Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

YummyGums

Yummygums er mærket af lækre og veganske hårvitaminer i form af gummier. Med disse velsmagende gummier holder du de nødvendige næringsstoffer i din krop på en velsmagende måde. Med blot to gummier om dagen får du de vitaminer og mineraler, der er vigtige for dit hår, din graviditet, dit barn eller bare til hverdagen.

Lækkert tandkød og hvordan det hele startede

Yummygums blev grundlagt af iværksætterne Luuk og Michel. To energiske mænd, der, mens de lavede et sportsprogram, indså, at det er ret demotiverende at tage vitaminpiller. Resultat: snesevis af åbnede krukker, der bare bliver stående. Herfra kom ideen til at forarbejde vitaminer og mineraler i en lækker gummiagtig. Yummygums' første gummiagtige vitaminer så lyset for første gang i 2017.

Alle Yummygums gummiagtige vitaminer

Yummygums startede med Yummygums Hair & Beauty, og Yummygums Multi, Yummygums Mommy og Yummygums Kids fulgte snart efter. Bi Bono .nl kan du i øjeblikket kun bestille Yummygums Hair sukkerfri.

Yummygums Hår sukkerfri

Yummygums Hair Sugar Free er lækre gummier, der indeholder alle næringsstofferne til stærkt, sundt og fyldigt hår. Disse sukkerfri hårvitaminer indeholder biotin, selen og bambusekstrakt. For eksempel fremmer biotin den sunde vækst af dit hår, og selen understøtter tilstanden af ​​dit hårklipp og dine negle.

Funktioner Yummygums Hårsukkerfri:

  • 100% vegansk
  • Velsmagende og sundt
  • Indeholder 11 mineraler og vitaminer
  • sukker fri

Hvorfor vitaminer i form af gummier?

Lad os se det i øjnene, at sluge en række piller, der ofte er store hver dag, er ikke sjovt. Derudover stinker nogle vitaminer, og man smager stadig noget af den ubehagelige smag. I starten holder man ofte standhaftigt fast, men i længden aftager motivationen og halvvejs i krukkerne ser man hver dag på en med spørgende øjne. Ved at bruge gummi-vitaminer i din rutine gør du det sjovere, lækrere og sundere for dig selv. I sidste ende gør dette det nemmere for dig at indtage de nødvendige vitaminer og mineraler, og du lever sundere og stærkere.

Hvordan opbevarer du Yummygums gummier?

Opbevar dem altid i en lukket krukke. Og opbevar dem et køligt og tørt sted ved stuetemperatur. Gummierne skal ikke stå på køl. Faktisk kan det uønsket påvirke strukturen af ​​dine Yummygums.

Hvad med lækkert tandkød og kunstige farver og smagsstoffer?

Lækkert tandkød er heldigvis 100% naturligt. Yummygums bruger vegetabilske farve- og smagsstoffer til gummierne. For eksempel er farvestoffet udvundet af sort gulerod og smagen (aroma) fra kirsebær og hindbær.

Lækkert tandkød sikkert og certificeret

Lækkert tandkød er produceret i Tyskland. Dette sker under tæt opsyn af certificeringsmyndigheder. Vitaminvirksomheden arbejder sammen med et team af kvalitets- og regulatoriske eksperter for at sikre kvalitet og sikkerhed på alle stadier. For eksempel har Yummygums et IFS (food safety assurance) og GMP (Good Manufacturing Practicus) certifikat.

Lækkert tandkød og Vitamin Angels

Vidste du, at Yummygums giver en donation til Vitamin Angels for hver krukke, du køber. De giver et barn eller en gravid kvinde de nødvendige vitaminer og mineraler. De mindre stillede kan også nyde godt af de velsmagende og sunde vitamingummier.

Bestil Yummygums Hårsukkerfri vitamingummi på bono.dk?

Vil du ændre kurs og sikre dig, at du får alle de næringsstoffer og mineraler, du har brug for? Så er Yummygums perfekte til din daglige rutine. En vitamingummi i bruseren? Eller dejligt efter den bitre morgenkaffe? Alt er muligt. Bi Bono .nl bestil dine Yummygums, bestilt før 23:59, vil blive leveret i morgen.