Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

EuroVital

Eurovital er et mærke der tilbyder kosttilskud og vitaminer af høj kvalitet. Eurovital er en del af BIOVEA, et af de største skønheds- og sundhedsmærker i USA. BIOVEA har opbygget et stærkt omdømme, både inden for deres service, pålidelighed og kvalitet, ved at betjene hundredtusindvis af tilfredse kunder over hele verden.

Det populære Eurovital kosttilskud: DHEA

Køb EuroVital DHEA 50mg (60 tablet) fra Bono

Eurovital sælger mange produkter med hormonet DHEA. Du spørger måske: Hvad er DHEA? 

DHEA omdannes til andre hormoner, der alle sammen er nødvendige for kroppens korrekte funktion. Ca. 200 milliarder nye DHEA molekyler dannes i din krop hver dag, for at producere testosteron og østrogen.

Reducerer stress

DHEA har flere vigtige roller i kroppen. DHEA kontrollerer mængden af kortisol (et stresshormon), og blokerer produktionen af kortisol når niveauet bliver for højt i kroppen. Dette hjælper med at bekæmpe muskelnedbrydning, nedsættelse af hjernens effekt, et dårligt immunsystem og en udtømmende tilstand.

Forbedrer hukommelsen og tænkeevnen

DHEA har også andre positive virkninger, såsom forbedring af hukommelsen og evnen til at tænke klart. Den elektriske aktivitet mellem cellerne øges, hvilket gør hjernecellerne hurtigere og mere effektive. Derudover frigiver DHEA neurotransmittere, der påvirker hukommelse og humør.

Styrker immunforsvaret

DHEA øger antallet af naturlige forsvarsceller. Dette styrker immunforsvaret, især når man bliver ældre. Forsvarscellerne falder nemlig gradvist med alderen, hvilket gør ældre mere modtagelige over for sygdomme. DHEA hjælper derfor imod dette.

Forebygger overvægt

En af årsagerne til overvægt er for meget af hormonet kortisol. Dette er noget vi tidligere har talt om: DHEA mindsker nemlig stresshormonet kortisol. Kortisol producerer insulin, der øger sukkerindtaget i musklerne til brug for fysisk aktivitet. Hvis denne energi ikke bruges, lagres overskuddet som fedt i kroppen.

Hvor meget DHEA skal man tage om dagen?

Normalt anbefales det at tage 25-50 mg DHEA om dagen, især hvis du er over 40 år. Der er ikke fundet bivirkninger ved denne dosis i undersøgelser. 100 mg kan eventuelt anvendes i visse tilfælde. Eurovital tilbyder produkter med DHEA der indeholder 10, 25, 50 og 100 mg. Eurovital tilbyder DHEA tilskud i form af cremer (Eurovital DHEA Cream), såvel som almindelige tilskud (Eurovital DHEA 25 mg). Hvis du ønsker et tilskud der er så naturligt som muligt, bør du vælge Eurovital 7-KETO DHEA 100 mg, som er en naturlig form af DHEA.

Andre kvalitetsprodukter fra Eurovital

Køb EuroVital Pregnenolone creme (57 gr.) fra Bono

Lad dig fortrylle af kraften ved pregnenolon med Eurovital! Dette naturlige hormon spiller en vigtig rolle i produktionen af andre hormoner i vores krop, og bruges derfor ofte til at støtte hormonbalancen. 

Eurovital Pregnenolon fås i kapselform og cremeform, så du selv kan vælge den type der passer bedst til dig. Kapslerne tilbyder en praktisk og nem måde at indtage pregnenolon på, mens cremen kan påføres direkte på huden for en målrettet virkning. 

Uanset om du leder efter hjælp til hormonerne, eller bare ønsker at forbedre dit generelle velvære, er Eurovital Pregnenolon et fantastisk valg. Bestil nu på Bono og få det bedre end nogensinde før.

Køb EuroVital Flydende Melatonin 3mg (59 ml.) fra Bono

Er du på udkig efter en naturlig måde at forbedre din søvn på? Eurovital Liquid Melatonin 3 mg Orange kan være den løsning du søger! Denne dejligt smagende og flydende formel indeholder melatonin, et naturligt hormon der hjælper vores krop med at regulere vores søvnrytme.

Formlen er nem at indtage, og har en hurtigere optagelse end tabletter eller kapsler. Med blot et par få dråber før sengetid, kan du nyde en dyb og afslappende søvn så du kan starte dagen frisk og fuld af energi. Det er ikke underligt at Eurovital Liquid Melatonin 3 mg Orange er så populær, især blandt mennesker der ønsker at forbedre deres søvnkvalitet. Bestil det nu på Bono, og oplev selv fordelene ved denne fantastiske formel.

Køb Eurovital tilskud på Bono

Ifølge undersøgelser kan DHEA give lindring til personer med leddegigt, lupus, multipel sklerose, inflammatorisk tarmsygdom, problemer med skjoldbruskkirtlen, herpesinfektioner, stress, depression, allergier og hormonelle ubalancer. Det er sandsynligt at Eurovital DHEA tilskud også kan hjælpe dig. Se vores sortiment af Eurovital produkter, og bestil dine favoritter. Bestil inden kl. 23.59 og modtag din bestilling inden for tre dage.