Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Minoxidil

Minoxidil er et lægemiddel til at modvirke hårtab og til at stimulere eksisterende hårvækst. Det er nemt at påføre med pipette eller spray, til de steder, hvor hårvæksten aftager. De første resultater af minoxidil bliver ofte synlige efter 3-4 måneder.

Køb Minoxidil på bono.dk

Lider du af hårtab? Minoxidil er det mest almindeligt anvendte lægemiddel mod hårtab. Alle Minoxidil-holdige produkter solgt gennem bono.dk er registreret i Holland og/eller Belgien. Bono opfylder strenge krav fastsat af Ministeriet for Sundhed, Velfærd og Sport. Bono har mange års erfaring med at sælge minoxidil og kan hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have.

Bono sælger Linn Pharma og Xiromed mærket minoxidil.

Minoxidil er et registreret lægemiddel og falder ind under lægemiddelloven. Produktion og salg er underlagt strenge krav for at sikre maksimal kvalitet og sikkerhed af produkterne. Bono .nl (BonoHealth BV) opfylder disse strenge krav og er godkendt af Ministeriet for Sundhed, Velfærd og Sport. Så her kan du være sikker på, at du køber Minoxidil af højeste kvalitet, og at du får nøje rådgivning med den rette efterbehandling.

Forbedre hår / Bonohealth Leverandørliste over online medicin