Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

VETA

VETA er et New York-mærke, der fokuserer på avancerede hårprodukter, der forhindrer for tidligt hårtab og stimulerer eksisterende hårvækst. Det vigtigste princip her er, at ingredienserne er underbygget af videnskab, og at produkterne er behagelige at bruge. Resultatet er en serie af avancerede og brugervenlige hårplejeprodukter med førsteklasses ingredienser, der har vist sig at have en positiv indflydelse på hårvæksten. Hovedingredienserne i disse produkter er follicusan, trichogen og propanedial.

Alle VETA produkter er fri for sulfater, parabener, phthalater, silikoner og propylenglycol. Dette gør VETA velegnet til daglig brug og vil ikke forårsage skade på håret eller gøre håret tørt. VETA produkter føles luksuriøse at bruge og dufter godt. Langt de fleste kunder er meget tilfredse med brugen og lugten.

VETA Shampoo mod hårtab er en hårvækststimulerende shampoo til mænd og kvinder, der lider af begyndende hårtab. Shampooen er udviklet til at bekæmpe hårtab forårsaget af stress, androgenetisk alopeci (arvelig hårtab) og hormonelle udsving. VETA Conditioner har en lignende effekt, men har også til formål at fungere som en rigtig balsam. Tænk på at nære og fugte håret, for ikke at lade det tørre ud. VETA Conditioner sikrer tykkere, længere og voluminøst udseende hår gennem de hårvækststimulerende ingredienser.

Den hårvækststimulerende lotion fra VETA fås i en VETA-lotion til kvinder og en VETA-lotion til mænd. Den største forskel på denne lotioner er, at lotionen til mænd fokuserer mere på arvelig hårtab og lotionen til kvinder mere på hårtab på grund af udsving i hormonniveauet. Derudover er der taget højde for lugten for at gøre den så behagelig som muligt for både mænd og kvinder at bruge. Begge lotioner retter sig mod de tidlige tegn på hårtab og er specielt formuleret til at målrette tyndere hår. De kraftfulde aktive og nærende ingredienser gør hovedbunden sundere og styrker håret.

VETA øjenvipper og serum til øjenbryn plejer og reparerer øjenvipper og øjenbryn. At produktet kan bruges til både øjenbryn og øjenvipper gør denne serum unik. Serummet gør øjenvipper og øjenbryn stærkere og de nærende ingredienser skaber længere og fyldigere øjenvipper.