Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Shampoo

Shampoo er formentlig det hårpleje produkt du bruger mest. De fleste af os bruger det faktisk næsten hver eneste dag. Men i en verden med så mange forskellige typer shampoo, hvordan vælger og køber man så den bedste shampoo til ens type hår? Dette er noget af en udfordring for mange danskere hver dag. Nogle gange kan man ikke se træerne for skoven, når det kommer til det kæmpe udvalg  af shampoo i butikkerne. Det sætter vis hos Bono dog en stopper for, og hjælper dig gerne med at vælge den bedste shampoo, så du kan opnå de sundeste og smukkeste lokker.

Shampoo hvorfor bruger man det overhovedet?

Man bruger kort sagt shampoo til at fjerne talg, sved, døde hudceller, snavs og andre hårprodukter fra hovedbunden. En ren hovedbund resulterer i en sund hovedbund. Og det starter alt med at købe en god shampoo! Men at rense dit hår er ikke det eneste formål med en shampoo. Man vil også gerne have at deres hår ser sundt og smukt ud. Eller sagt på en anden måde: man bruger shampoo for at få godt hår! Udover at rense i dybden skal en shampoo også tage sig af udseendet. Men ikke alle hårtyper er ens. Når det kommer til shampoo er der ikke en enkelt løsning der passer til alle.

Hvad gør en shampoo god?

Det er så naturligt at vaske sit hår man ofte ikke tænker over det. Men det er dog alligevel vigtigt for håret at man bruger en god shampoo. Man skal også tage sig god tid i badet! For i sidste ende er en god shampoo brændstoffet til håret. En shampoo renser, plejer og nærer ens hårstrå. Derfor bør man fodre håret med det bedste brændstof (shampoo), for på denne måde at skabe en sund hovedbund og hårstrå der ser smukke ud uanset tidspunktet. Det gælder også for dig, for hvem kan ikke lide at have flot hår? En god shampoo består af ​​en række aktive ingredienser der bidrager til sundheden for din hårtype (tørt, fedtet, fint, farvet osv.), hvorefter faktorer som lugt, tekstur og lignende også spiller en væsentlig rolle.

Hvilken shampoo til tørt, beskadiget og kruset hår?

Ligner dit hår en fuglerede? Er det tørt, stivt, luftigt og uden liv? Så hører du til kategorien af mennesker der har tørt, beskadiget og kruset hår. Beskadiget hår består ofte af hårstrå der er blevet beskadiget af forskellige årsager. Hårstråene er den del af håret der stikker ud fra huden og altså er synlige for alle og enhver. Der kan være mange årsager til man har fået beskadiget sit hår. Normalt kan faktorer såsom friktion, fra håndklæder og produkter til styling være skyld i dette. Men også eksterne faktorer såsom havet, solen, tør luft og lignende, såvel som kemiske behandlinger i form af hårfarve, blegning, permanent have en indflydelse. Hår der er kruset, tørt, eller stærkt beskadiget skal derfor næres og plejes intensivt! Her kan det være værd at overveje en shampoo med arganolie, såsom Moroccanoil eller den magiske formel fra Olaplex til stærkt beskadiget hår.

Hvilken shampoo til farvet hår?

Som kvinde er det nemt at gå i panik over at hårfarven falmer med tiden. Samtidig er det heller ikke nogen hemmelighed at kvinder der ofte farver hår også har tendens til at opleve en lavere kvalitet på håret, end de kvinder som ikke farver håret ofte. Dette kan dog i store træk opvejes af at benytte den rigtige type shampoo. Shampooen du bruger skal nemlig være udviklet til at beskytte din hårfarve og give dit hår ekstra næring og pleje. På denne måde kan din smukke frisure forblive levende og strålende i lang tid efter besøget hos frisøren. En god shampoo til farvet hår vil altså både fugte håret, men den indeholder også en række aktive ingredienser der nærer håret intensivt. Her er det især arganolie og kokosolie der er kendt for deres mange positive egenskaber. I dag har mange typer shampoo der er designet til farvet hår også ingredienser der skaber en form for UV-filter, for bedre at beskytte håret mod solens stråler.

Hvilken shampoo til fedtet hår?

Fedtet hår. Det føles irriterende, det kan klø, og det klæber og skinner mere end det gavner. Det kan også være svært at børste pænt og nydeligt. Der findes mange produkter på markedet til at bekæmpe fedtet hår, men alligevel kæmper mange danskere med dette problem. De fleste prøver at vaske håret oftere, men det er faktisk ikke sundt at vaske håret hver dag, og kan i nogle tilfælde gøre problemet værre. Hvis du renser din hovedbund for ofte stimulerer du blot dine talgkirtler til at producere mere talg. Det resulterer i at dit hår bliver endnu fedtet end før. I stedet bør du bruge en mild shampoo, og med fordel vælge en shampoo uden silikone. Det kan også være en god idé at springe hårvasken over fra tid til anden, og i stedet anvende en tørshampoo.

Hvilken shampoo til bleget hår?

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo (250 ml.) køb på Bono.dk

Blondiner, balayage og highlights. Der er mange smukke typer hår der anvender blegning for at skabe en smuk frisure der ser enestående ud. Mange danske kvinder vælger disse frisurer, både til dagligt brug eller til de særlige anledninger. Det er nemlig metoder der giver et smukt resultat. Man kan dog risikere at betale en vis pris for det flotte resultat. At farve eller blege håret blond kan nemlig skade håret på sigt. Ved almindelig afblegning er der risiko for at håret forbliver sårbart gennem længere tid, og altså tager permanent skade. På grund af blegningen kan hårstråene tage skade, og de holder heller ikke lige så godt på fugten. Dette kan være med til at  udtørre dit hår, hvilket resulterer i at det for eksempel bliver beskadiget hurtigere. Dit hår har derfor brug for intensiv pleje når du bleger dit hår. Moroccanoil og Olaplex er to mærker der er anerkendt for deres intensivt nærende egenskaber. Derudover er en silver shampoo en absolut nødvendighed, for at sikre en flot nuance og et sundt sæt hår.

Hvilken shampoo mod hårtab?

Regenepure NT Shampoo mod hårtab (224 ml.) køb på Bono.dk

Hårtab er et problem som mange mænd og kvinder kæmper med på en daglig basis. Det er de færreste som sætter pris på at tabe håret. Heldigvis kan du med en god shampoo stimulere din hårvækst og reducere hårtabet. Hvis du vil bekæmpe hårtab, så er shampoo med gennemprøvede aktive ingredienser det bedste valg. Overvej for eksempel ingredienser såsom niacinamid (vitamin B3), savpalme, koffein, biotin og emu olie. Disse ingredienser er kendt for at forbedre hårvæksten og hæmme hårtabet. Der findes flere mærker som producerer produkter til at stimulere din hårvækst inkluderer, såsom FOLIGAIN og Regenepure.

Bestil den bedste shampoo til dit hår på Bono.dk

En god shampoo fremmer sundheden, kvaliteten og udseendet af dit hår såvel som din hovedbund. Hos Bono finder du de bedste produkter hvad angår hårpleje, til netop din type hår. Vi har et stort udvalg af de førende mærker på markedet, såsom Moroccanoil, Olaplex, OASE, FOLIGAIN og HappySoaps! Bestil din shampoo eller dit produkt til håret hos os inden kl. 23:59 og modtag din ordre inden for tre dage.