Ny: OASE Hair Thickening Shampoo & Conditioner.Køb nu!

Produkter

BioSilk

BioSilk Therapy er et amerikansk firma, der har været engageret i sundere hår siden 1986. Virksomheden, grundlagt af den berømte Farouk Shami, begyndte at arbejde med silke, et luksuriøst stof på grund af dets glatte tekstur og strålende glans. Gennem historien har eliten konstant klædt sig i silke, og det er blevet et af de mest eftertragtede stoffer nogensinde.

Silkens kraft

Silke, også kendt som Silke, er en af ​​de stærkeste fibre i verden. Grund nok for Farouk Shami til at se, hvordan disse silkeproteiner kunne påføres håret. Hvert silkeprotein indeholder 17 af de 19 aminosyrer, der også findes i menneskehår. Disse proteiner modvirker krus og spaltede spidser og sikrer glansfuldt hår. Farouk Shami vidste, at kvinder ville have velplejet, sundt og skinnende hår og introducerede det første produkt: BioSilk Silk Therapy.

BioSilk Silk Therapy: en første i hårplejeverdenen

BioSilk Silk Therapy er BioSilks mest kendte linje og har vundet utallige skønhedspriser gennem årene. BioSilk Silk Therapy-linjen er en vægtløs, genoprettende behandling til alle hårtyper. Linjen består af shampoo, balsam, hårparfume og leave-in behandling. De er alle fri for parabener, sulfater og gluten.

BioSilk Silk Therapy Shampoo Uimodståelig

Hver hårplejelinje starter med en shampoo. BioSilk Therapy Shampoo Irresistible er en rensende og nærende shampoo og en sand eksplosion af jasminblade og en sød honningduft.

Shampooen indeholder alle de essentielle ingredienser til at fastholde og genopbygge fugt i håret på en mild måde. BioSilk Therapy Shampoo Irresistible indeholder botaniske ekstrakter og urter til at nære og rense håret, mens håret forbliver sundt. Silkeproteinerne giver også en smuk glans. Er det så alt? Nej, BioSilk Therapy Shampoo Irresistible indeholder endda et UV-filter, til beskyttelse mod solens skadelige stråler!

BioSilk Silk Therapy Conditioner Uimodståelig

Vil du have blødere hår eller mindre kruset hår? Brug derefterBioSilk Silk Therapy Conditioner Irresistible ud over BioSilk Silk Therapy Shampoo Irresistible . Balsamen forhindrer kruset hår og spaltede spidser og giver ekstra glans. BioSilk Silk Therapy Conditioner styrker håret og beskytter igen mod solens UVA- og UVB-stråling!

BioSilk Silk Therapy Leave-In-behandling uimodståelig

Vil du give dit hår en lille smule mere pleje? Brug derefter BioSilk Silk Therapy Leave-In Treatment Irresistible , som kan påføres både i tørt og fugtigt hår. Et par dråber af denne leave-in-behandling giver allerede et beskyttende lag på håret, hvilket gør håret glat og beskyttet mod ydre påvirkninger. På den måde fnuller håret mindre hurtigt! Spaltede spidser forhindres derved, så leave-in er virkelig en forstærkning for håret.

BioSilk Silk Therapy Hårparfume Uimodståelig

BioSilk Silk Therapy Hair Perfume Irresistible er en hårparfume, der fugter, beskytter og giver håret en lækker duft af jasmin og honning. Hårparfumen skal simpelthen sprøjtes på håret! Derudover giver hårparfumen mere krop og volumen i håret og forhindrer kruset hår. Silkeproteinerne i hårparfumen efterlader igen en strålende glans.

BioSilk Duo og Trio sæt

Lyder ovenstående produkter som musik i dine ører? BioSilk tilbyder ogsåBioSilk Silk Therapy Irresistible Duo Ornament Kit , som inkluderer BioSilk Silk Therapy Irresistible Leave-In Treatment og BioSilk Silk Therapy Irresistible Hair Duft i ét!

Det er ikke alt. BioSilk Silk Therapy Irresistible Trio Kit består af tre BioSilk-produkter, nemlig shampooen, balsamen og leave-in. Fin til dig selv eller at give som gave!

Købe BioSilk produkter hos Bono?

Nysgerrig efter effekten af ​​silke på dit hår? Eller er du træt af det bløde hår? BioSilk er et kendt mærke, der hjælper dig med dette. Vælg shampoo, balsam, leave-in eller hårparfume eller gå efter et BioSilk Silk Therapy Irresistible Duo Ornament Kit eller BioSilk Silk Therapy Irresistible Trio Kit. Se vores BioSilk-sortiment og bestil dine favoritter! Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen.

1-3 hverdage leveringstid

Gratis levering fra 350 kr

Gratis produkt med hver ordre!

Køb nu, betal senere med Klarna.