste hårolie? Uanset hvilket hårstylingsprodukt til mænd du ønsker, har BluMaan det produkt du har brug for. Så vælg din favorit, eller prøv både voks, pomade, paste, ler og hårcreme med de mindre bøtter i det særlige BluMaan Discovery Styling Kit. Se sortimentet fra BluMaan her, og bestil det du har brug for. Bestil før kl 23:59, og få leveret inden for tre dage.