Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Intet fundet

Vi fandt ingen produkter til din søgning.

Anti-hårtab

Hårtab er et almindeligt problem, der kan have flere årsager, lige fra stress og sygdom til genetiske faktorer. Hver af disse årsager kan kræve en unik tilgang, og heldigvis findes der forskellige produkter og metoder, som kan hjælpe, hvis det er nødvendigt.

Årsager til hårtab

Hårtab kan være arveligt, og faktorer som etnicitet, alder, køn og hormoner spiller en rolle. Denne type hårtab, som ofte ses hos mænd, kan starte så tidligt som i 20'erne. Hormonet dihydrotestosteron (DHT) er en vigtig faktor her, som kan føre til, at hårsækkene skrumper ind.

Hormonelt hårtab

Ud over arveligt hårtab kan både mænd og kvinder lide af hormonelt hårtab. Det kan forekomme under graviditet eller på grund af brug af anabolske steroider. Hos kvinder kan en ændring i hormonniveauet under graviditeten føre til ændringer i hårtætheden.

Stress og hårtab

Stress er en almindelig årsag til hårtab. Langvarig stress kan føre til øget produktion af kortisol og adrenalin, som kan påvirke hovedbunden og hårets sundhed.

Ernæring og hårtab

Mangel på visse næringsstoffer, f.eks. vitaminer og mineraler, kan også bidrage til hårtab. Kosttilskud, der indeholder vitaminerne B3, B5, B6, B8 (biotin), B12, magnesium, jern, zink og D-vitamin, kan understøtte hårets sundhed.

Kosttilskud, der indeholder vitaminerne B3, B5, B6, B8 (biotin), B12, magnesium, jern, zink og D-vitamin, kan understøtte hårets sundhed.

Sygdom og hårtab

Flere sygdomme, herunder skjoldbruskkirtelsygdomme, og behandlinger som f.eks. kemoterapi kan forårsage hårtab. Denne type hårtab adskiller sig ofte fra arveligt hårtab og kan opstå pludseligt.

At tackle hårtab

Der findes produkter, som kan hjælpe på nogle former for hårtab med ingredienser som DHT-blokkere. Disse kan blandt andet findes i produkter, der indeholder Trioxidil, et alternativ til Minoxidil.

Køb produkter mod hårtab?

Bono har et omfattende sortiment til hårtab: fra shampoo og serum til kosttilskud og dermarollers, med kendte mærker som DS Laboratories, Foligain, SugarBear og OASE, er der en passende løsning til ethvert problem.