Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Tandpasta

Tandpasta-tabletter er den nye måde at børste tænder på. De er ikke kun gode til at pleje og rense dine tænder. Miljøet gavner også meget. Ved at ændre kurs og skifte til faner bidrager du til en plastikfri fremtid. Tandpasta-tabletterne indeholder ikke (mikro)plastik og er så meget bedre for miljøet.

Hvad er tandpasta-tabletter helt præcist?

Ordet siger det hele.Tandpasta i form af tabletter. Du tager en tablet, tygger den og børster tænder, som du altid gør, og voilà, dine tænder skinner igen. Tandpasta-tabletter indeholder kun de aktive ingredienser i en almindelig tube tandpasta. Så intet rod!

Tandpasta tabletter med eller uden fluor?

Mange mennesker kan ikke lide at indtage fluor, fordi det siges at være kræftfremkaldende. Samtidig er fluor meget vigtigt for at forebygge caries (hulrum). Går du efter tandpasta-tabletter med fluor? Spyt det derefter godt ud efter børstning. Du kan ikke lide tanken om at tage fluor, gør du? Så kan du gå efter tandpasta-tabletter uden fluor.

Fordele og ulemper ved tandpastatabs?

Fordele

  • (Mikro) plastikfri.
  • Med og uden fluor.
  • Kun aktive ingredienser.
  • Nem at rejse med.

Ulemper

  • Man skal vænne sig til det.
  • Mindre variation end almindelige tandpastatuber.

Bestil tandpasta tabletter på Bono .nl ?

Vil du også skifte til tandpasta-tabletter og dermed bidrage til en plastikfri fremtid? Dette mens du renser og plejer dine tænder optimalt? Så anbefaler vi på det kraftigste, at du prøver HappySoaps tandpasta-tabletter. Nysgerrig efter andre plastikfrie plejeprodukter, se vores sortiment . Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen!