Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

Lindens

Lindens Health + Nutrition er det bedste valg til helsekost af høj kvalitet. Lindens har specialiseret sig i en række vitaminer, mineraler og kosttilskud, der opfylder alle sundhedsbehov for mænd og kvinder.

Lindens har en fabrik i Europa og opfylder derfor de højeste kvalitetskrav for at overholde europæiske regler. Alle Kosttilskuden i Lindens sortiment er grundigt testet og er 100% sikre at bruge. Lindens har i mange år været specialisten inden for udvikling, test og produktion af Kosttilskuden af ​​den bedste kvalitet.

Som førende producent af kosttilskuden overholder Lindens de højeste standarder. Lindens er meget stolt af både ISO 9001-certificering og en 5-stjernet fødevarehygiejnevurdering, som alle i Lindens-virksomheden arbejder hen imod konsekvent og flittigt.

Bono er stolt af at kalde sig selv den officielle distributør af Lindens til Benelux. Vi garanterer kvaliteten af ​​Lindens og sikrer en superhurtig levering af dit yndlings Lindens kosttilskud. Bestilt inden 23:59, bliver leveret i morgen.