Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Tranebær

Tranebær er en populær "superfood", hvilket betyder at bærrene har et højt indhold af næringsstoffer og antioxidanter. I dagens fødevareindustri bliver bærrene hovedsageligt forarbejdet i saucer og juice, eller anvendt som supplement i retter eller desserter.

Hvor kommer tranebær fra?

Tranebær er hjemmehørende i Nordamerika. De vokser i øjeblikket på ca. 580.000 m2 landbrugsjord i Chile, Canada og det nordlige USA.

De 5 største fordele ved at bruge tranebær

Forskning har fundet frem til at tranebær indeholder vigtige næringsstoffer og antioxidanter, der sænker urinvejsinfektioner, hjælper på visse kræftformer, højt blodtryk og forbedrer immunsystemet.

Forebygger urinvejsinfektioner

Køb NOW Foods Tranebær 700mg + Vitamin C (100 kapsler) fra Bono

Den mest kendte fordel ved tranebær, er at bærrene kan forebygge urinvejsinfektioner (UTI'er). Hvis det er lige præcis det du har brug for, kan det være en god idé at tilføje tranebær til din daglige kost. Det kræver dog at tilskuddet tages regelmæssigt og ikke blot én enkelt gang.

Det perfekte tilskud for dette finder du hos NOW Foods' tranebær 700 mg + Vitamin C. Du kan tage kapslerne hver morgen, for at forebygge eller bekæmpe fremkomsten af urinvejsinfektioner.

Forebyg huller i tænderne

Det er ikke mange mennesker som er klar over denne fordel ved tranebær, men bærrene er faktisk ideelle til at forebygge huller i dine tænder. De samme a-type proanthocyanidiner (antioxidanter) i tranebær, som hjælper med at forebygge urinvejsinfektioner, bekæmper samtidig også de skadelige syrer i din mund. Under denne proces forebygger de ikke kun huller, men også tandkødssygdomme, tandforfald og mundkræft.

Reducerer inflammation

Køb NOW Foods Tranebær & Mannose Probiotic Sticks (24 stk.) hos Bono

Tranebær får sin mørke farve fra de store mængder antioxidanter som bærret indeholder. Disse antioxidanter leverer de antiinflammatoriske virkninger i bærrene, hvilket også reducerer risikoen for visse kroniske sygdomme. Det anbefales at du indtager nok frugt og grøntsager, så du får tilstrækkeligt med antioxidanter på en daglig basis.

Tranebær & Mannose Probiotiske Sticks fra NOW Foods kan hjælpe på mange ting. Disse sticks er specielt udviklet til at forebygge urinvejsinfektioner hos kvinder, men kan naturligvis også bruges af mænd. 

Sikrer en sund fordøjelse

Når du spiser animalske produkter, kan du ved at indtage tranebær i løbet af dagen også hjælpe med at bringe de gode bakterier ind i din fordøjelse. Proanthocyanidinerne af A-typen i bærrene kan nemlig hjælpe med at reducere mængden af de dårlige mikrober der lever i din tyktarm.

Forbedre hjertesundheden

Køb NOW Foods Standardiseret Tranebær (90 kapsler) fra Bono

Dit blodtryk kan faktisk også sænkes med tranebær, hvilket forbedrer dit hjertes overordnede sundhed og helbred. Tranebær er nemlig rige på phenoler og flavonoider, herunder anthocyaniner og flavonoider. Disse antioxidanter i bærrene hjælper med at forebygge hjerte-kar sygdomme. Og for at reducere risikoen for alt dette, kan det være en stor hjælp at indtage et tilskud med tranebær fra NOW Foods.

Køb de bedste tilskud med tranebær hos Bono

Lider du af urinvejsinfektioner, et forhøjet blodtryk, eller huller i tænderne? Eller forsøger du at forebygge disse symptomer? Så er et tranebærtilskud noget for dig. Gennemse vores sortiment og vælg din favorit. Bestil før kl 23:59, og få leveret inden for tre dage.