Ny: OASE Hair Thickening Shampoo & Conditioner.Køb nu!

Produkter

Goli Nutrition

Goli Nutrition har ét mål: at støtte sundheden for både planeten og lokalsamfundene. Det gør de med deres gummier og sunde bid, som er karakteristisk for den lækre smag og sundhedsmæssige fordele. Vidste du, at Goli donerer 1-til-1 til Vitamin Angels? Ved køb af et Goli-produkt donerer Goli en 6-måneders forsyning af essentielle vitaminer til et barn i nød.

Hvilke produkter har Goli?

Golis mest berømte gummier er æblecidereddike -gummierne. Lavet med ægte æbler og eddikesyre er disse gummier gode til fordøjelsen, nedbryder mad, øger energiniveauet, regulerer blodsukkeret og afgifter din krop.

Goli Nutrition Superfruits Gummies har en jordbær-, vandmelon- og hindbærsmag og forbedrer sundheden og udseendet af huden, kollagendannelsen og immunsystemet. Goli Nutrition har også ASHWA Ashwagandha Gummies mod stress og SUPER GREEN Gummies med 100% vegetabilske næringsstoffer.

Vil du hellere have essentielle næringsstoffer og chokolade i ét? Goli Nutrition har fået det til at ske med Goli Nutrition Calm Bites med Ashwagandha og Goli Nutrition Multi Bites . I en chokoladebid på kun 25 kalorier, spækket med vitaminer og næringsstoffer, giver du dit helbred en hjælpende hånd.

Er Goli gummies sikre?

Goli-gummi-gummi er fremstillet i en topmoderne, cGMP-certificeret, allergenfri facilitet i USA. Denne facilitet er designet til at producere sikre, velrenommerede produkter med den højeste kvalitetssikring gennem hele fremstillingsprocessen. Goli gummier er således blevet testet og fundet sikre på alle stadier af processen.

Er Goli gummies veganske?

Alle Goli gummier er veganske og fri for: gær, hvede, mælk, æg, gluten, soja, gelatine, jordnødder, skaldyr, mejeriprodukter, kunstige sødestoffer, kunstige farver, kunstige smagsstoffer, agave og salicylater. Hvad vil du ellers have?

Køb Goli Nutrition produkter hos Bono?

Leder du efter vitamingummier, der er sikre og velsmagende? Så er du kommet til det rette sted hos Goli Nutrition. Bestil dit yndlings Goli kosttilskud hos os inden 23.59 og du har det hjemme i morgen!