Ny: OASE Hair Thickening Shampoo & Conditioner.Køb nu!

Produkter

Shampoo

Shampoo, plejeproduktet, som du bruger næsten hver dag. I en verden med så meget udbud, hvordan vælger og køber du den bedste shampoo til din hårtype? Dette er noget af en udfordring. Nogle gange kan du ikke se træerne for skoven, når det kommer til dit shampoovalg. Det sætter Bono en stopper for og hjælper dig gerne med at vælge den bedste shampoo, så du også kan fremvise de sundeste og smukkeste lokker.

Shampoo. Hvorfor bruger du det alligevel?

Du bruger simpelthen shampoo til at fjerne talg, sved, døde hudceller, snavs og stylingprodukter (også kaldet opbygning) fra din hovedbund. En ren hovedbund er en sund hovedbund. Alt starter med at købe en god shampoo! Men at rense dit hår er ikke det eneste hårmål, du vil også gerne have, at dit hår ser sundt og smukt ud, med andre ord: du vil have godt hår ! Udover rengøring skal en shampoo også tage sig af. Og vi ved, at ikke alle hårtyper er ens. Når det kommer til shampoo, er der ingen løsning, der passer til alle .

Hvornår er en shampoo god?

Voksen dit hår er en handling, der er så indlysende. Alligevel er det vigtigt for dit hår at bruge en god shampoo. Tag dig god tid! I sidste ende er en god shampoo brændstoffet til dit hår. En shampoo renser, plejer og nærer dine hårstrå. Fodre derfor håret med det bedste brændstof (shampoo), og det vil være dig evigt taknemmelig. Og du også, for hvem kan ikke lide at gå i flot hår ? En god shampoo består i starten af ​​aktive ingredienser, der bidrager til sundheden for din hårtype (tørt, fedtet, fint, farvet osv.), hvorefter faktorer som lugt, tekstur og lignende spiller en rolle.

Hvilken shampoo til tørt, stærkt beskadiget og kruset hår?

Ligner dit hår en fuglerede? Tør, stiv, luftig og uden liv? Så hører du til kategorien mennesker med tørt, (stærkt) beskadiget og kruset hår. Beskadiget hår består ofte af hår, hvis hårstrå er blevet beskadiget. Hårskaft er den del af håret, der stikker ud fra huden. Hvordan fik du hende så meget skade? Dette skyldes normalt friktion (håndklæde og stylingværktøj), udsættelse for eksterne faktorer (hav, sol, tør luft osv.) og kemiske behandlinger (hårfarve, blegning, permanent og lignende). Tørt, stærkt beskadiget og kruset hår skal derfor næres og plejes intensivt! Tænk på shampoo med arganolie, såsom Moroccanoil eller den magiske formel fra Olaplex til stærkt beskadiget hår.

Hvilken shampoo til farvet hår?

Det, man som kvinde altid går i panik over, når man farver sin klipning, er, at ens hårfarve falmer hurtigt. Derudover ved vi også, at det at farve dit hår, uanset hvor smukt vi synes det er, ikke har de bedste konsekvenser for hårkvaliteten. Shampooen du bruger skal beskytte din hårfarve og give dit hår ekstra næring og pleje, så din klipning forbliver levende og strålende i lang tid. En god shampoo til farvet hår fugter håret og indeholder ingredienser, der nærer håret intensivt. Tænk for eksempel på arganolie og kokosolie. I dag har mange shampoo til farvet hår også et UV-filter for bedre at beskytte håret mod solen.

Hvilken shampoo til fedtet hår?

Fedtet hår. Den er klæbrig og skinnende og er alt andet end fin og ryddelig. Alligevel kæmper mange med dette problem. Og voking dit hår hver dag er ikke sundt og i sidste ende forværrer problemet. Hvis du renser din hovedbund for ofte, får dine talgkirtler til at producere mere talg. Så dit hår bliver endnu fedtet. Brug en mild shampoo og gå efter shampoo uden silikone. At opfriske dit hår ind imellem med noget tørshampoo betaler sig også godt.

Hvilken shampoo til bleget hår?

Blondiner, balayage, highlights, hvad end man vil kalde det, gennemgår en stor del af kvinder denne behandling. En hårkur, der giver et smukt resultat. Du skal betale en pris for det flotte resultat. Blondt hår vil skade dit hår. Ved almindelig afblegning er der risiko for, at dit hår forbliver åbent permanent. Hvis dine neglebånd er åbne, mister de hurtigt fugt. Dette udtørrer dit hår og knækker det hurtigere. Dit hår har derfor brug for intensiv pleje, når du bleger dit hår. Moroccanoil og Olaplex mærkerne er kendt for deres intensivt nærende egenskaber. Derudover er en sølvshampoo et must have, for tonen i dit hår.

Hvilken shampoo mod hårtab?

Hårtab er et problem, som mange mænd og kvinder møder dagligt. Ingen er glade for dette. Heldigvis kan du med en god shampoo stimulere din hårvækst og reducere hårtab. Hvis du vil bekæmpe hårtab, er shampoo med (gennemprøvede) aktive ingredienser det bedste. Tænk for eksempel på stoffer som niacinamid (vitamin B3), Savpalme, koffein, biotin og Emu Oil. Disse forbedrer hårvæksten og hæmmer hårtab. Mærker, der hjælper dig med at stimulere din hårvækst inkluderer: foligain og Regenepure .

Bestil den bedste shampoo til dit hår på Bono .nl?

En god shampoo fremmer sundheden, kvaliteten og udseendet af dit hår og også din hovedbund. Bi Bono du bestiller den bedste hårpleje til din hårtype. Tænk på A-mærker som Moroccanoil , Olaplex , Oase , Foligain og Sukkerbjørn ! Bestil din shampoo eller dit yndlingshårprodukt hos os inden 23:59, og du har det hjemme i morgen!

1-3 hverdage leveringstid

Gratis levering fra 350 kr

Gratis produkt med hver ordre!

Køb nu, betal senere med Klarna.