Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Øjenvipper og bryn

Leder du efter en måde at få dine vipper til at vokse på og få dine øjne til at stråle? Et øjenvippeserum er det plejeprodukt, der giver dig lange vipper og et ekstra forførende boost. Kombiner en øjenvippeserum med en volumengivende mascara, og du har tricket til et flottere og friskere look.

Hvordan virker øjenvippeserum?

En øjenvippeserum plejer øjenvipperne og stimulerer hårvæksten og dermed hårtætheden. Men hvordan gør øjenvippeserum præcis det? En øjenvippeserum forlænger vækstfasen og bremser udfaldet af øjenvipper. Hver øjenvippe har en vækstcyklus på ca. 6-8 uger. I den første fase vokser et øjenvippehår til et babyhår. I anden fase bliver øjenvipperne længere og tykkere. I den tredje fase falder øjenvippen endelig ud, og øjenvippecyklussen starter forfra. En øjenvippeserum indeholder plejende ingredienser, der forbedrer styrken af dine øjenvippehår, så de er mindre tilbøjelige til at falde ud. På den måde får hver enkelt øjenvippe mere tid til at vokse, hvilket gør dem længere og fyldigere. Langvarig brug (2 til 3 måneder) sikrer de bedste resultater.

Hvilket øjenvippeserum virker virkelig?

Hvert øjenvippeserum er forskelligt i sin virkning, sine ingredienser og det tilsvarende resultat. Der er også forskel på, hvor lang tid det tager, før du rent faktisk ser lange øjenvipper. Med et serum er det allerede fire uger, men med et andet serum er det seks eller otte uger. Så hvordan kan du vælge det bedste øjenvippeserum?

Først og fremmest kan øjenvippeserum opdeles i tre hovedkategorier af ingredienser, der hver har deres egen effekt. Så tag et kig på ingredienserne, når du vil købe et godt øjenvippeserum:

Peptider

Peptider er proteiner, der stimulerer produktionen af hårsækkene og dermed fremmer hårvækst. Ved at købe et øjenvippeserum med peptider vil dine øjenvipper vokse hurtigere. Peptidingrediensen myristoyl pentapeptid-17 er meget effektiv i denne henseende: den stimulerer hårsækkene og styrker vipperne, hvilket gør dem mindre tilbøjelige til at falde ud.

Vitaminer

Ved at give øjenvipperne vitaminer hjælper man med at mindske tab og nedbrydning af øjenvipper. Vitaminer hjælper på denne måde øjenvipperne til at vokse længere og sundere.

Prostaglandin

Du har måske læst, at øjenvippeserum er usikre. Dette skyldes lægemidlet Bimatoprost med beslægtede prostaglandinanaloger (hormonlignende stoffer), såsom isopropylkloprostenat og ethylprostenolamid. Bimatoprost var oprindeligt beregnet som en del af et lægemiddel til behandling af øjensygdommen glaukom. Hårvækst viste sig at være en af bivirkningerne ved prostaglandinanaloger, og derfor er det (stadig) indeholdt i nogle øjenvippeserum. Med alle de dermed forbundne konsekvenser: alvorlige bivirkninger som pigmentering af øjenlågene og permanent misfarvning af iris er kendt. Efter advarsler fra Europa-Kommissionen har de fleste producenter fjernet bimatoprost og beslægtede prostaglandinanaloger fra ingredienserne, men dette gælder ikke for alle øjenvippeserum. Europa-Kommissionen er også stadig ved at undersøge yderligere 14 syntetiske analoger af prostaglandin.

Hvilke øjenvippeserum er sikre?

For at være på den sikre side bør prostaglandinanaloger undgås. Men frem for alt skal du altid sørge for, at du kun bruger øjenvippeserum, der indeholder europæisk godkendte ingredienser. Med de tilgængelige øjenvippeserum på Bono.com kan du være sikker på, at serumerne ikke indeholder skadelige ingredienser eller stoffer. På denne måde kan du vokse dine øjenvipper på en ansvarlig måde.

Hvordan anvender man øjenvippeserum?

Nu hvor du har alle disse oplysninger og måske et vippeserum, er det vigtigt, at du anvender det på den rigtige måde. Sådan gør du:

  • Læs vejledningen på (emballagen af) øjenvippeserummet
  • Rens huden omkring øjnene og fjern eventuel makeup
  • Påfør en lille mængde på øvre og nedre øjenlåg. Påfør langs basen af vipperne (som en eyeliner). Pas på, at vippeserummet ikke kommer i øjnene
  • Lad øjenvippeserummet trænge ind i et par minutter
  • Stop brugen, hvis der opstår irritation eller rødme

Bestil den bedste øjenvippeserum på Bono.dk?

Ønsker du hurtigt at forbedre din øjenvippetykkelse og -tæthed? Hos Bono.dk finder du øjenvippeserum, der giver lange, luksuriøse øjenvipper til både mænd og kvinder. Tænk på det harmløse DS Laboratories- eller FOLIGAIN-øjenvippeserum. Vil du helst have serum til både dine vipper og dine øjenbryn? Intet problem: VETA Lash and Eyebrow Serum gør denne 2-i-1 kombination til en realitet for dig. Bestil dit øjenvippeserum eller øjenbrynsserum inden kl. 23.59, og det vil blive leveret inden for 3 arbejdsdage!