Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Vitamin C

Ascorbinsyre (C-vitamin) bruges til at forebygge eller behandle lave C-vitaminniveauer hos mennesker, der ikke får nok C-vitamin fra deres kost.

Vitamin C-1000

Vitamin C

De fleste mennesker på normal kost har ikke brug for ekstra ascorbinsyre/C-vitamin. Lave niveauer af C-vitamin kan føre til skørbug. Skørbug kan forårsage symptomer som hududslæt, muskelsvaghed, ledsmerter, træthed eller endda tandtab. C-vitamin spiller også en vigtig rolle i kroppen. Det er nødvendigt for at opretholde sundheden for hud, brusk, tænder, knogler og blodkar. Det bruges også til at beskytte kroppens celler mod skader. Det er kendt som en antioxidant.

C-vitamin godt for

Antioxidant
C-vitamin er en stærk antioxidant, der kan øge antioxidantniveauet i dit blod. Dette kan hjælpe med at reducere risikoen for kroniske sygdomme som hjertesygdomme.

Lavere blodtryk
Vitamin C-kosttilskud har vist sig at sænke blodtrykket, både hos raske voksne og hos mennesker med forhøjet blodtryk.

Reducerer risikoen for hjertesygdomme
C-vitamin kostilskud er forbundet med en reduceret risiko for hjertesygdomme. Disse kosttilskud kan sænke risikofaktorer for hjertesygdomme, herunder høje blodniveauer af LDL (dårligt) kolesterol og triglycerider.

Lavere urinsyreniveauer
C-vitaminrige fødevarer og kosttilskud er forbundet med lavere urinsyreniveauer i blodet og en lavere risiko for gigt.

Forbedre jernoptagelsen
C-vitamin kan forbedre optagelsen af ​​jern, der er dårligt optaget, såsom jern fra kødfrie kilder. Det kan også reducere risikoen for jernmangel.

Styrk immunforsvaret
C-vitamin kan øge immuniteten ved at få hvide blodlegemer til at arbejde mere effektivt, styrke hudens forsvarssystem og hjælpe sår med at hele hurtigere.

Hukommelsestænkningsforstyrrelser
Lavt C-vitaminniveau har været forbundet med en øget risiko for hukommelses- og tankeforstyrrelser som demens, mens et højt indtag af C-vitamin fra fødevarer og kosttilskud har vist sig at have en beskyttende effekt.

Hvordan bruger du C-1000?

Tag dette vitamin gennem munden med eller uden mad, normalt 1 til 2 gange om dagen. Følg alle anvisninger på produktpakken eller følg din læges anvisninger.

C-vitamin kapsler

Hvis du tager kapslerne med forlænget frigivelse, skal du synke dem hele. Du må ikke knuse eller tygge kapsler eller tabletter med forlænget frigivelse. Dette gør det muligt for medicinen at blive frigivet på én gang, hvilket øger risikoen for bivirkninger. Del heller ikke tabletter med forlænget frigivelse, medmindre de er uddannet, og din læge eller apotekspersonale fortæller dig det. Synk hele eller delt tablet uden at knuse eller tygge. Tag dette produkt med et helt glas vand, medmindre din læge anbefaler andet.

C-vitamin tyggetabletter

Hvis du bruger tyggetabletter, skal du tygge dem godt og synke dem. Hvis du tager sugetabletter, skal du putte sugetabletten i munden og lade den opløse langsomt.

C-vitamin pulver

Når du tager pulveret, skal du blande det grundigt med den rigtige mængde væske eller blød mad og røre det godt. Sluk straks blandingen i sin helhed. Opbevar ikke lager til senere brug. Hvis du bruger den flydende form af dette vitamin, skal du måle dosis omhyggeligt med et specielt måleapparat/ske. Brug ikke en husholdningsske, da du muligvis ikke får den korrekte dosis.

Hvad er C-vitamin i?

Hvis der er et sted, der indeholder mest C-vitamin , er det i grøntsager, frugt og kartofler. Så spis en god portion af det hver dag. C-vitamin hjælper med at bevare din modstandskraft. Men ikke nok med det: det er også vigtigt for din hud, for (stærke) tænder, for dit nervesystem og det er med til at mindske trætheden.

Top 10 C-vitaminkilder

  1. guava
  2. rød peber
  3. Sorte bær
  4. rosenkål
  5. Persille
  6. Grønkål
  7. bondebønner
  8. Grønkål
  9. Kiwi
  10. jordbær

Hvor meget C-vitamin om dagen?

Sundhedsrådet anbefaler 75 mg C-vitamin om dagen, men European Food Safety Authority anbefaler 80 mg , og andre eksperter anbefaler en endnu højere mængde.

Hvilke vitamin C-produkter sælger Bono?

Vil du supplere din kost med ekstra C-vitamin? Så er du kommet til det rette sted hos Bono for det bedste C-vitamin og andre kosttilskud .

NOW Foods Vitamin C - 1000 Complex

Vitamin C1000 kompleks

NOW Foods Vitamin C1000 Complex er et vandopløseligt næringsstof, der blandt andet er kendt for sin vitale rolle i immunsystemet.

NOW Foods C-vitamin - 1000 med hyben

NOW Foods Vitamin C1000 med hyben. C-vitamin er en antioxidant og falder ind under de vandopløselige vitaminer. C-vitamin er tæt involveret i mange processer i kroppen. Det giver også god modstand, vedligeholder stærke knogler og støtter tænderne. Dette vitamin C-tilskud indeholder også bioflavonoider. Bioflavonoider blev opfundet i 1936 af den ungarske videnskabsmand Dr. Albert Szent Gyorgyi fundet i citrusfrugter. I den bløde, hvide del under huden. Han navngav sit fund vitamin P.

Lindens C-vitamin + 1000mg

Lindens Vitamin C+ 1000mg (120 tabletter)

Lindens Vitamin C+ leverer 1250 % NRV (Nutrient Reference Value) af vitamin C pr. tablet, specielt designet til at maksimere absorptionen. Lindens Vitamin C+ er formuleret som en tablet med forsinket frigivelse.

Kosttilskuden er ikke en erstatning for en varieret kost eller sund livsstil.

Køb det bedste C-vitamin hos Bono

Giv din krop et boost med de gavnlige virkninger af C-vitamin! Hos Bono bestiller du hurtigt og du kan regne med kvalitet og sikkerhed, når det kommer til kosttilskuden . Køb dit C-vitamin hos bono.dk. Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen.