Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Kiki Curls

Kiki Curls , hårplejen til damer med krøller! Lider du af krusede, tørre eller beskadigede krøller? Så er Kiki Curls løsningen til din klipning. Kiki Curls har udviklet en serie af sulfat- og proteinfri hårprodukter specielt til bløde krøller, der med garanti får det bedste ud af dine krøller ved at nære dem og reparere dem, hvor det er nødvendigt!

Pas på dine krøller med Kiki Curls-produkter
Vi ved alle, at krøller kan være smukke, men samtidig er de ofte rebelske. Glatte spiralkrøller, som i magasinerne, er ikke noget, man kan tage for givet. Det kræver tid, kræfter og meget at eksperimentere med hårprodukter. Fra nu af er dette ikke længere nødvendigt. Kiki Curls vil løse de problemer, som krøller medfører for dig! Sig farvel til krusede og pjuskede krøller.

Kiki Curls- Cleanser renser blidt krøller
Voksen dit hår, igen noget der ikke er godt hvis du gør det for ofte. Krøller er allerede naturligt tørrere. At børste dit hår for ofte kan være skadeligt for dit hår. Produktionen af ​​naturlige olier i din hovedbund påvirkes af for meget børstning. Og desværre er resultatet en irriteret hovedbund eller for fedtet/tørt hår. Dit hår er ude af balance. Derfor har Kiki Curls udviklet denne milde rensecreme. En mild shampoo uden skadelige stoffer, der renser dit hår og samtidig ikke belaster din hovedbund med skrappe ingredienser, såsom sulfater eller alkohol. Den nærer, plejer og renser dit hår på en mild måde.

Kiki Curls- Recovery Mask nærer og genopretter krøllet hår
Gendan dine krusede krøller. En drøm for mange damer. Måske endda en drøm, som du allerede har opgivet håbet om. Dette er ikke længere nødvendigt. Restitutionsmasken fra Kiki Curls genopretter og nærer dine krøller intensivt. Efter brug af Recovery Mask er dit hår væsentligt sundere. Resultatet er umiddelbart synligt. Krøller uden krus, der hænger smukt. Og vidste du, at du også kan lave en leave-in af Recovery Mask? Du kan tage dette med dig overalt, hvis du stadig gerne vil fodre dit hår intensivt nu og da uden besværet med en voksen i bad. På denne måde har du den samme effekt, mens du er på farten eller bare sidder foran tv'et.

Kiki Curls- Wonder Finish definerer og beskytter krøller
Efter curling sessionen kan en af ​​de vigtigste faser i din curling rutine komme. Style dine krøller. Kaldes også definerende krøller. Dette afgør, hvordan din coupe vil se ud. Denne krøllecreme fra Kiki Curls giver håret ekstra næring, definerer dine krøller og beskytter dit hår mod varme fra f.eks hårtørreren. Et værktøj som du ofte bruger, hvis du har krøller. Som navnet antyder, er dette prikken over i'et til perfekte krøller uden krus!

Hvordan bekæmper du krusede krøller?
En af de mest kendte bivirkninger ved krøllet hår er, at det ofte bliver kruset. Dette er ikke overraskende, da krøller ofte mangler fugt og nedbrydes lettere. Så det er vigtigt, at du gør alt, hvad du kan for at forhindre kruset hår.

  • Pas på krøller med hårpleje specielt til krøller.
  • Voks dit hår med lunkent vand.
  • Fodre dit hår intensivt (2 til 3 gange om ugen) med en hårmaske.
  • Begræns brugen af ​​varmeværktøj.
  • Brug varmebeskyttelse
  • Tør dit hår med en bomuldsskjorte eller mikrofiberklud.

Kombiner ovenstående tips mod kruset hår med brugen af ​​Kiki Curls hårprodukter. På denne måde kan du regne med smukke krøller uden krus, som alle passer på. Hvis du vil læse mere om at bekæmpe kruset hår, så læs vores blogartikel om det og se, hvad du ellers kan gøre for at vinde kampen mod kruset hår.

Bestil Kiki Curls hårpleje på Bono?
Du er her for at passe på dine krøller Bono på den rigtige adresse. Bestil Kiki Curls hårpleje hos os inden kl. 23:59 og modtag den hjem i morgen. Dine drømmes krøller er tættere på dig, end du troede!