Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Hvad er en OLAPLEX-behandling helt præcist? Genopret alvorligt skadet hår i 7 trin!

Hvad er en OLAPLEX-behandling helt præcist? Genopret alvorligt skadet hår i 7 trin!

Sig "skadet hår", og der er ingen kvinde, der ikke straks tænker på OLAPLEX-behandlingen. Det berømte hårplejemærke OLAPLEX har i de seneste år fortjent vundet en position som genopretningsbehandling til tørt, sårbart og ekstremt skadet hår. I denne blog vil vi fortælle dig, hvad Olaplex præcis er, og hvordan behandlingen genopretter dine beskadigede hårstrå!

Hvordan startede det hele med OLAPLEX?

Mirakelkuren mod ødelagt hår startede i garagen hos OLAPLEX-stifteren Dean Christal. Efter tyve års arbejde i skateboarding-verdenen besluttede Christal at følge i sine forældres og brors fodspor og gå ind i hårplejebranchen. Hans bror ejede allerede to hårplejemærker, hans far var distributør i skønhedsbranchen, og hans mor havde sin egen salon.

Han hyrede en række kemikere til at skabe en formel, der ville minimere skaderne på håret ved blondering/affarvning. Da Christal var ved at opgive sit mål, fandt en af kemikerne frem til en flydende emulsion, der lignede øl. Denne unikke formel med den patenterede ingrediens bis-aminopropyldiglycoldimaleate fanger svovlbrinte i håret. Sådan så OLAPLEX dagens lys for første gang i 2014!

Olaplex genopretter stærkt beskadiget hår

Hvad er en OLAPLEX-genoptræningsbehandling, og hvordan virker den?

Føles dit hår tørt og svagt som følge af kemiske behandlinger som hårfarve, varmeværktøj eller udefrakommende faktorer (sol, hav- eller poolvand)? Så er du den perfekte kandidat til at indarbejde OLAPLEX-behandlingen i din hårrutine. OLAPLEX er behandlingen til kruset, mat, glansløst og ekstremt skadet hår. OLAPLEX's patenterede formel får ødelagte svovlbindinger til at blive sat sammen igen. I dit hår forbinder svovlbindinger svovlatomerne i tilstødende proteinkæder. De er allerede dannet i hårsækken, når håret dannes. Svovlbindingerne bestemmer den permanente form af dit hår: om det er kruset, krøllet, bølget eller glat.

OLAPLEX brugsanvisning: 7 trin!

OLAPLEX No.1 Bond Multiplier og No.2 Bond Perfector anvendes primært af frisører. Resten af trinene udføres derhjemme for at styrke håret og sikre, at det kommer sig helt og holdent og forbliver sundt.

Trin 1. OLAPLEX No.1 Bond Multiplier - reparerer håret

Første salon trin

OLAPLEX No.1 anvendes ofte af frisøren under hårfarvningsprocessen. Især når du lysner håret, er dette trin guld værd. Hår, der er bleget, er mere skrøbeligt. Det er derfor, at de naturlige bindinger nedbrydes hurtigere. OLAPLEX nr. 1 skal sidde i fem minutter, så håret er forberedt til trin 2.

Trin 2. OLAPLEX No.2 Bond Protector - styrker håret

Andet salon-trin

Efter brug af No.1 behøver frisøren ikke at skylle håret. OLAPLEX No.2 sætter virkelig gang i reparationsprocessen. Lad også nr. 2 sidde i ca. 20 minutter. Efter disse to trin skal du vaske dit hår og afslutte med en hårmaske eller balsam.

Trin 3. OLAPLEX No.3 Hair Perfector - reparationsbehandling til tørt og skadet hår

En gang om ugen (i hjemmet)

olaplex no.3 hair perfector repair treatment til tørt og skadet hår
Denne reparationsbehandling fra OLAPLEX kan anvendes en gang om ugen i hjemmet. OLAPLEX-behandlingen holder håret stærkt og beskytter det mod skader. Påfør en mandelstor mængde OLAPLEX No.3 i håndklædetørt hår, og lad det virke i mindst 20 minutter. Er dit hår ekstremt skadet? Derefter anbefaler vi, at du sover med den natten over. Efter udblødning skylles og vask håret med OLAPLEX shampoo og balsam (nr. 4 og 5).

Trin 4. OLAPLEX No.4 Shampoo - Shampoo til vedligeholdelse

Daglig brug (i hjemmet)

Olaplex No.4 Shampoo Vedligeholdelsesshampoo
OLAPLEX shampoo bringer fugt og protein tilbage til håret. Så håret er tilbage til sin naturlige tilstand. Brug shampooen ved hver vask, især efter brug af OLAPLEX No.3. Massér shampooen ind, lad den trænge ind og skyl håret grundigt ud.

Trin 5. OLAPLEX No.5 Conditioner - Pleje af balsam

Daglig brug (i hjemmet)

Olaplex No.5 Conditioner Conditioning Agent
Hvad er en hårvask uden brug af en balsam? OLAPLEX No.5 reparerer, nærer og plejer håret efter at have renset det med shampooen. Balsammen gør alt dette uden at tynge håret ned. Massér en rigelig mængde ind i håret og lad det virke i ca. tre minutter. Nu er det tid til det sidste trin!

Trin 6. OLAPLEX No.8 Bond Intense Moisture Mask - Hårmaske

En eller to gange om ugen (i hjemmet)

Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask Hårmaske
Efter balsam kan du anvende en hårmaske. Hårmasken fra OLAPLEX. (nr.8) fugter håret intensivt. Påfør OLAPLEX nr. 8 og lad det virke i 10 minutter. Skyl og style som ønsket.

Trin 7. Bond Smoother leave-in conditioner, OLAPLEX No. 7 Bonding Oil eller OLAPLEX No. 9.

Olaplex Bond Smoother leave-in conditioner nr.6
Daglig brug (i hjemmet)

Afslut denne magiske OLAPLEX-hårrutine med en leave-in conditioner. Hvis du foretrækker en creme, anbefaler vi OLAPLEX No.6. Dette er en leave-in conditioner, der fugter, styrker og fremskynder tørreprocessen af dit hår.

Olaplex No. 7 Bonding Oil
Foretrækker du en oliestruktur til at pleje dit hår intensivt? Så er OLAPLEX No.7 den perfekte løsning. OLAPLEX No.7 Bonding Oil er en leave-in-olie, der reparerer håret dybt ind til roden. Det beskytter også håret, når du bruger stylingredskaber.

OLAPLEX nr. 9

Hvis du foretrækker en hårserum, anbefaler vi, at du vælger det nyeste hårprodukt, OLAPLEX No. 9. OLAPLEX No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum beskytter håret i op til 48 timer mod ydre påvirkninger og temperaturer på op til 232°C.

Fordele ved en OLAPLEX-behandling

Vi opregner fordelene ved en OLAPLEX hårrutine for dig!

  • Indeholder ingen silikoner.
  • Beskytter hårfarven længere.
  • Velegnet til alle hårtyper.
  • Synlig forskel i hårets tilstand efter brug.
  • Vegansk.
  • Salonlignende hårpleje i hjemmet.
  • Patenteret formel.
  • OLAPLEX er rettet mod ødelagte eller svage led i håret.
  • Gendanner tørt og (ekstremt) skadet hår.
  • Indeholder bis-aminopropyl diglycol (ingen andre mærker bør bruge dette).

Hvilke OLAPLEX-produkter til basen?

Vi kan forestille os, at det ikke er alle, der har råd til at købe alle hårprodukterne fra OLAPLEX. Måske er det lidt for meget for budgettet, eller du kan bare godt lide færre trin. For at få en god Olaplex-base skal du bruge OLAPLEX nr. 3, Olaplex nr. 4, OLAPLEX nr. 5 og til sidst en leave-in: OLAPLEX nr. 6, nr. 7 eller nr. 9.

OLAPLEX anmeldelser

Olaplex før og efter og anmeldelser
Vores OLAPLEX-kunder kan ikke gå tilbage, når de først er begyndt at bruge OLAPLEX. Det er ikke overraskende, når man ved, at de prøver alt og alligevel ender med kruset, tørt og skadet hår. Vi har listet et par anmeldelser for at give dig et indtryk af OLAPLEX-oplevelsen!

OLAPLEX nr.3

Færre spaltede spidser som følge af meget tørt og skadet hår på grund af hyppig afblegning. Købte dette produkt for anden gang nu, og jeg er en fan. Det gør dit hår permanent bedre. Får glans og føles sund igen. Jeg er også nysgerrig efter shampoo og balsam. -Rose

Perfekt maske til skadet og tørt hår. Mit hår er meget blødere efter brug og skinner også bedre. -Alexia

OLAPLEX nr.4

Folk, køb denne shampoo, og du vil aldrig ønske at ændre! -Akke

OLAPLEX nr.5

Du behøver kun en lille smule, fordi den er så tyk og giver rigtig god værdi for pengene, og den har virkelig hjulpet mit hår. -Sarah

OLAPLEX nr.7

Jeg ville ønske, at jeg havde købt den tidligere, det er den bedste hårolie, jeg har brugt. -Odette

Hvis du vil vide mere om OLAPLEX, kan du læse mere om OLAPLEX hårpleje i vores sektion om OLAPLEX hårpleje og se, hvad andre kunder mener.

Bestil OLAPLEX mod tørt og skadet hår på Verbeterhaar.nl?

Ønsker du at forvandle dit tørre, kruset og skadet hår til en sund og skinnende frisure? Dette mål er nemt at nå med vidundermærket OLAPLEX. Genopret dit hår på ingen tid med den patenterede formel fra OLAPLEX. Er du nysgerrig efter alle OLAPLEX hårprodukter, kan du se vores produktsortiment. Bestilt før kl. 23:59, er i morgen i hus.

Bronnen:

Businessofbusiness.com - Hvordan OLAPLEX voksede fra et kult-hårplejebrand til et skønhedsprodukt, der søger en børsnotering på 1,5 milliarder dollars, Ivan de Luce. januar 2021
Allure.com - Hvad er OLAPLEX-behandlingen, og bør du bruge den i håret?, Marci Robin. April 2018
OLAPLEX.com