Goli Nutrition

Goli Nutrition har et enkelt formål: at sikre sundheden, både for planeten og lokale samfund. Dette gør de med deres vingummier og sunde bites, som er karakteriseret ved deres lækre smag og sundhedsmæssige fordele. Vidste du, at Goli donerer 1-til-1 til Vitamin Angels? Når du køber et Goli produkt, donerer Goli et 6 måneders forbrug af essentielle vitaminer til et barn i nød.

Hvilke produkter tilbyder Goli?

Goli Nutrition Apple Cider Vinegar

Køb Goli Nutrition Æblecidereddike på Bono.dk

De bedst kendte vingummier fra Goli er Apple Cider Vinegar Gummies. Disse vingummier er lavet af ægte æbler og eddikesyre, og er blandt andet gode for fordøjelsen, nedbrydningen af maden, øgning af energiniveauet, regulering af blodsukkerniveauet og afgiftning af din krop.

Goli Nutrition Superfruits Gummies

Køb Goli Nutrition Superfruits Gummies (60 gummies) fra Bono.dk

Goli Nutrition Superfruits Gummies har derimod en jordbær-, vandmelon- og hindbærsmag, der forbedrer hudens sundhed og udseende, dannelse af kollagen, såvel som styrker immunsystemet. Desuden er Goli Nutrition ASHWA Ashwagandha Gummies gode mod stress og Super Greens Gummies er fremstillet med 100% plantebaserede næringsstoffer.

Goli Nutrition Calm Bites

Køb Goli Nutrition Calm Bites (30 stk.) fra Bono.dk

Vil du gerne kombinere essentielle næringsstoffer og chokolade i ét produkt? Så har Goli Nutrition gjort det muligt med Goli Nutrition Calm Bites, der indeholder ashwagandha, såvel som Goli Nutrition Multi Bites. I en bid chokolade på kun 25 kalorier, får du vitaminer og næringsstoffer der hjælper dig til at blive sund.

Er Goli gummies sikre?

Goli vingummierne fremstilles i en ultramoderne, cGMP certificeret, allergivenlig fabrik der er beliggende i USA. Denne fabrik er designet til at producere sikre, velrenommerede produkter med den højeste kvalitetssikring gennem hele fremstillingen. Goli gummies er derfor blevet testet og vurderet sikre i alle faser af processen.

Er Goli gummies veganske?

Alle Goli gummies er veganske og fri for: gær, hvede, mælk, æg, gluten, soja, gelatine, jordnødder, skaldyr, mejeriprodukter, kunstige sødestoffer, kunstige farvestoffer, kunstige smagsstoffer, agave og salicylater. Hvad mere kan man ønske sig?

Køb Goli Nutrition produkter hos Bono

Leder du efter vitamin vingummier, der både er sikre og velsmagende? Så er du kommet til det rette sted hos Goli Nutrition. Bestil dine foretrukne Goli tilskud hos os inden kl. 23.59, og du får dem leveret inden for tre dage.