Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

NatureWise

NatureWise er en amerikansk virksomhed, der blev grundlagt i Ashland, Oregon i 2012. I dag er virksomheden en af ​​de hurtigst voksende kosttilskudsvirksomheder i USA. NatureWise står for en sund livsstil kombineret med rene, naturlige ingredienser. For eksempel bruger NatureWise certificerede økologiske og bæredygtige kilder, og social ansvarlighed er også altafgørende.

Hvilke produkter har NatureWise?

NatureWise har et omfattende udvalg af Kosttilskuden. Vi forklarer gerne et par af dem.

Kollagenpeptider

Vidste du, at alle over 25 år anbefales at tage kollagen? Dette hænger sammen med, at den menneskelige krop producerer mindre og mindre kollagen. Efter 50 års alderen producerer kroppen slet ikke længere kollagen. Men hvad skal du tage kollagen til? Kollagen er en vigtig bestanddel af hud, knogler, blodkar, brusk, hår, negle, led og sener. Ved at give kroppen en hånd bevarer du sundt hår og sund, ung hud med mindre synlige rynker og cellulite. NatureWise Collagen Peptider indeholder både type I og type III kollagen, så det fremmer også den generelle sundhed.

Vitamin D3

Da der er mange vitaminer, kan spørgsmålet opstå: Hvad er vitamin D3?
D-vitamin findes i celler i hele kroppen og er nødvendig for optagelsen af ​​calcium og fosfor for at opretholde stærke knogler, tænder, immunforsvar og muskler. D-vitamin produceres normalt ved eksponering for solens ultraviolette stråler. Men i perioder, hvor der er lidt sollys, eller man ikke kommer meget i kontakt med det, er tilskud nødvendigt for at dække det daglige behov. For eksempel er der foretaget undersøgelser, blandt andet af Mayo Clinic, som har vist, at 25% til 50% af befolkningen har en D-vitaminmangel. En krukke NatureWise Vitamin D3 kan holde op til 360 dage!

Omega-3 fiskeolie

Hvad er Omega 3 i? Omega 3 findes i (fede) fisk og vegetabilske olier som hørfrøolie, rapsolie, sojaolie, chiafrø og hørfrø. Fiskeolie i sig selv består af to omega-3 fedtsyrer, nemlig eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA). Udover disse omega 3 fedtsyrer indeholder NatureWise Omega 3 fiskeolie også E-vitamin fra solsikkeolie, som fungerer som en kraftig antioxidant. Forskning viser, at omega-3 fedtsyrer hjælper med at sænke triglyceridniveauer og blodtryk. Det understøtter også hjertets sundhed og kredsløbet. NatureWise Omega 3 fiskeolie er hentet fra vildfanget fisk fra Alaskas Beringhav, behandlet samme dag som fisken fanges! Fiskeolien er helt naturlig og indeholder ingen mælk, æg, skaldyr, nødder, jordnødder, hvede eller gluten.

Magnesium

Magnesium er et essentielt mineral til energiproduktion i hver celle i den menneskelige krop. Så vigtigt, at magnesium er involveret i mere end 600 cellulære reaktioner og 300 enzymatiske processer i kroppen! Hele 68% af amerikanske Volvoer opfylder ikke dette naturlige mineral. Men hvad er magnesium godt for? Magnesium hjælper med energiproduktion, nervefunktion, søvn, fordøjelse og angst. Magnesium er også vigtigt for knoglerne, det sikrer sunde knogler, en bedre knogletæthed og magnesium har en positiv effekt på muskelkramper, spasmer og generel træthed. NatureWise tilbyder magnesiumpulver , men også magnesium softgels .

Er NatureWise-produkter sikre?

Så kan du undre dig over, om NatureWise-produkter er sikre og af høj kvalitet? Alle NatureWise-produkter er uafhængigt testet af specialiserede ISO 17025 tredjepartslaboratorier, hvilket ikke er påkrævet af US Food and Drug Administration (FDA), men som NatureWise selv mener er vigtigt. Derudover er NatureWises produktionsfaciliteter cGMP-certificerede, hvilket betyder, at hvert trin i produktionsprocessen er blevet kontrolleret og fundet sikkert.

Køb NatureWise produkter på Bono .nl?

Leder du efter sikkert og naturligt Kosttilskud? Med NatureWise ved du, at dette er garanteret af højeste kvalitet. Se vores NatureWise sortiment og vælg det Kosttilskud du ønsker. Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen!