Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Dermaroller

En dermaroller er et unikt skønhedsprodukt der stimulerer hårvæksten. En dermaroller er velegnet til både ansigtet og håret. På trods af at mange mennesker kæmper med problemer med hårvækst, er Dermaroller stadig ikke kendt af alle. Hvis du gerne vil vide mere om en dermaroller, og hvordan den kan stimulere din hårvækst, så har vi her opsummeret alt du har brug for at vide!

Hvad er en dermaroller?

En dermaroller er et redskab der bruges til at behandle huden med en proces der kaldes for microneedling. Dermarolleren giver mulighed for en bedre absorbering af de hårvækst stimulerende lotioner i hovedbunden, hvilket gør din lotion til hårvækst endnu mere effektiv. Dette skyldes at en dermaroller laver tusindvis af små åbninger i det øverste lag af huden, ved hjælp af bittesmå nåle af den højeste kvalitet. Dette gør det nemmere for din lotion til hårvækst at trænge ind i kroppen og nå helt frem til hårsækken. Microneedling hjælper også mod andre tilstande som f.eks. akne og strækmærker.

Fordele ved en dermaroller

  • Øger indtagelsen af lotions mod hårtab for bedre resultater.
  • Stimulerer hudens naturlige proces for heling.
  • Forynger hovedbunden med kollagen og cellefornyelse for en sund hårvækst.
  • Er smertefri: nålene er på ca. 0,25 - 0,30 mm.
  • Velegnet til både mænd og kvinder.

Forskningen, effekten og funktionen af en Dermaroller

Undersøgelse 1 (Dhurat et al., 2013)

I denne undersøgelse blev 100 mænd med Alopecia Androgenetica (AGA) hårtab, fulgt i 12 uger, og de brugte både en Dermaroller og Minoxidil. I gruppen der brugte en Dermaroller og Minoxidil, var der en stigning på 91 hår, sammenlignet med 22,2 hår med Minoxidil alene. Desuden rapporterede 82% af brugerne, at de oplevede en forbedring af deres hårs sundhed ved hjælp af Dermaroller.

Undersøgelse 2 (Song et al., 2012)

I denne undersøgelse blev der set på Dermarollerens virkning i forhold til forskellige typer hårtab, herunder telogen effluvium og alopecia areata. Her blev kvinder med den ene side af hovedbunden behandlet med en Dermaroller og hårvækst stimulerende lotion, og på den anden side af hovedet blev de behandlet med en Dermaroller og en saltvandsopløsning. Antallet af hår på den side med Dermaroller og hårvækst stimulerende lotion var i gennemsnit steget med 12,7 hår. I modsætning hertil viste den anden side et fald på gennemsnitligt 4,2 hår.

Hvordan bruger man en Dermaroller?

  • Først påfører du din foretrukne hårvækst stimulerende lotion, på de områder hvor hårvæksten har brug for lidt hjælp.
  • Massér derefter din lotion godt ind ind.
  • Herefter skal du bruge Dermarolleren. Husk at du ikke skal trykke hårdt ned eller bruge kræfter til dette trin.
  • Rul blidt Dermarolleren fra hårgrænsen mod kronen, og derefter i alle retninger (vertikalt, horisontalt og diagonalt).
  • Brug ikke Dermarolleren mere end én gang om dagen, op højest tre gange om ugen. Det er helt normalt at der forekommer lidt rødme efter brug.

Hvilken Dermaroller virker bedst?

Både Foligain og DS Laboratories, to markedsledere inden for produkter til hårvækst, sælger Dermarollers med flere nåle (540) end de fleste andre producenter, der ofte blot har 120 nåle. Samtidig er nålene heller ikke for lange. 

DS Laboratories 

/dslaboratories-stimuroller-dermaroller-1-0mm

DS Laboratories har udviklet deres helt egen dermaroller, kaldet StimuROLLER, som er designet til at stimulere en tykkere og sundere hårvækst ved at forbedre indtagelsen af lotioner mod hårtab. Derudover fremmer dermarolleren hovedbundens sundhed, hvilket indirekte sikrer en bedre hårvækst. DS Laboratories har således flere Dermarollers: StimuROLLER til Ansigtshår (0,3 mm) og DS Laboratories StimuROLLER Microneedling Dermaroller (1,0 mm).

Foligain 

Køb FOLIGAIN Dermaroller med 540 Titanium-nåle (0,25 mm) hos Bono

En anden god mulighed er FOLIGAIN Dermaroller, der har hele 540 Titanium Nåle (0,25 mm). Foligain Dermaroller sikrer en bedre optagelse af de hårvækst stimulerende lotioner i hovedbunden, hvilket gør dem mere effektive. Du skal blot rulle din dermaroller hen over hovedbunden for at øge indtagelsen, og for at stimulere hudens naturlige proces for heling. Denne proces er også kendt som microneedling.

Køb Dermaroller hos Bono

Ønsker du at bekæmpe hårtab så effektivt som muligt? Så bør du gå efter en hårvækst stimulerende lotion, og kombinere den med en dermaroller. Gennemse vores dermaroller sortiment og vælg hvilket område du ønsker en dermaroller til og hvilket mærke der passer dig. Bestil før kl. 23:59, og få leveret inden for tre dage.