Ny: OASE Hair Thickening Shampoo & Conditioner.Køb nu!

Produkter

CHI

Du kender måske allerede CHI gennem det berømte CHI-glattejern, men CHI sælger meget mere end det. CHI er en amerikansk virksomhed grundlagt i 1986 af den berømte Farouk Shami. Det Houston-baserede firma er kendt for at fremstille mange professionelle hårplejeprodukter af høj kvalitet. Ligesom sit søstermærke BioSilk bruger CHI avanceret amerikansk teknologi baseret på "Education, Environment and Innovation". Vi vil gerne introducere dig til CHI hårprodukter og linjer! Disse er alle fri for parabener, sulfater, gluten og er også fri for dyreforsøg.

Keratin: en favoritingrediens i CHI

CHI Keratin er en keratin hårplejelinje, men hvad er keratin egentlig? Keratin er kroppens eget protein, der findes i dit hår, hud og negle. Naturligt hår består af op til 90% keratin. Keratin bliver dog slidt i håret på grund af kemiske behandlinger (malinger), forkerte hårprodukter, varmeværktøjer, skadelige stoffer, klorvand og vejrforhold. Dette gør håret tørt, kruset og uoverskueligt. Ved hjælp af en keratinbehandling fyldes det naturlige protein op, og håret bliver sundt, skinnende og nemt at style. CHI tilbyder flere af disse keratinbehandlinger:

CHI Keratin Reconstructing Shampoo og Conditioner

CHI Keratin Reconstructing Shampoo (355 ml.)

CHI Keratin Reconstructing Shampoo er en shampoo, der skånsomt renser håret og samtidig reparerer beskadiget hår. Fordi shampooen supplerer hårets keratinindhold, får du et langtidsholdbart sundt hår. CHI Keratin Reconstructing Conditioner er en tilføjelse til denne shampoo og indeholder udover keratin også naturlige æteriske olier til at genoprette og blødgøre håret endnu mere.

CHI Keratin Silk Infusion Leave-in Treatment

CHI Keratin Silk Infusion Leave-in Treatment

Foretrækker du at bruge en leave-in behandling? CHI Keratin Silk Infusion Leave-in Treatment kan efterlades i håret for at reducere krus og skabe mere glans i håret. C HI Keratin Weightless Leave-in Conditioner er også en leave-in, der gør håret sundt og glat igen. Leave-in balsamen giver intens fugt og genopretter hårets blødhed.

CHI glattejern og varmeværktøj

Leder du efter det bedste glattejern? CHI glattejern bruges ofte af frisører på grund af den høje kvalitet af keramik og titanium plader, for at belaste håret mindst.

CHI G2 Keramik & Titanium automatisk sluk

CHI G2 Keramisk glattejern Auto-sluk

CHI G2 Ceramic & Titanium auto shut-off gør alle hårtyper og hårteksturer helt glatte. Glattejernet har tre temperaturindstillinger fra 185 til 215 grader og tager kun 40 sekunder at varme op! Ikke mere stress med, om du har taget stikket ud af dit glattejern: CHI G2 Ceramic & Titanium autosluk slukker selv efter 1 time.

CHI luksus glattejern

CHI luksus glattejern 1 tommer

CHI Luxury Glattejern giver blødt og glat hår på et øjeblik. Glattejernet er velegnet til enhver hårtype og kan igen varmes op til 215 grader og slukke sig selv efter 1 time. Pladerne på CHI Luxury Straightener er ekstra lange for nemt og hurtigt at style håret. Derudover har glattejernet keramiske plader beriget med Black Seed Oil for blødt og skinnende hår. Brug et varmebeskyttende middel såsom Keratin K-TRIX 5 varmebeskyttelse, når du bruger varmeværktøj.

Er du ikke fan af at style dit hår? CHI sælger også hårtørrere såsom Onyx Euroshine 3.0 Digital Hair Dryer og Volumizer 4-i-1 hårtørrerbørsten for også at give dit hår volumen!

CHI Argan

CHI Argan olie

Arganolie er kendt som måden at slippe af med kruset hår. E-vitaminet i arganolie giver et beskyttende lag på håret mod skadelige ydre påvirkninger. Omega 3 og 9 fedtsyrerne i arganolie er også med til at genoprette håret og tilføre håret essentielle næringsstoffer. Antioxidanterne i arganolie sørger også for, at håret er smidigt, stærkt og strålende.

CHI Argan Oil er derfor specielt formuleret til at forynge og fugte kedeligt, beskadiget hår. Vil du helst ikke have en leave-in hårolie? Brug derefter CHI Argan Shampoo og CHI Argan Conditioner til at forsyne dit hår med arganolie i bruseren.

CHI MAN

Hos CHI har de ikke glemt mændene: CHI tilbyder en komplet herrelinje. CHI Man In Fine Form hårgelé tilbyder naturligt hold med en masse glans for at holde din klipning hele dagen lang! Hårgelen indeholder desuden vitamin B5 og aloe vera for at lindre og beskytte huden.

CHI MAN Nitty Gritty Hair Clay (85 gr.)

Leder du efter et stærkere hold? Så gå efter CHI MAN Nitty Gritty Haarclay for maksimal forstærkning med en mat finish. Vil du hellere have voluminøst hår? CHI MAN Texture Me Back Hair Cream er en fleksibel stylingcreme, der er velegnet til tykkere og fyldigere hår.

Er du ikke så til at bruge mange produkter i bruseren? CHI har den perfekte løsning: CHI Man The One 3 In 1 Shampoo, Conditioner og Body Voksh . Denne body-voksh, shampoo og balsam i ét renser og fjerner snavs og giver optimal hydrering.

Køb CHI produkter hos Bono?

CHI hårprodukter er kendt for deres høje kvalitet. Uanset om du leder efter varmeværktøj, herreprodukter eller de bedste hårprodukter til kvinder: CHI har det hele. Se vores CHI-sortiment og bestil det du ønsker! Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen.