Boswellia

Boswellia serrata tilskuddet har mange positive sundhedsmæssige virkninger. Flere og flere videnskabelige undersøgelser der viser de gavnlige virkninger af Boswellia er blevet offentliggjort i senere tid.

Hvad er Boswellia?

Boswellia serrata er et træ der stammer fra Indien. Det hører til Burseraceae familien. Boswellia serrata træet er bedre kendt som røgelsestræet, fordi der udvindes røgelse fra dette træ. Harpiksen udvindes fra Boswellia serrata ved at lave indsnit i træets bark.

Ekstraktet fra Boswellia serrata træet har været brugt til ayurvedisk medicin i århundreder. Boswellia kan blandt andet bruges til støtte for åndedrætsorganer eller leddene.

Hvad er Boswellia godt for?

Boswellia har flere positive sundhedseffekter, både mentalt og fysisk.

  • Boswellia bidrager til sunde lunger.
  • Det hjælper med at opnå fleksible led.
  • Boswellia serrata bidrager også til mental sundhed.
  • Boswellia ekstrakt bidrager til at opretholde et normalt kolesterolniveau i blodet.
  • Boswellia understøtter en sund hjertefunktion.
  • Boswellia serrata bidrager til en regelmæssig menstruationscyklus og støtter mænds seksuelle sundhed.

Hvordan man bruger Boswellia?

Den sædvanlige dosis af Boswellia serrata er mellem 900 og 1200 mg om dagen. Det anbefales at tage et Boswellia tilskud sammen med måltidet. Når du tager Boswellia sammen med olier, absorberes tilskuddet bedre.

Har det bivirkninger at tage et Boswellia-tilskud?

Boswellia indeholder syrer der kan forårsage maveforstyrrelser, diarré eller flatulens hos nogle mennesker. Kontakt din læge hvis du oplever bivirkninger. Boswellia kan desuden påvirke blodsukkerniveauet. Diabetespatienter rådes til også at kontakte deres praktiserende læge før brug. Boswellia tilskud anbefales ikke til kvinder der er gravide eller ammer.

Boswellia kosttilskud af højeste kvalitet

NOW Foods Boswellia ekstrakt 250mg (120 kapsler) køb hos Bono.dk

NOW Foods Boswellia ekstrakt 250 mg bidrager til et afbalanceret immunforsvar og påvirker positivt de forskellige enzymer i kroppen. NOW Foods Boswellia ekstrakt 250 mg kommer i tabletform. Det anbefales at tage dette tilskud mellem en til tre gange dagligt, i forbindelse med måltiderne. NOW Foods har et bredt udvalg af orthomolekylære kosttilskud, vitaminer og mineraler af højeste kvalitet. 

NOW Foods Boswellia ekstrakt 500mg (90 softgels)  køb hos Bono.dk

NOW Foods Boswellia ekstrakt 500 mg bidrager til velfungerende enzymer i kroppen og forbedrer dit immunforsvar. Dette tilskud er udført som softgel, og indeholder en ekstra høj dosis Boswellia.

Køb det bedste Boswellia supplement fra Bono

Ønsker du at yde et positivt bidrag til lungernes, leddenes og sindets sundhed? Så er et Boswellia tilskud noget for dig. Gennemse vores Boswellia sortiment og vælg din favorit. Bestil inden kl. 23:59, og få leveret inden for tre dage.