Silver shampoo

Silver shampoo er et produkt du absolut bør eje hvis du har bleget eller blond hår. For hvem har lyst til at gå rundt med et uønsket orange eller gult skær i håret? Med den rigtige silver shampoo beskytter du din hårfarve, så den holder sig smuk i lang tid.

Hvad gør silver shampoo helt præcist?

Silver shampoo, lilla shampoo, blå shampoo, silver shampoo. Kært barn har mange navne. Dette er shampooen som enhver kvinde bliver anbefalet af sin frisør efter en blegning eller anden behandling med hårfarve. Denne shampoo kan dog også være perfekt hvis du bare har naturligt blond hår. De blå eller lilla pigmenter i en silver shampoo gør dine lokker flottere. Nogle gange kan det endda blive en smule lilla under det rette lys. Disse blå og lilla pigmenter står i kontrast til de orange og gule nuancer. Du kan se dette på et traditionelt farvehjul. Ifølge principperne om komplementære farver, ser man at gule og orange farver står i modsætning til blå og lilla. De ophæver sådan set hinanden.

Desværre sker det ofte at folk med blond hår får en uønsket farveglød i deres hår. Dette skyldes primært eksterne faktorer, såsom sol, klorvand, havvand, for meget hårvask eller varme. Ved at bruge en silver shampoo gør du dit hår køligere, og på grund af kontrasten i farvepigmenterne, vil du ikke længere opleve de uønskede gule eller orange nuancer. Brug derfor med fordel silver shampoo til blond, hvidt, pastelfarvet og gråt hår.

Hvordan bruger du en silver shampoo?

Den bedste måde at anvende silver shampoo på er som følger. Du skal blidt massere det ind i din hovedbund, og sørge for at det når helt ind i hårstråene såvel som spidserne. Dette bør gøres præcist på de steder hvor du oplever det gullige skær. Det kan være en god idé at bruge handsker så du holder dine hænder rene, og du derefter straks kan vende tilbage til dagens andre opgaver efter hårvasken.

Hvor lang tid skal silver shampoo sidde i håret?

HappySoaps Purple Rain Shampoo Bar Silvershampoo (70 gram)

Moroccanoil eller HappySoaps. Disse produkter gør ikke håret stift på grund af deres unikke sammensætning. Hvor længe du lader silver shampoo sidde, afhænger af hvad du gerne vil opnå med din shampoo. Hvis du for eksempel gerne vil have en lilla glød i håret bagefter, er det bedst at lade din silver shampoo virke i 10 minutter. Er dit hår naturligt blondt, gråt eller hvidt? Så lad blot din silver shampoo trække i maks. et minut. Har du farvet dit hår blond? Lad derefter den lilla shampoo trække i maks. fem minutter. For at være på den sikre side skal du altid læse hvad der står på emballagen, så du undgår at gå rundt som en blå smølf bagefter. Hvis du mod al forventning oplever at noget gik galt, så bare rolig. Efter to omgange hårvask er den lilla glød helt væk igen. Husk også at skylle håret godt efter brug, og glem ikke at skylle hænderne grundigt hvis du ikke har brugt handsker.

Hvor ofte skal man bruge en silver shampoo?

Har din frisure en kølig og grå glød? Så kan du vaske dit hår to eller tre gange om ugen med en silver shampoo. Hvis ikke dette er tilfældet, så er det bedst at vaske dit hår med silver shampoo hver tredje eller fjerde hårvask. Har du tørt eller beskadiget hår? Så anbefaler vi at du kun vasker dit hår med silver shampoo en enkelt gang om ugen.

Hvilken silver shampoo er bedst til tørt eller beskadiget hår?

Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Conditioner køb på Bono.dk

De fleste typer silver shampoo fokuserer hovedsageligt på at korrigere farven gennem de lilla og blå pigmenter. Håret kan ofte blive stift med silver shampoo. Men hvis du har tørt og ødelagt hår skal man altså være lidt opmærksom. I dette tilfælde anbefales det at vælge en nærende silver shampoo, såsom Moroccanoil Blonde Perfecting. Denne sulfatfrie farvekorrigerende shampoo giver et friskt hår hvor du kan opnå en god intensitet i farven bagefter hårvasken. Desuden kan du også gå efter den medfølgende balsam fra samme serie; Moroccanoil Blonde Perfecting Conditioner. Også det kendte mærke Olaplex har en silver shampoo der virker fantastisk til dette formål. Den sulfatfri formel er specielt formuleret til at neutralisere kobber toner i hårstråene og på denne måde forbedre farven på dit hår.

Kan silver shampoo også bruges til brunt hår?

Når man taler om silver shampoo tænker man ofte på blondt eller afbleget hår. Men nogle brunetter bruger også silver shampoo. Selv brunt eller mørkt hår under det rette lys indeholder nogle gange uønskede gule eller orange skær. Resultatet af at bruge silver shampoo på brunt hår svarer til at bruge lilla shampoo på blondt hår. Jo mørkere hår, jo mindre effekt ses fra en silver shampoo.

Bestil den bedste silver shampoo til dit blonde hår på Bono.dk 

Det er ikke altid let at holde blond eller bleget hår smukt og sundt. Men med en god. og måske endda plejende silver shampoo, gør du allerede en stor forskel. Skal du holde din hårfarve flot og friskt med en silver shampoo der passer til dit hår? På Bono.dk finder du den shampoo såvel som andre produkter til hårpleje der passer til dig. Bestil i dag og få leveret inden for tre dage.