Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Natucain

Når man taler om hårvækst og reduktion af hårtab naturligt, kan man ikke lade være med at tænke på Natucain. Natucain er 100% naturligt, lægeudviklet og indeholder 0% hormoner. Så ingen ubehagelige bivirkninger. Resultatet er synlig vækst af hår, øjenvipper eller øjenbryn, som du ser på 6 til 8 uger!

Hvordan virker Natucain præcist?

Natucains produkter indeholder Natucain Hair Activator (MKMS24). Denne aktivator reducerer hårtab med 90% og forbedrer hårvækst med 93%. Opfindelsen af ​​MKMS24 skyldes doktor Stefanie Seyda's, der studerede medicin ved Oxford University. Hendes ønske om at finde en løsning mod hårtab og stimulere hårvækst har ført til denne innovative håraktivator. Den revolutionerende MKMS24-ingrediens i Natucain sikrer genvækst af normalt hår, ikke kun babyhår. Mange produkter på markedet indeholder hormoner, der forårsager uønskede bivirkninger såsom kvalme, hovedpine, brystvækst, fedtet hår og skæl.

MKMS24, Natucain Hair Activator

Natucain blev skabt af stamcelleteknologi, der kommer fra bambus, timian og linser, 100% naturlige ingredienser. Den aktive ingrediens i Natucain er MKMS24. Hårpapillen stimuleres af MKMS24. Gennem MKMS24 producerer hårpapillen proteinerne FGF7 og noggin. Noggin aktiverer proteinet BMP4. For eksempel bevæger telegonfasen (hårtab) sig hurtigere til den anagene fase (vækstfasen). Så nye hår udvikles. MKMS24 stimulerer håret direkte fra roden. På denne måde forlænger det den anagene fase (vækstfasen). Denne måde at stimulere hårpapillerne på sikrer også, at der er tilstrækkeligt med næringsstoffer til at udvikle nye hårsække.

Natucain produkter

Natucain har et omfattende udvalg af produkter til hårvækst. Vi lister dem her for dig.

Natucain håraktivator

Natucain Hair Activator er verdens første hårvækstmiddel, der kun består af naturlige ingredienser og bruger en unik stamcelleteknologi. Lider du af hårtab, tyndere hår eller vil du bare stimulere din hårvækst? Så kan Natucain Hair Activator være løsningen for dig.

Natucain Serum til øjenbryn

Du kan ikke længere ignorere det overalt i fjernsynet og i magasinerne ser du damer med fulde øjenbryn, som du siger til dig. Det er dog ikke alle af os, der er velsignet med fyldige øjenbryn, og vi er nødt til at give en hjælpende hånd til hårvækst. Det patenterede Natucain Serum til øjenbryn med MKMS24 fra hjælper dine øjenbryn med at blive tykke og voluminøse!

Natucain Serum til øjenvipper

Drømmer du om fyldigere vipper? Natucain Serum til øjenvipper kan sikre, at dine øjenvipper bliver fyldigere igen, uden at skulle supplere dette med eyelash extensions og lignende. Med det 100% naturlige serum til øjenvipper fra Natucain giver du dine vipper en hjælpende hånd. Du skal være tålmodig, men efter cirka seks uger vil du naturligvis have længere og fyldigere vipper.

Køb Natucain hårvækstprodukter hos Bono .nl ?

Vil du forhindre hårtab på dit hoved? Eller bare fyldigere øjenbryn og øjenvipper? Natucain kan hjælpe dig med dette uden ubehagelige bivirkninger. Det er nemt at påføre, og du vil se resultater inden for 6 til 8 uger. Bestil dit foretrukne Natucain hårvækstprodukt på bono.dk , så du hurtigt kan nyde forandringen! Bestilt før 23:59, leveret i morgen!