15% rabat på OASE med koden 'OASE15'.Køb nu

Produkter

Silver shampoo

Sølvshampoo er nummer et must-have, hvis du har bleget eller blond hår. For hvem har lyst til at gå rundt med uønskede orange og gule toner i håret? Med den rigtige sølvshampoo beskytter du din hårfarve, så den holder længere og smukkere.

Hvad gør sølvshampoo helt præcist?

Sølvshampooen, lilla shampoo, blå shampoo, hvad du nu vil kalde det. Det er shampooen, som enhver kvinde får tippet af sin frisør efter en balayage eller anden blegebehandling. Eller hvis du bare har naturligt blond hår. De blå eller lilla pigmenter i sølvshampooen gør dine lokker mere askede. Nogle gange endda lilla. Disse blå og lilla pigmenter er farvemodstykket til orange og gule toner. Du kan se dette på et traditionelt farvehjul. Ifølge komplementærfarvernes logik ser man, at gule og orange farver er i modsætning til blå og lilla. De ophæver sådan set hinanden.

Desværre sker det ofte, at folk med blond hår lider af en ubehagelig glød om deres hår. Dette skyldes primært ydre påvirkninger, såsom sol, klorvand, havvand, for ofte voksen- eller varmeværktøj. Ved at bruge en sølvshampoo gør du dit hår midlertidigt køligere, og du lider ikke længere af uønskede gule eller orange toner. Brug sølvshampoo på blond, hvid, pastel og gråt hår.

Hvordan bruger du en sølvshampoo?

Den bedste måde at påføre sølvshampoo på er som følger. Du masserer det blidt over din hovedbund og ind i hårlængderne og spidserne. Det gør man præcis på de steder, hvor det er gulligt. Det kan være nyttigt at bruge handsker, så du holder dine hænder rene, og du straks kan vende tilbage til dagens orden efter voksen.

Hvor lang tid skal sølvshampoo virke?

Husk, at der findes forskellige typer sølvshampooer. Nogle har en kraftfuld korrektionsformel. Andre er en smule skånsommere for håret og indeholder ikke sulfater, så de fugter også håret. Tænk for eksempel på sølvshampooprodukterne fra Moroccanoil eller HappySoaps . Disse produkter gør ikke håret stift.

Hvor længe du lader sølvshampoo sidde afhænger af, hvad du vil opnå med farven. Hvis du for eksempel vil have en lilla glød, er det bedst at lade sølvshampooen virke i 10 minutter . Er dit hår naturligt blondt, gråt eller hvidt? Lad derefter sølvshampooen trække i maks. et minut . Har du farvet dit hår blond? Lad derefter den lilla shampoo trække i maks. fem minutter. For at være på den sikre side skal du altid læse, hvad der står på emballagen, så du undgår at gå rundt som en lilla smølf. Gik stadig galt? Ingen problemer. Efter to omgange er den lilla glød helt væk. Glem ikke at skylle alt godt efter brug og at skylle hænderne grundigt, hvis du ikke har brugt handsker.

Hvor ofte bruger du en sølvshampoo?

Har din klipning en kølig grå nuance? Så kan du vaske dit hår to eller tre gange om ugen med sølvshampoo voksen. Hvis ikke, er det bedst at shampoo dit hår med sølvshampoo hver tredje eller fjerde shampoo. Har du tørt eller beskadiget hår? Så anbefaler vi, at du kun børster dit hår med silver shampoo en gang om ugen.

Hvilken sølvshampoo er bedst til tørt eller beskadiget hår?

De fleste sølvshampooer fokuserer hovedsageligt på at korrigere farven gennem de lilla og blå pigmenter. Håret kan ofte blive stift med sølvshampoo. Har du tørt og ødelagt hår? Så kan du selvfølgelig ikke få det her. Så gå efter en nærende sølvshampoo, såsom Moroccanoil Blonde Perfecting sølvshampooen. Den sulfatfrie farvekorrigerende shampoo giver et opfrisket hår med god farveintensitet. Desuden kan du også gå efter medfølgende balsam; Moroccanoil Blonde Perfecting conditioner.Også det kendte mærke Olaplex har en sølvshampoo , der virker fantastisk. Den sulfatfri formel er specielt formuleret til at neutralisere kobbertoner og forbedre hårets farve.

Kan sølvshampoo også bruges i brunt hår?

Når man taler om sølvshampoo, tænker man ofte på blondt eller afbleget hår. Men brunetter bruger også sølvshampoo. Selv brunt eller mørkt hår (især med højlys) indeholder nogle gange uønskede gule eller orange toner. Resultatet af at bruge sølvshampoo på brunt hår svarer til at bruge lilla shampoo på blondt hår. Jo mørkere hår, jo mindre effekt ses fra sølvshampooen.

Bestil den bedste sølvshampoo til dit blonde hår på Bono .nl?

Det er ikke altid let at holde blond eller bleget hår. Men med en god og måske endda en plejende sølvshampoo gør du allerede en stor forskel. Skal du holde din hårfarve åben med en sølvshampoo, der passer til dit hår? Bi bono.dk finder du den shampoo og andre hårplejeprodukter, der passer til dig. Bestilt i dag, leveret i morgen.