Hårmaske

Hårmasker. Et af de vigtigste hårprodukter du har på dit badeværelse, når det kommer til intensiv næring og pleje af håret. En hårmaske er uundværlig, hvis du vil holde dit hår sundt. Især med tørt og beskadiget hår er en maske et must til din klipning. Ved at bruge en hårmaske regelmæssigt forbedrer du dit hårs sundhed, fordi det giver lidt mere intensiv pleje end den øvrige hårpleje.

Hvordan virker en hårmaske helt præcist?

Du bruger den jævnligt, men på spørgsmålet om, hvad en hårmaske præcis er og gør med dit hår, er der mange, der ikke kender det præcise svar. En hårmaske påfører et lag over dit hår. Sammenlign det med en slags belægning. Dit hår bliver blødere og skinner igen. Dette lag, der kommer over din coupe, beskytter også håret mod slid og skader udefra. Tænk på skader fra varmeværktøj eller solens stråler. Hårmasken er derfor skridtet i din hårrutine, som du ikke bør gå glip af for enhver pris!

Egenskaber ved en håmaske:

 • Pas på håret.
 • Foder håret.
 • Bringer et beskyttende lag over håret.
 • Beskytter håret mod slitage og skader.

Hvad er en god hårmaske?

Hårmasker. Du har dem i alle former, farver, teksturer, mærker og priser. Hvordan i alverden vælger du den rigtige hårmaske? Hvilken hårmaske passer bedst til din hårtype? Det første du skal vide er hvilken type hår du har; tørt og beskadiget, tyndt hår, fedtet hår, tykt hår osv. Så må du spørge dig selv, hvad du vil opnå med hårmamasken. For eksempel vil du forhindre dine spaltede spidser, skabe mere volumen, bekæmpe fedtet hår eller måske er du velsignet med et sundt, smukt hår, og du vil bare holde det oppe et stykke tid.

Når du er nået til denne konklusion, kan du begynde at undersøge de ingredienser og produkter, der er gavnlige for din hårtype. For eksempel, med tørt og beskadiget hår, overveje ingredienser såsom arganolie eller kokosolie. Vi anbefaler også, at du altid læser anmeldelser af den hårmamask, du overvejer at købe. Du kan ofte læse tilbage, om et hårprodukt rent faktisk holder, hvad det lover, og om det passer til din hårtype. På den måde undgår du et dårligt køb!

Vælg Hårmaske:

 • Bestem hårtype.
 • Formålet med hårmamasken for dig.
 • Hvilke ingredienser og produkter er gavnlige for din klipning/hårudfordring?
 • Læs anmeldelser.

Hvordan bruger du en hårmaske?

Du bør have den bedste hårmaske til dit hår efter disse trin, og du kan komme i gang med det ene trin, der nærer og plejer dit hår intensivt. Måden du bruger en hårmaske på, påvirker også slutresultatet. Faktisk er to faktorer vigtige. For det første skal du ikke påføre hårmasken på rødderne. Håret her er ofte naturligt fedtet på grund af de naturlige olier (talg), som du selv producerer. Ofte bliver dit hår for hurtigt fedtet, hvis du anvender intensiv nærende hårpleje på rødderne. Start i enderne af dit hår og arbejd dig opad. Ofte står der på emballagen, at man skal lade en hårmamask virke i 3-5 minutter. Vi råder dig til at lade dette virke i et par ekstra minutter for at få bedre resultater. Lad for eksempel masken sidde i 10 minutter, mens du barberer dine ben eller påfører en ansigtsmaske. Nogle mennesker lader endda en hårmaske virke natten over. Hvis du har ekstremt tørt og stærkt beskadiget hår, kan dette være det værd. I forbindelse med hårskæl, der er åbne, skylles håret med lunkent/koldt vand. På denne måde lukker skællene bedre og du er sikret glat hår!

Trin til brug af hårmaske:

 1. Påfør i håret, start i enderne (undgå rødder) og arbejd dig opad.
 2. Lad hårmasken sidde så længe dit hår har brug for (med beskadiget hår kan dette være lidt længere end angivet). Mindst 5 minutter!
 3. Skyl med lunkent/koldt vand.

Hvor ofte kan du bruge en hårmaske?

At børste dit hår for ofte er ikke sundt. Det gør det bare mere tørt. Prøv at røre dit hår så lidt som muligt. Det er bedst at holde sig til en gang om ugen. Men i praksis er der næppe nogen, der gør dette. Brug det i hvert fald ikke mere end 3 gange om ugen, så påvirker du ikke produktionen af ​​dine naturlige olier. Så denne frekvens gælder også for brugen af ​​din hårmamask. Har du en idé om, at dit hår føles mere fedtet end normalt? Overvej for eksempel kun at bruge balsam ved næste klipning i stedet for en hårmaske. En balsam er bare lidt mindre koncentreret. Dette vil forhindre dit hår i at blive endda fedtet.

Hvilken hårmaske er bedst til tørt og beskadiget hår?

Tørt og beskadiget hår. Desværre en skønhedsudfordring, som mange damer kæmper med. Med den rigtige hårmaske kan du bekæmpe tørt og beskadiget hår. Tænk for eksempel på de magiske formler af mærkers hårmamasker, som f.eks Olaplex og Moroccanoil .

Olaplex er kendt for sin patenterede formel med en unik ingrediens. Det handler om den hemmelige ingrediens: Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Du kan muligvis ikke udtale navnet, men du vil aldrig glemme resultatet. Denne unikke ingrediens binder brudte svovlbindinger i håret sammen igen. Moroccanoil er kendt for ingrediensen arganolie. Også kaldet Marokkos flydende guld. Arganolie har en utrolig positiv indflydelse på dit hårs sundhed. E-vitaminet gør dit hår stærkere. E-vitaminet i arganolie beskytter håret mod ydre påvirkninger, såsom forurening eller solstråler.

Bestil den bedste hårmaske hos Bono?

Ved du allerede, hvilken hrmaske du skal bruge, eller leder du stadig efter en hårmaske? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har en hårmaske til enhver hårtype, der forvandler dit hår til sunde lokker, der skinner og skinner. Se vores hårmamask-sortiment og bestil din hårmamask hurtigt, så du kan være hos os på ingen tid smukt hår går rundt! Vil du vide mere om hårmaskés eller er du usikker på dit hårmaskevalg? Ring eller e- mail os med dit spørgsmål. Vi hjælper dig gerne!