HappySoaps

Shampoo, balsam, sæbe og andre barer. Denne solide form for shampoo, balsam eller sæbe ser du mere og mere på (online) hylderne. Det er ikke uden grund, at (shampoo)barer bliver stadig mere populære. Disse barer holder længere (90 til 110 shampoo) end almindelige flydende shampoo og giver også et smil på jorden. Ved at købe HappySoaps barer bidrager du til en plastikfri og bæredygtig fremtid!

Hvorfor HappySoaps (shampoo) barer?

Når du skal vælge et mærke, er det vigtigt at spørge dig selv, hvorfor du gør det. Kan du lide, hvordan produkterne fungerer, står bag brandet for deres mål og principper eller ønsker du bare at støtte en lokal virksomhed og samtidig bidrage til fremtiden for vores planet? Hvis ovenstående punkter trigger dig, så er du på det rigtige sted med HappySoaps-mærket. Siden 2019 har HappySoaps kæmpet mod plastik. Vidste du, at der er omkring 5 billioner stykker plastik, der flyder rundt i vores have og oceaner? HappySoaps mente også, at det var på tide at ændre kurs.

HappySoaps; plastikfri, bæredygtig og lokal

HappySoaps produkter er alle lavet med kærlighed i Holland. De to stiftere Marco og Marcel valgte bevidst at etablere sæben i Holland. På denne måde sikrer de, at CO2-fodaftrykket forbliver så leret som muligt. På den måde undgår du unødvendige rejsekilometer. Desuden kan HappySoaps holde øje med tingene, netop fordi alt er produceret i Holland. HappySoaps ved præcis, hvilke ingredienser der er i alle produkter. Vidste du, at der ikke er et gram plastik i produktion, opbevaring og forsendelse af HappySoaps-produkter? HappySoaps bruger heller ikke palmeolie.

Hvilke produkter har HappySoaps?

Man tænker ofte med det samme på shampoobarer, når det kommer til denne solide form for plejeprodukter. Shampoo barer er også i øjeblikket den mest brugte bar form. Udover shampoobarer producerer HappySoaps også: balsambarer, bodylotionbarer, bodyvokshbarer, body oil-barer, barberstænger, deodorant, ansigtsrens, solcreme og endda hundeshampoobarer. Ingen grund mere til at samle plastikflasker på dit badeværelse.

Hvordan bruger du en HappySoaps shampoobar?

At bruge en shampoobar er ret enkel, men alligevel forskellig fra almindelig shampoo på flaske.

 1. Fugt dine hænder og gnid shampoobaren mellem dine håndflader. Nu er der dannet skum.
 2. Brug skummet til at skumme dit hår.
 3. Massér skummet godt og forsigtigt gennem dit hår.
 4. Herefter skal du skylle dit hår grundigt og voila, din klipning er helt frisk og frugtig.

Tip: Har du fedtet hår? Gnid derefter shampoobaren over dit våde hår. På den måde affedter du håret bedre. Vær forsigtig; håret kan føles tørrere ved denne metode.

Tip: Brug en balsambar efter shampoobaren. HappySoaps balsambar sørger for, at dit hår bliver blødt og skinnende.

Hvordan opbevarer du en (shampoo)bar?

Du vil selvfølgelig gerne have, at din plastikfri shampoobar holder så længe som muligt. Derfor er det meget vigtigt, at du opbevarer din bar omhyggeligt!

 • Lad shampooen tørre grundigt efter brug.
 • Brug en sæbeholder eller bakke til tørring. Tjek HappySoaps opbevaringsprodukter på vores side. På denne måde har du et fast sted og rutine til opbevaring af dine barer.

HappySoaps barer: fordele og ulemper

Du kan godt lide at se fordele og ulemper ved at bruge shampoobarer og andre barer med det samme. Vi er glade for at liste det for dig.

Fordele ved HappySoaps (shampoo) barer

 • HappySoaps (shampoo) barerne er plastikfri
 • Du kan sagtens tage en (shampoo)bar med på tur .
 • En (shampoo)bar holder længe .
 • Der er ingen kemikalier i HappySoaps-barerne .
 • (Shampoo) barer fylder mindre .
 • Du sparer vand ved at bruge en (shampoo)bar.
 • Shampoo og andre barer bidrager til en plastikfri fremtid .
 • Ved at købe HappySoaps (shampoo) barer holder du kulstofaftrykket leret .
 • Luksuriøst look og derfor fin at give i gave.

Ulemper ved (shampoo)barer

 • En shampoobar har brug for tid til at tørre.
 • Dit hår skal muligvis vænne sig til en shampoobar.
 • (Shampoo barer) har ikke en stærk lugt.
 • Det er lidt mere "svært" at opbevare.

Bestil HappySoaps shampoobarer på Bono .nl ?

Er du blevet entusiastisk, og vil du også gå efter en plastikfri fremtid? Se vores HappySoaps sortiment. Har du tørt hår? Så gå for eksempel efter Coco Nuts Shampoo Bar. Lider du af skæl eller en følsom hovedbund? Så kan du få glæde af Aloe You Vera Much shampoobaren. Skifter du også kurs med plastikfrie (shampoo)barer?