Ny: OASE Hair Thickening Shampoo & Conditioner.Køb nu!

Produkter

Conditioner

En klipning uden balsam er som et juletræ uden kugler. Balsam er et must i din hårrutine. Hvor en shampoo renser dit hår, en balsam nærer og fugter dit hår. Det er ofte sådan, at mens man gør rent med shampoo, så gør man i hemmelighed lidt for meget rent. Så fjerner du ikke kun uønsket fedt og snavs, men også olier som faktisk er gode for dit hår.

Hvad er det præcist, og hvad gør en balsam?

Balsam er det cremelignende stof, som du påfører dit hår efter shampoo. Kaldes også flødeskyl. Det er dybest set en handling, du udfører på autopilot, efter du har shampoo. Men mange ved ikke præcis, hvad en balsam gør, og hvorfor den er af merværdi. Også forskellen mellem en balsam og en hårmaske er ikke altid klar.

En balsam gør dit hår mindre statisk. Dette skyldes, at en balsam fugter og nærer dit hår. Dit hår bliver blødt, smidigt, håndterbart og nemt at rede efter brug af balsam. Det er vigtigt, at du vælger en balsam, der passer til din hårtype.

Forskel hårmaske og balsam

Begge hårprodukter plejer, nærer og fugter. Hvad er merværdien af ​​en balsam eller en hårmaske? Forskellen ligger primært i fugtindholdet. En balsam indeholder mere vand sammenlignet med en hårmaske. Derfor er en balsam også mere flydende. Du skyller den også lidt nemmere ud end en hårmaske. Ingredienskoncentrationen i en hårmamask er også højere. Derfor er strukturen også tykkere. Du bruger en balsam hver gang du reder dit hår. Du kan bruge en hårmaske en gang om ugen, fordi den nærer mere intensivt.

Hvilken balsam skal du vælge til din hårtype?

Forskning viser, at en shampoo og balsam, der er fra samme linje, har den bedste effekt. Så start med at vælge en shampoo til din hårtype og suppler den med den medfølgende balsam. Ingredienserne koordineres derefter med hinanden. Dette forbedrer ydeevnen. Hvis du ved, at du har tørt eller beskadiget hår, så gå efter ingredienser, der nærer intensivt. Tænk bare på arganolie, kokosolie eller sheasmør. Hvis du har fedtet hår, er det bedre at gå efter hårpleje, der fokuserer på at bekæmpe dette fænomen. Tænk for eksempel på HappySoaps balsambarer . Lider du af hårtab, så gå efter balsam af mærket Foligain eller Regenepure . Se vores udvalg af balsam og vælg den balsam, der passer bedst til dig.

Den bedste balsam til tørt og beskadiget hår

Hvis du har tørt hår, kan dit hår nyde godt af intensivt nærende mærker, såsom Olaplex og Moroccanoil . Olaplex reparerer og nærer håret intensivt takket være dens patenterede formel, der forbinder disulfidbroer. På denne måde har du sundt og glat hår efter brug. Moroccanoil indeholder hovedsageligt arganolie. Kaldes også marokkansk flydende guld. Arganolie nærer håret intensivt takket være de essentielle fedtsyrer, det indeholder.

Hvor meget balsam skal du bruge?

Er du også skyldig i at påføre for meget balsam, og tror det vil virke bedre og mere intensivt? Du er ikke alene. I tilfælde af balsam, jo ​​mere, jo bedre gælder bestemt ikke. Tværtimod behøver du ikke en masse balsam for at opnå den ønskede effekt. Hvis du overanvender balsam, risikerer du, at din balsam beholder rester og desuden tager skylningen mere tid og arbejde. Afhængigt af din hårlængde, brug 6 til 15 ml balsam, og dit hår er tilstrækkeligt hydreret og næret.

Har sundt hår brug for balsam?

Svaret er: ja. Ligesom med din hud, er det vigtigt, at du bliver ved med at fugte den. Udsættelsen af ​​dit hår for eksterne faktorer som sol, vind, hav, varme og luftforurening gør dit hår tørt på grund af fugttab. Med en balsam holder du altid dit fugtniveau. Sammenlign det med din fugtgivende ansigtscreme. Hvad denne creme gør for din hud, gør balsamen for dit hår.

Bestil den bedste balsam på Bono .nl?

Leder du efter en god balsam til dit tørre eller beskadigede hår? Eller en balsam, der beskytter din hårfarve, såsom Moroccanoil Colour Continue eller Olaplex ? Så er du med Bono .nl altid godt. Fra almindelig balsam til balsambarer, du finder det hele på vores side. Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen!

1-3 hverdage leveringstid

Gratis levering fra 350 kr

Gratis produkt med hver ordre!

Køb nu, betal senere med Klarna.