Hårvækst lotion

En hårvækstlotion indeholder forskellige ingredienser, der stimulerer hårvæksten, og som sikrer, at dit hår forbliver i vækstfasen i længere tid. Det betyder, at dit hår vokser længere og falder mindre hurtigt ud. Som et resultat vokser flere hår på samme tid!

Hårvækst lotion behandling mod hårtab

En hårvækst stimulerende lotion er en målrettet behandling mod (arveligt) hårtab, direkte på hovedbunden (lokalt). Når du har påført lotion, skal du lade den trænge ind i hovedbunden i lang tid. På denne måde kan de aktive, hårvækst stimulerende ingredienser gøre deres arbejde optimalt. Dette gør en lotion til en meget målrettet og effektiv behandling.

Hvilken hårvækstlotion er bedst til at stimulere hårvækst?

Vi kan forestille os, at det kan være meget svært at vælge en hårlotion i betragtning af det store udvalg, der tilbydes. Vi vil gerne opremse mulighederne for dig, så du også kan træffe det rigtige valg.

Hårvækst lotion til at stimulere hårvækst

Hårlotion med Minoxidil

Minoxidil blev oprindeligt udviklet som et lægemiddel mod forhøjet blodtryk i form af kapsler. Brugere, der tog disse kapsler, fandt hurtigt ud af, at deres hårvækst blev forbedret. Ikke meget senere blev der iværksat en videnskabelig undersøgelse for at undersøge, om Minoxidil faktisk havde en effekt på hårvæksten. Det varede ikke længe, før Minoxidil blev registreret som et lægemiddel. I modsætning til Nanoxidil fås Minoxidil kun på recept.

Hårlotion med Nanoxodil

Nanoxidil er en ingrediens, der stimulerer hårvækst. Der er ingen recept nødvendig for at købe Nanoxidil i Holland. Det skyldes, at denne ingrediens ikke betragtes som et lægemiddel, men som en kosmetisk ingrediens.

Nanoxidil er udviklet af DS Laboratories, der er markedsleder inden for produkter mod hårtab. De har indarbejdet ingrediensen i deres verdensberømte hårtabsløsning: Spectral DNC-N. Dette har også været det bedst sælgende produkt mod hårtab på vores hjemmeside i mange år.

Der blev gennemført en undersøgelse med mere end 250 personer i løbet af et år. Den viste følgende resultater:

  • 93% bemærkede et fald i hårtab
  • 83% bemærkede genvækst af hår (målt ved antallet af hår pr. cm2)
  • 80 % oplevede en betydelig forbedring (i henhold til medicinsk vurdering)

Læs blogartiklen om forskellen mellem Minoxidil og Nanoxidi for at få flere oplysninger om forskellen mellem disse to ingredienser. 

Hvilke hårlotioner skal jeg købe?

Der findes mange forskellige hårvækst stimulerende lotioner på markedet. Nogle falder ind under lægemiddelloven, og andre under "kosmetik". Når et produkt falder ind under lægemiddelloven, er der større risiko for bivirkninger, så undersøg det nøje, før du begynder.

Spectral DNC -N med 5 % nanoxidil

Hvis du leder efter en lotion til at bekæmpe for tidligt hårtab, anbefaler Bono Spectral DNC -N med 5% nanoxidil. Ingrediensen nanoxidil har en klinisk dokumenteret effekt og en lav molekylvægt, der gør, at den absorberes bedre i hovedbunden end mange andre hårvækst stimulerende lotioner.

FOLIGAIN Anti-hårtab lotion

En hårvækst stimulerende lotion til at bekæmpe og forebygge hårtab. FOLIGAIN Hårtab Lotion indeholder 10% Trioxidil og DHT-blokerende ingredienser for effektivt at bekæmpe for tidligt hårtab og fremme hovedbundens sundhed.

Linn Pharma Minoxidil 5%

Et lægemiddel, der indeholder 5% minoxidil til behandling af hårtab efter mandligt mønster (androgenetisk alopeci).

Natucain hår aktivator

Vil du hellere vælge et naturligt middel? Så er Natucain Activator perfekt til dig. Natucain Hair Activator er det første hårvækstprodukt i verden, der kun består af 100 % naturlige ingredienser og anvender en unik stamcelleteknologi. Natucain kombinerer naturens og videnskabens kraft til at bekæmpe hårtab og stimulere eksisterende hårvækst.

Køb den bedste hårvækst lotion på Bono.dk?

Lider du af hårtab og ønsker du at stimulere din hårvækst optimalt, så kan en hårlotion være et godt valg for dig. Se vores udvalg af hårlotioner og vælg den, der passer bedst til dine behov. Bestilt før 23:59, leveres inden for 3 arbejdsdage.