Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

CHI

Du kender måske allerede CHI gennem det berømte CHI glattejern, men CHI sælger meget mere end det. CHI er en amerikansk virksomhed der blev grundlagt i 1986, af den berømte Farouk Shami. Det Houston baserede firma er kendt for at fremstille mange professionelle hårpleje produkter af høj kvalitet. Ligesom sit søstermærke BioSilk, bruger CHI avanceret amerikansk teknologi baseret på "Education, Environment and Innovation". Vi vil gerne introducere dig til hår produkterne og sortimentet fra CHI! Disse er alle fri for parabener, sulfater, gluten og er desuden også fri for dyreforsøg.

Keratin: en favorit ingrediens i CHI

CHI Keratin er en række hårpleje produkter med keratin, men hvad er keratin egentlig? Keratin er kroppens eget protein, og det findes i dit hår, din hud og dine negle. Naturligt hår består af op til 90% keratin. Keratin bliver dog slidt af håret på grund af kemiske behandlinger (farvning), forkerte hårprodukter, hårtørring, skadelige stoffer, klorvand og vejrforhold. Dette gør håret tørt, kruset og uoverskueligt. Ved hjælp af en keratinbehandling fyldes det naturlige protein op igen, og håret bliver dermed sundt, skinnende og nemt at style. CHI tilbyder flere af disse keratin behandlinger:

CHI Keratin Reconstructing Shampoo og Conditioner

CHI Keratin Reconstructing Shampoo (355 ml.)

CHI Keratin Reconstructing Shampoo er en speciel shampoo der skånsomt renser håret og samtidig reparerer beskadiget hår. Fordi shampooen supplerer hårets indhold af keratin, får du et langtidsholdbart og sundt hår. CHI Keratin Reconstructing Conditioner er en tilføjelse til denne shampoo, og indeholder udover keratin også en række naturlige æteriske olier til at genoprette og blødgøre håret endnu mere.

CHI Keratin Silk Infusion Leave-in Treatment

CHI Keratin Silk Infusion Leave-in Treatment

Foretrækker du at bruge en leave-in behandling? CHI Keratin Silk Infusion Leave-in Treatment kan sidde i håret for at reducere krus og skabe mere glans i håret. CHI Keratin Weightless Leave-in Conditioner er også en leave-in conditioner som passer ind i sortimentet, og som gør håret sundt og glat igen. Leave-in balsamen bidrager desuden med intens fugt og genopretter hårets blødhed.

CHI glattejern og varme redskab

Leder du efter det bedste glattejern? CHI glattejern bruges ofte af frisører på grund af den høje kvalitet af keramikken, såvel som brugen af titanium plader, designet til at belaste håret mindst muligt.

CHI G2 Keramik & Titanium automatisk sluk 

CHI G2 keramisk & Titanium glattejern

CHI G2 Ceramic & Titanium med automatisk slukkefunktion gør alle hårtyper og hårtykkelser helt glatte. Glattejernet har tre temperaturindstillinger, fra 185 til 2
15 grader, og det tager kun 40 sekunder at varme op! Ikke mere stress med om du har taget stikket ud af dit glattejern: CHI G2 Ceramic & Titanium slukker nemlig af sig selv efter 1 time.

CHI luksus glattejern 

CHI Luksus glattejern 1 tomme

CHI Luxury Glattejern giver blødt og glat på et øjeblik. Glattejernet er velegnet til enhver hårtype, og kan varmes op til 215 grader og slukke sig selv efter 1 time. Pladerne på CHI Luxury Straightener er ekstra lange, så man nemt og hurtigt kan style håret. Derudover har glattejernet keramiske plader beriget med Black Seed Oil, der hjælper med at opnå blødt og skinnende hår. Brug et varmebeskyttende middel såsom Keratin K-TRIX 5 varmebeskyttelse, når du bruger varme redskaber.

Er du ikke fan af at style dit hår? CHI sælger også hårtørrere, såsom  Volumizer 4-i-1 hårtørrerbørsten, der også giver dit hår volumen.

CHI Arga

CHI Argan olie

Arganolie er kendt som måden at slippe af med kruset hår. E-vitaminet i en arganolie giver et beskyttende lag på håret, der hjælper mod skadelige ydre påvirkninger fra omgivelserne. Omega 3 og 9 fedtsyrerne i arganolie er også med til at genoprette håret og tilføre håret essentielle næringsstoffer. Antioxidanterne i arganolie sørger også for at håret bliver smidigt, stærkt og strålende.

CHI Argan Oil er derfor specielt fremstillet til at forynge og fugte kedeligt og beskadiget hår. Vil du helst ikke have en leave-in hårolie? Så kan du herefter benytte CHI Argan Shampoo og CHI Argan Conditioner til at styrke dit hår med arganolie i bruseren.

CHI MAN

CHI MAN Texture Me Back hårcreme (85 gr.) køb fra Bono

Hos CHI har de ikke glemt mændene: CHI tilbyder nemlig et komplet sortiment til mænd. CHI Man In Fine Form hårgelé tilbyder naturligt hold med en masse glans, for at holde din frisure på plads hele dagen lang. Denne hårgele indeholder desuden vitamin B5 og aloe vera for at lindre og beskytte huden.

Leder du efter et stærkere hold? Så gå efter CHI MAN Nitty Gritty Hairclay for maksimal forstærkning med en mat overflade. Vil du hellere have voluminøst hår? Så er CHI MAN Texture Me Back Hair Cream en fleksibel stylingcreme, der især er velegnet til tykkere og fyldigere hår.

Hvis ikke du ønsker at bruge mange produkter i bruseren, så har CHI den perfekte løsning: CHI Man The One 3 In 1 Shampoo, Conditioner og Body Wax . Denne body-wax, shampoo og balsam i ét, både renser og fjerner snavs og giver optimal fugt. 

Køb CHI produkter hos Bono?

CHI hårprodukter er kendt for deres høje kvalitet. Uanset om du leder efter varmeværktøj, herreprodukter eller de bedste hårprodukter til kvinder: CHI har det hele. Se vores CHI-sortiment og bestil det du ønsker! Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen.