BioSilk

BioSilk Therapy er et amerikansk firma, der har arbejdet med metoder til at opnå sundere hår siden 1986. Virksomheden blev grundlagt af den berømte Farouk Shami, der begyndte at arbejde med silke, et luksuriøst stof, på grund af dets glatte tekstur og strålende glans. Gennem historien har eliten konstant klædt sig i silke, og det er blevet et af de mest eftertragtede stoffer nogensinde.

Silkens kraft

Silke er et af ​​de stærkeste fibre i verden. Hvilket var grund nok for Farouk Shami til at indse disse silkeproteiner kunne påføres håret. Hvert silkeprotein indeholder 17 ud af de 19 aminosyrer der også findes i menneskehår. Disse proteiner modvirker krus og spaltede spidser og sikrer endda glansfuldt hår. Farouk Shami vidste at kvinder ønsker velplejet, sundt og skinnende hår og introducerede derfor det første produkt: BioSilk Silk Therapy.

BioSilk Silk Therapy: Det første af sin slags til hårpleje

BioSilk Silk Therapy er BioSilks mest kendte produkter og har vundet utallige skønhedspriser gennem årene. BioSilk Silk Therapy produkterne byder på en vægtløs og genoprettende behandling til alle hårtyper. De forskellige produkter består af shampoo, balsam, parfume til håret og leave-in behandlinger. Alle produkter er fri for parabener, sulfater og gluten.

BioSilk Silk Therapy Shampoo Irresistible

Hver omgang hårpleje starter med en shampoo. BioSilk Therapy Shampoo Irresistible er en rensende og nærende shampoo, der byder på en sand eksplosion af jasmin blade og en sød honningduft.

Denne shampoo indeholder alle de nødvendige ingredienser til at fastholde og genopbygge fugt i håret på en mild måde. BioSilk Therapy Shampoo Irresistible indeholder botaniske ekstrakter og urter der nærer og renser håret, mens håret forbliver sundt. Silkeproteinerne giver også en smuk glans. Og er det så alt? Nej, BioSilk Therapy Shampoo Irresistible indeholder endda et UV-filter, til beskyttelse mod solens skadelige stråler.

BioSilk Silk Therapy Conditioner Irresistible

Vil du have blødere eller mindre kruset hår? Så kan du anvende BioSilk Silk Therapy Conditioner Irresistible Irresistible sammen med BioSilk Therapy Shampoo Irresistible. Denne balsam forhindrer kruset hår og spaltede spidser og giver endda ekstra glans. BioSilk Silk Therapy Conditioner styrker håret og beskytter også yderligere mod solens UVA- og UVB-stråling.

BioSilk Silk Therapy Leave-In-behandling Irresistible

BioSilk Silk Therapy Leave-In-behandling Irresistible køb på Bono.dk

Ønsker du at give dit hår en lille smule mere pleje? Brug derefter BioSilk Silk Therapy Leave-In Treatment Irresistible, som kan påføres både i tørt og fugtigt hår. Et par dråber af denne leave-in behandling giver allerede et beskyttende lag på håret, hvilket gør håret glat og beskyttet fra de ydre påvirkninger. På den måde fnuller håret mindre hurtigt! Man forhindrer derved spaltede spidser, så leave-in er virkelig en forstærkning for håret.

BioSilk Silk Therapy Hair Perfume Irresistible

BioSilk Silk Therapy Hårparfume Irresistible (67 ml.) køb på Bono.dk

BioSilk Silk Therapy Hair Perfume Irresistible er en parfume til håret, der fugter, beskytter og giver håret en lækker duft af jasmin og honning. Denne parfume skal simpelthen blot sprøjtes på håret! Derudover giver parfumen mere fylde og volumen i håret og forhindrer samtidig også kruset hår. Silkeproteinerne i parfumen efterlader yderligere også en strålende glans.

BioSilk Duo og Trio sæt

Lyder ovenstående produkter som musik i dine ører? BioSilk tilbyder også deres BioSilk Silk Therapy Irresistible Duo Ornament Kit, som inkluderer BioSilk Silk Therapy Irresistible Leave-In Treatment og BioSilk Silk Therapy Irresistible Hair Perfume i ét.

Det er ikke alt. Deres BioSilk Silk Therapy Irresistible Trio Kit består af tre BioSilk produkter, nemlig shampooen, balsamen og leave-in behandlingen. God til dig selv eller at give som gave.

Købe BioSilk produkter hos Bono

Nysgerrig efter effekten af ​​silke på dit hår? Eller er du træt af træls hår? BioSilk er et kendt mærke der hjælper dig med at opnå dit ønske. Vælg shampoo, balsam, leave-in behandling eller hårparfumen, eller gå efter et BioSilk Silk Therapy Irresistible Duo Ornament Kit eller BioSilk Silk Therapy Irresistible Trio Kit. Se vores BioSilk sortiment og bestil dine favoritter. Bestil før kl 23:59, og få leveret inden for tre dage.