Chlorella (Chlorella vulgaris)

Chlorella pulver eller tabletter er en superfood som mange sunde madentusiaster taler om. Dette er faktisk ikke overraskende, da chlorella har en meget gavnlig virkning på dit helbred og din vitalitet. Det er en type algen der tager dit helbred til et højere niveau. Det hjælper blandt andet på et bedre immunforsvar såvel som en yngre hud.

Hvad er chlorella?

Chlorella lyder måske som en krydsning mellem et middel til at rense svømmepølen og en særlig musikfestival. Men i virkeligheden er det faktisk en fantastisk type superfood, der har nogle ret kraftfulde sundhedsfordele.

Ligesom sin fætter spirulina, er chlorella en næringsrig ferskvandsalge, der normalt fås som mørkegrønt pulver eller tablet. Den er fyldt med protein, fibre, sunde fedtstoffer og antioxidanter - og den er meget efterspurgt som kosttilskud.

Chlorella pulver eller tabletter?

Du kan købe både chlorella i pulverform eller som tabletter. Men hvad er forskellen egentlig? Det forklarer vi gerne. Hvis du fører et travlt liv og uafbrudt er på farten, vil tabletter passe bedre til din livsstil da de er hurtige at indtage. Kan du godt lide at spise salater, yoghurt, havregryn eller endda pandekager? Så er chlorella i pulverform ideel for dig. Du kan blande chlorella pulver med i enhver dej du ønsker. På den måde forvandler du hvert måltid til et måltid med kæmpe mængder af næringsstoffer. Og du får et måltid der hjælper med at udlede giftstoffer fra din krop, hvad mere kan du ønske dig? 

Nedenfor har vi samlet en række årsager til hvorfor chlorella er et must for alle der ønsker at leve et sundt og vitalt liv!

  • En praktisk måde at stadig få din daglige dosis "grøntsager" på.
  • Chlorella indeholder C- og E-vitamin, zink, jern og andre mineraler.
  • Chlorella er rig på antioxidanter, klorofyl og proteiner.
  • Chlorella består af 50-60% protein. Desuden er det en komplet proteinkilde, hvilket betyder at det indeholder alle de ni essentielle aminosyrer.
  • Indeholder 500% af den daglige anbefalede mængde zink, for jern er det 700%.
  • Fjerner tungmetaller og andre skadelige elementer fra kroppen.
  • Chlorella har vist sig at styrke immunforsvaret.
  • Forsinker aldringen.
  • Regenerer celler.
  • Chlorella sænker blodtrykket og det dårlige kolesterol.

Der er dog forbehold for at bruge chlorella i visse situationer. Har du en autoimmun sygdom, gigt eller nyresten, eller tager du medicin der undertrykker dit immunsystem? Hvis det er tilfældet skal du konsultere en læge før du bruger chlorella. Nogle gange forværres symptomerne nemlig, fordi chlorella gør dit immunsystem endnu mere aktivt eller undertrykker virkningen af din medicin.

Hvilken type chlorella skal jeg købe?

Hos os kan du både købe chlorella i pulver- eller tabletform fra mærket NOW Foods, der er kendt for deres omfattende kosttilskudsprodukter af høj kvalitet. Hos Bono kan du købe følgende chlorella varianter.

NOW Foods Økologisk Chlorella 500mg (200 tabletter) køb fra Bono

NOW Organic Chlorella 500 mg tabletter består af chlorella. Den grønne encellede mikroalge med naturligt forekommende klorofyl, plus betacaroten, blandede carotenoider, C-vitamin, jern og protein. Cellevæggen i denne chlorella er af høj kvalitet og er blevet mekanisk nedbrudt for at hjælpe på fordøjelsen. Vi anbefaler at man tager 6 tabletter dagligt.

NOW Foods Økologisk Chlorella Pulver køb fra Bono

NOW Organic Chlorella pulver er et kosttilskud der er naturligt rig på protein, klorofyl, vitaminer og mineraler, især vitamin D, B12 og A (i form af betacaroten) zink, jern og jod samt chlorella vækstfaktor. Tag 1 teskefuld dagligt, blandet i vand, frugt- eller grøntsagsjuice.

NOW Foods Chlorella 1000mg køb fra Bono

NOW Organic Chlorella tabletter (1000 mg) er et alge-tilskud baseret på Chlorella, der har en nedbrudt cellevæg. Dette sikrer en bedre optagelse i din krop. Chlorella indeholder naturligt klorofyl og blandede carotenoider. Chlorella støtter immunsystemet og hjælper med at reducere træthed. Chlorella er også velegnet til vegetarer og veganere. I over 45 år har NOW stået for kosttilskud af højeste kvalitet, til rimelige og fordelagtige priser for alle.

Køb den bedste chlorella på Bono

Er du klar til at opleve fordelene ved 100% økologisk chlorella, og give din krop det boost den har ventet på? Så vent ikke længere, og bestil chlorella fra Bono i dag. Hos os køber du pålidelig og certificeret chlorella, så du kan være sikker på optimale effekter! Bestil inden kl. 23:59, så får du leveret i løbet af tre dage.