Ny: OASE Hair Thickening Shampoo & Conditioner.Køb nu!

Produkter

DS Laboratories

Leder du efter den bedste shampoo mod hårtab, serum til øjenvipper eller den bedste anti-skælshampoo? DS Laboratories, fra Florida, er markedsleder inden for hårvækstprodukter og har et udvalg, som du kan se. Bono lister alt for at du kan lære mere om dette mærke.

Hvorfor DS Laboratorier?

DS Laboratories har mange succesrige og videnskabeligt dokumenterede produkter på markedet. For eksempel er Revita shampooen fra DS Laboratories en af ​​de mest kendte og mest populære shampoo mod hårtab. Denne kraftfulde shampoo modvirker arvelig hårtab med ingredienser, der blokerer DHT og holder hovedbunden sund med ingredienser som kobberpeptider, spin-fælder og rooibos. Shampooen bekæmper effektivt forskellige typer hårtab, uden en eneste skadelig ingrediens.

Det stopper ikke med denne ene velkendte shampoo mod hårtab, af nogle set som den bedste shampoo. DS Laboratories fortsætter med at forske og lave sine egne formler, noget som de fleste andre kosmetikvirksomheder ikke gør. DS Laboratorier forsker selv i de bedste ingredienser, udvikler selv produkterne og får dem testet af en uafhængig institution. Hvert DS Laboratories-produkt indeholder derfor mange ingredienser, der stimulerer hårvækst. For eksempel har produkterne udviklet sig til pålidelige og resultatorienterede must-haves gennem de seneste seksten år.

Hvad er Nanoxidil?

Nanoxidil, også kendt som Spectral DNC-N, er blevet videreudviklet på Minoxidil . Oprindeligt var Minoxidil medicin mod forhøjet blodtryk, men i undersøgelser viste det sig også at være god til noget andet, nemlig at stimulere hårvæksten. En stor ulempe ved Minoxidil er, at det har bivirkninger som hovedpine, hudirritation eller overdreven hårvækst andre steder. Nanoxidil har en lavere molekylvægt end Minoxidil og absorberes derfor lettere af hovedbunden. Det vides endnu ikke præcist, hvordan det er så vellykket. Der er tre mulige forklaringer: Nanoxidil begrænser optagelsen af ​​dihydrotestosteron (DHT), Nanoxidil stimulerer håret i den anagene fase (vækstfasen) eller den telogene fase (hvilefasen).

Alligevel, Nanoxidil erfaringer og undersøgelser viser, at det er sikkert, og 95% af brugerne bemærker en synlig reduktion af hårtab. Desuden er Nanoxidil ikke et lægemiddel og derfor til salg i (web)butikker.

DS Laboratorier: Fordele og ulemper

Fordele

 • Bruger Nanoxidil 5%, et hårvækstmiddel uden bivirkninger af Minoxidil.
 • Indeholder andre anti-hårtab ingredienser såsom adenosin og retinol.
 • Effektiv mod hårtab.
 • Normalt synlige resultater efter 3 til 4 måneder.
 • Omfattende sortiment med kapsler, (anti-skæl) shampoo, balsam og serum til øjenvippers.
 • Let at bruge.
 • Videnskabeligt bevist.
 • 100% sikker, indeholder ingen skadelige ingredienser.
 • Fri for parabener, sulfater.

Ulemper

 • Dyrere sammenlignet med Minoxidil, fordi det ikke har de samme bivirkninger.
 • Shampooen og balsamen virker ikke mod de mest aggressive former for hårtab.

DS Laboratorier køber hos Bono ?

Er du færdig med hårtab, skæl i håret eller korte øjenvipper? Se det brede udvalg af DS Laboratorier Bono .nl og gør disse problemer til fortiden. Vil du have endnu mere information? Hvert produkt på Bono .nl har sine egne oplysninger, brugsanvisninger og ingredienser.