Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

The Patch Brand

The Patch Brand er et innovativt mærke med en unik løsning til at give dig det rette daglige indtag af vitaminer og mineraler: Vitaminplaster! Du bærer The Patch Brand's vitaminplaster på din hud, så næringsstofferne optages direkte gennem blodbanen. På den måde leverer plastrene alle deres ingredienser til din krop inden for få minutter i op til 24 timer.

Hvad består plastrene af?

Hvert plaster består af 3 lag, hvoraf det nederste lag indeholder en unik blanding af ingredienser med aktive næringsstoffer. Denne kraftfulde er understøttet af det bløde (men kraftfulde) klæbelag på den diskrete plasterfilm, som du trækker af, klistrer på og lader den gøre sit arbejde i 24 timer! The Patch Brand's plastre er allergivenlige, veganske, fri for latex, parabener, duftstoffer, vandafvisende og 100% naturlige.

Hvordan afgiver plastrene vitaminer til kroppen?

The Patch Brand's vitaminplaster indeholder mindre end 500 Dalton (en enhed af molekylvægt), hvilket betyder, at det absorberes let gennem huden og ind i blodbanen. Det betyder, at plastrene indeholder en mindre dosis vitaminer, men stadig har den samme effekt som kosttilskud i form af kapsler og gummier.

De 5 mest populære patches

1. Energi

The Patch Brand's Energy vitaminplaster sikrer, at du ikke længere føler dig træt og sløv om morgenen. Vitaminplastrene er omhyggeligt tilsat koffein, taurin, grøn te og en blanding af B-vitaminer: B3, B5 og B6

2. Immunitet

Immunitetsvitaminplaster fra The Patch Brand styrker dit immunforsvar. Immunity-vitaminplasteret er fyldt med C-vitamin, zinkgluconat, D-vitamin, ginkgo og et naturligt boost.

3. Søvn

Kan du ikke få en god nats søvn? Det hører fortiden til med The Patch Brand's Sleep vitaminplaster. Plastrene er infunderet
med en perfekt blanding af baldrianrod, passionsblomst, humle og melatonin, så du er oppe og i gang på få minutter.

4. Aflastning af stress

Hvis du lider af daglige følelser af rastløshed og stress, kan stressreliefplaster give dig en stor lettelse. Stress Relief Patches er tilsat baldrianrod, passionsblomst og humle, så du kan finde den ro i sindet, du leder efter, inden for få minutter.

5. Fokus

Har du brug for en ekstra dosis fokus? Så er The Patch Brand's Focus-patches præcis, hvad du har brug for! Focus Patch er omhyggeligt tilsat Ginkgo Biloba, Bacopa Monnieri, Acetyl-L-Carnitin og Magnesium L-Threonate for at give din hjerne det boost, den har brug for, for at øge din produktivitet.

Køb The Patch Brand patches på Bono.co.uk?

Leder du efter en nem og hurtig måde at få de rigtige vitaminer og mineraler på? Er du nysgerrig efter The Patch Brand's andre patches? Se vores udvalg og bestil din favorit. Bestilt før 23:59, leveres inden for tre dage!