Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Colostrum

Er du nysgerrig på virkningerne af colostrum, og hvad colostrum egentlig er godt for? Eller ved du måske slet ikke hvad det er? I dette indlæg kommer vi ind på alt hvad du skal vide.

Hvad er colostrum?

Colostrum er den mælk der produceres i de første dage efter et pattedyr har født. Colostrum kan også allerede komme ud af brysterne under graviditeten. Det har en gullig farve og er ret tyndt. 

Hvad findes der i colostrum?

Colostrum indeholder både laktose og proteiner, og hos mennesker er der næsten intet fedt. Colostrum indeholder også mange mineraler og vitaminer, som A-vitamin, B1-vitamin og E-vitamin. Det indeholder også immunceller som lymfocytter og immunglobuliner som IgA, IgG og IgM. Fordi colostrum har så høj en dosis af disse næringsstoffer, behøver en baby ikke meget colostrum for at få al den næring som barnet har brug for. 

Hvad gør colostrum?

Nu hvor du ved hvad colostrum præcist er, og hvad det præcist indeholder, er det også vigtigt at vide hvad det særligt er godt for. Immuncellerne og immunoglobulinerne hjælper med at beskytte det nyfødte barn mod infektioner, fordi barnets eget immunsystem endnu ikke har udviklet sig stærkt nok. Mave og tarmsystemet er heller ikke stort nok eller modent nok til at håndtere dette. Colostrum har en let afførende virkning der hjælper til at stimulere den første afføring hos barnet, også kendt som meconium. Denne kan faktisk være ret hård. Dette rydder de overskydende affaldsstoffer og fra bilirubin, som er et affaldsprodukt fra røde blodlegemer. Faktisk produceres der store mængder røde blodlegemer under fødslen. Alt dette er med til at forebygge gulsot, altså hud og slimhinder der bliver farvet gule på grund af ophobningen af bilirubin.

I kosttilskud kommer colostrum fra køer, og det bliver udvundet inden for 12 timer efter kælvning. Denne molekylære struktur er næsten identisk med den menneskelige colostrums. 

Colostrumtilskud af høj kvalitet?

Køb NOW Foods Super Colostrum 500 mg Lactoferrin (90 kapsler) fra Bono

NOW Foods Super Colostrum 500 mg (90 kapsler) er et kosttilskud der er fyldt med immunglobuliner IgG, IgM, IgA og lactoferrin. Disse stoffer hjælper musklerne og er med til at fremme et sundt immunsystem. Desuden viser undersøgelser også at colostrum hjælper med at fremme biotilgængeligheden og indtagelsen af næringsstoffer i kroppen. Dette samtidig med at det ikke mindst hjælper kroppen til at opnå en sund fordøjelse. Desuden indeholder NOW Foods Super Colostrum også urterne lærk arabinogalactan, olivenblad og astragalus, for samlet set at maksimere støtten til immunsystemet. Denne blanding kan til og med også give en sundere reaktion på stress.

Køb NOW Foods Colostrumpulver Lactoferrin (85 gram) fra Bono

NOW Foods Colostrum Powder er et kosttilskud fra kvæg, der er rigt på økologiske proteiner og immunoglobuliner. Dette colostrumtilskud hjælper på indtagelsen af næringsstoffer i kroppen, ligesom det hjælper musklerne og immunsystemet. I dette tilfælde kommer produktet som colostrum pulver, hvilket du kan blande en til to teskefulde med vand dagligt. 

Foretrækker du at bestille colostrum kosttilskud i en stor pakke? Så skal du gå efter NOW Foods Colostrum 500 mg (120 kapsler). Dette tilskud kan bruges i 60 eller 120 dage. 

Køb colostrum kosttilskud

Ønsker du at styrke dit immunforsvar? Så er et colostrum kosttilskud noget du bør overveje.  Tak en snak med din egen praktiserende læge eller et lægeligt konsulentbureau, før du skifter til brug. Gennemse vores sortiment af colostrum og vælg din favorit. Bestil inden kl. 23:59, og få leveret inden for tre dage.