Ny: OASE Hair Thickening Shampoo & Conditioner.Køb nu!

Produkter

Shampoo bars

Polerer du dit hår med en "normal" shampoo? Eller vokser du dit hår med en shampoobar? Shampoobaren, også kaldet hårsæbeblok eller shampoo-sæbe, dukker i stigende grad op. I en verden, hvor vi i stigende grad er opmærksomme på forbrug og bæredygtighed, er shampoobaren kun en god bivirkning. Vidste du, at du med en shampoobar bidrager til en plastikfri fremtid og sparer vand? Nul vokerede og plastikfri vokerede dit hår!

Hvad er shampoobarer helt præcist?

En shampoobar eller hårsæbeblok er nøjagtig det samme som en almindelig shampoo. En shampoobar har en fast form frem for flydende. Derudover består flydende shampoo af 80% vand. En shampoobar består hovedsageligt af naturlige ingredienser. Grundlaget for de almindelige shampoobarer indeholder et eller flere af følgende stoffer: natriumpalmeolie, sheasmør, natriumlaurylsulfat, palmeolie, olivenolie, glycerin og vand. Din shampoobar holder 90 til 110 shampoo og giver dig et flaskeløst badeværelse!

Hvordan opstod shampoobarer?

Du ved sikkert allerede, at shampoobaren gør comeback . Men hvordan startede det hele? Hvorfor gør shampoobaren comeback? Tidligere brugte man fx vegetabilsk stivelse og træaske til at absorbere overskydende olier i håret og dermed rense håret. I begyndelsen af ​​1800-tallet begyndte man også at bruge sæbestykker. Disse sæbestykker blev lavet af palmefrugter og kokosolie og blev brugt til både håret og kroppen.

I 1930'erne og 1940'erne med fremkomsten af ​​flydende midler, som videnskabsmænd skabte for effektivt at fjerne snavs, kom opportunistiske kosmetikfirmaer på ideen med flydende shampoo. Dette er starten på en industri med mange milliarder dollars! Som et resultat forsvandt sæbeeffekten et stykke tid, og alle blev betaget af "magien" ved flydende shampoo og anden ny kosmetik, der skød op som svampe. Omkring 1988 relancerede sæbebar-pioneren Lush renæssancen af ​​shampoo og sæbebarer. I de senere år har du også bemærket, at der er flere og flere bevægelser, der er forpligtet til en plastikfri og mere bæredygtig fremtid. HappySoaps- mærket er et godt eksempel på dette.

Hvorfor en shampoobar i stedet for "normal" shampoo?

Der er flere grunde til, at du måske vælger at gå efter en shampoobar:

 • Du vil gerne bidrage til en plastikfri fremtid med en shampoobar.
 • En shampoobar holder længere, hvilket gør din pung også glad.
 • Et badeværelse uden plastikflasker er bedre for verden, men også smukkere!
 • Simpelthen fordi du gerne vil tilbage til det grundlæggende.
 • De fleste shampoobarer indeholder kun naturlige ingredienser.
 • Ved at bruge en shampoobar sparer du også vand.
 • Almindelig shampoo indeholder ofte kemiske ingredienser.
 • Med en shampoobar kan du i gennemsnit børste dit hår 90 til 110 gange.
 • Alle de farverige sæbe- og shampoobarer lyser dit badeværelse op!

Hvilken slags shampoobarer findes der?

Heldigvis er det endnu ikke, som med almindelige shampoo, at man ikke længere kan se træerne for skoven. Men der er flere og flere mærker og typer af shampoobarer. Kigger du kun på shampoobar-mærket HappySoaps, findes der en passende shampoobar til enhver hårtype. Til blond hår kan du bruge Purple Rain shampoobaren. Lider du af skæl eller en følsom hovedbund, anbefaler vi Aloe Vera You Much shampoobaren. Hvis du har tørt og skadet hår, vil du nyde godt afkokosnøddens nærende egenskaber. Og også for at få det bedste ud af dine krøller, er der en shampoobar: You're One in a Melon ! Så der er en shampoobar til hver klipning, der vil gøre dit hår glad!

Hvilken shampoobar til tørt og beskadiget hår?

Har du tørt og stærkt beskadiget hår? Og vil du bidrage til en plastikfri fremtid og en bæredygtig livsstil? Så kan du shampoo hende med følgende shampoobarer. På denne måde giver du dine tørre og beskadigede hårstrå et mega boost!

Aloe You Vera Much
På grund af aloe veras plejende karakter er denne shampoobar bedst til beskadiget hår. Derudover virker shampoobaren også godt mod en kløende og følsom hovedbund og skæl. Med normalt eller fedtet hår holder denne shampoobar dit hår og hovedbund sund.

Tea-Riffic
Er du vild med duften af ​​grøn te og lider du af skadet, slapt og tørt hår? Så er Tea-Riffic shampoobaren til dine hårstrå! Du kan også bruge denne shampoobar til grøn te på normalt hår for den dejlige duft og beroligende effekt på din hovedbund.

Kanelsnegl
Er du fan af kanel? Og lider du af tørt, slapt, beskadiget og tyndt hår? Så passer Cinnamon Roll perfekt til dit hår. Du kan også bruge denne krydrede aromafornemmelse til normalt hår. Kanel plejer og plejer dit hår, så det skinner igen.

Kamille ned og fortsæt
Har du lyst til forårsstemninger på dit badeværelse? Denne knaldgule kamille shampoo bar vil gøre dig glad som en (farvet) blondine! Også Chamomile Down &. Carry On er ideel til følsom hovedbund og beskadiget hår. To fluer med et smæk.

Hvilken shampoobar til sensitiv hud?

Lider du af en følsom hovedbund, der ofte klør eller flager? Så er Aloe You Vera Much , Tea-Riffic og Chamomile Down & Carry On de bedste til at bekæmpe kløe og irritation, mens de nærer og plejer dit hår optimalt. The Purple Rain er også velegnet til følsom hud, du kan også bruge denne shampoobar som sølvshampoo.

Hvilken shampoobar til krøller?

Er du den stolte ejer af krøller? Så ved du også, at krøller ofte gør, hvad de vil. Vi har også en shampoobar til dine yndefulde fjedre: Du er en i en melon . En shampoobar, der har en tæmmende effekt på kruset og kruset hår. Melons fugtgivende og nærende egenskaber sikrer, at dine krøller er smukt definerede. Vil du også have dette?

Hvilken shampoobar til normalt hår?

Hvis du har normalt hår og ikke skal lave en masse specielle ting udover at rense, kan du forkæle dig selv med shampoobarerne Purple Rain eller In need eller Vitamin Sea . På denne måde er du sikret en frisk klipning og holder den sund!

Hvilken shampoobar til farvebeskyttelse?

Vil du beskytte dine farvede hårstrå, så din hårfarve ikke falmer hurtigt? Så, afhængigt af farven, anbefaler vi Purple Rain (særlig flot til blondiner) eller Chamomile Down & Carry On shampoobaren! Beskyttende, plejende og beroligende, alt i én shampoobar.

Hvordan bruger du en shampoobar?

Du tænker måske i første omgang: sikke et bøvl med en shampoobar. Men intet er mindre sandt! Det fungerer ganske enkelt.

 1. Få dine hænder våde.
 2. Gnid shampooen mellem dine håndflader. Du kan også gnide shampoobaren direkte på dit hår.
 3. Masser dit hår med det skum, du nu har.
 4. Skyl skummet fra dit hår.
 5. Opbevar shampoobaren på et tørt sted, såsom en træplade eller shampoobartaske.
 6. Og voilà; du har nu rent hår og bidraget til en bedre verden.

Efter shampoobarens vending kan du gå efter en balsambar, hvis det er nødvendigt. På denne måde giver du ekstra fugt til dit hår.

Bestil de bedste shampoobarer Bono .nl?

Har du også lyst til at gå i shampoobarerne, fordi du vil gøre noget for dig eller simpelthen fordi sådan en munter sæbeblok på dit badeværelse gør dig glad? Bi Bono .nl finder du en passende shampoobar til alle hårtyper. Se resten af ​​vores hårplejeserie fra topmærker, såsom Moroccanoil , Olaplex og OASE . Bestilt i dag inden 23:59, bliver leveret i morgen!

1-3 hverdage leveringstid

Gratis levering fra 350 kr

Gratis produkt med hver ordre!

Køb nu, betal senere med Klarna.