Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Lola Cosmetics

Lola Kosmetik. Et brand, der fokuserer på nutidens powerkvinde med et blink. Kvinden der ved hvad hun vil. Også selvom hendes klipning ofte ikke gør, hvad hun vil. Når man ser produkterne, kan man ikke undgå at blive ivrig. Det brasilianske mærke har et muntert og sejt look og fokuserer hovedsageligt på hårets dramaer. Har du kruset hår, krøllet hår eller bare tørt og ekstremt skadet hår? Så er Lola Cosmetics det innovative og miljø- og dyrevenlige mærke, som du bør indrette dit badeværelse med. For udover at det er fantastisk til dit hår, er al emballage sande blikfang!

Hvorfor Lola Cosmetics?

Vil du genoprette og pleje dit hår med de mest innovative teknologier og samtidig komme med et statement om, hvem du er, og hvor kraftfuld du føler dig. Så er du det rigtige sted hos Lola Cosmetics. De veganske og grusomhedsfrie hårplejeprodukter reparerer og plejer beskadiget hår takket være nærende ingredienser, såsom vitamin E, sheasmør, arganolie, jojobaolie, alger og mange andre effektive ingredienser til håret.

Lola Cosmetics til kruset, krøllet og beskadiget hår

Det brasilianske mærke fokuserer hovedsageligt på hårtyper, der ikke er så nemme at håndtere. Tænk på kruset hår, krøller, tørt hår eller ekstremt beskadiget hår. Lola Cosmetics nærende egenskaber og ingredienser spiller en optimal rolle i dette. Og hvor ellers kan de perfekte formler skabes til disse hårtyper? Brasilien selvfølgelig, hvor de fleste kvinder har enten kruset, krøllet eller tørt hår.

Lola Cosmetics vegansk, grusomhedsfri og sulfatfri

Lola Cosmetics hårplejeprodukter er ikke kun gode for dit hår, men også for dyr og miljøet. Lola Cosmetics mener, det er vigtigt at bidrage til en bedre verden. Det brasilianske mærke er kendt for sin kærlighed til ansvarlig og empatisk skønhed.

Egenskaber Lola Cosmetics er fri for

  • sulfater
  • Animalske ingredienser
  • paraffin
  • Parabener
  • phthalater
  • sulfater
  • Uopløselig silikone
  • paraffin
  • Mineralske olier

Køb Lola Cosmetics hårpleje hos Bono .nl?

Er dit hår kruset, tørt, krøllet eller beskadiget? Og føler du dig også som en powerkvinde, der kan opnå alt, hvad hun vil? Så råder vi dig til at prøve de trendy og fantastiske hårprodukter fra Lola Cosmetics. Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen.