Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Efterconditioner

En leave-in balsam har faktisk de samme egenskaber som en balsam. Forskellen er, at du skyller en balsam ud og efterlader en leave-in i håret, så effekten holder længere. Desuden er en leave-in ofte mere flydende end en balsam. Leave-in er virkelig et must-have, hvis du vil have de samme effekter som en balsam, men på mindre tid og handlinger! Perfekt til morgenrushet damer blandt os!

Hvad er en leave-in balsam, og hvordan bruger du den?

En leave-in balsam er derfor en balsam, som du ikke skal skylle ud. Du bruger ofte denne form for balsam som det sidste trin i din hårrutine. Tænk på det som en slags ekstra boost. Især skadet, tørt og kruset hår har gavn af en leave-in balsam. Du kan påføre leave-in balsamen i både tørt og vådt hår. Det er en nem måde at udvide din daglige hårplejerutine for at give dit hår et ekstra boost.

Hvornår bruger du en leave-in balsam?

Nogle gange har dit hår en periode, hvor det er ekstra skrøbeligt eller har brug for mere fugt. Så kan en leave-in komme godt med. Leave-in giver den ekstra hydrering og fugt, der mangler i håret. Vinterperioden er ofte en tid, hvor håret skal holde ekstra meget ud. På grund af kulden er din hud ikke kun tørrere, men det er dit hår også. Dit hår mister fugt. Det kan betale sig at kompensere for denne fugtmangel med hårprodukter, der intensivt fugter dit hår. Dette forhindrer hårbrud og sammenfiltring.

Hvilken leave-in passer til dit hår?

Du kan sandsynligvis ikke vente med at få fingrene i denne hårbooster. For at spare dig for søgningen efter en passende leave-in balsam, giver vi dig råd pr hårtype nedenfor!

Beskadiget hår

Er dit hår beskadiget eller knækker det nemt? Så kan Moroccanoil Hydrating Styling Cream være løsningen for dig. Denne leave-in balsam indeholder arganolie. Også kaldet Marokkos flydende guld. Arganolie er kendt for sine reparerende og beskyttende egenskaber, når det kommer til hår. Påfør denne leave-in fra Moroccanoil og se dit hår forvandle sig på ingen tid.

Krøllet hår

Velsignet med krøller? Men er det en stor udfordring at kontrollere dine krusfrie krøller? Så anbefaler vi at bruge curls leave-in balsam Meu Cacho Minha Vida fra det veganske og sulfatfri mærke Lola Cosmetics. Denne leave-in balsam er specielt til krøllet hår. Du nærer og fugter dine krøller på en naturlig måde med ingredienser som cupuaçusmør og andre planteekstrakter. Lola Cosmetics hårpleje indeholder kun naturlige ingredienser og indeholder ingen parabener, silikoner eller sulfater.

Tørt og kruset hår

Er dit hår tørt og ude af stand til at tæmme dine krusede lokker? Så får du gavn af leave-in balsamen fra OLAPLEX. OLAPLEXNo.6 genopretter håret intensivt. Takket være den patenterede OLAPLEX-formel forbinder denne leave-in svovlbroer igen. Dit hår er fnugfrit i 72 timer efter brug og er intensivt næret.

Hvordan bruger du en leave-in balsam?

Du kan anvende den i både tørt og vådt hår. Ryst leave-in-flasken før brug. Fordel leave-in en lermængde over dit hår. Fokuser især på hårspidserne. Normalt er dette den del af håret, der har brug for mest næring, pleje og reparation. Som du allerede ved, er skylning ikke nødvendig. Style dit hår som ønsket efter brug af leave-in balsam.

Bestil den bedste leave-in balsam på bono.dk?

Kunne du tænke dig at opdage, hvad en leave-in balsam kan gøre for dit hår? Krøllet hår? Tørt eller beskadiget hår? Der er en leave-in balsam til hver hårtype, der booster håret og giver ekstra næring og fugt. Find ud af hvilken leave-in balsam der passer bedst til dig. Se vores udvalg af leave-in balsam og vælg, hvad der passer til dit hår. Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen.