Styrk din sundhed med NOW FoodsShop

NOW Foods

Leder du efter kosttilskud, der fremmer dit helbred på en bæredygtig og sikker måde? NOW Foods gør dette til deres mission. NOW Foods har eksisteret siden 1968 og er en ægte familievirksomhed fra USA. De producerer naturprodukter og kosttilskud og sælger dem til konkurrencedygtige priser.

NOW Foods kosttilskud

NOW Foods har et kæmpe sortiment af kosttilskud. Vi informerer om de kosttilskud, der passer til de fleste.

Magnesiumcitrat og -malat

Hvad er magnesium godt for? Indtagelse af magnesium kosttilskud understøtter blandt andet energiproduktion, stofskifte, muskelsammentrækning og nervesystemet. Magnesiumcitrat er magnesium, der kommer fra citronsyre og er letopløseligt i kroppen. Magnesiummangel opstår ikke hurtigt, men på grund af dets fordele er magnesium kosttilskud elsket af atleter. NOW Foods ' magnesiumtabletter inkluderer veganske, halal, kosher, glutenfri, sojafri, nøddefri og mælkefri.

Vitamin D3

Et vitamin, der også fortjener at blive navngivet, er vitamin D3. Hvad er D3-vitamin godt for? Vitamin D3 fremmer calcium- og fosfatniveauet i blodet, så vitaminet bidrager til stærke knogler, tænder og muskler. Vitamin D3 understøtter også immunsystemet. Tilskud af D3-vitamin er nødvendigt for personer, der ikke får nok D-vitamin fra mad eller fra sollys. Af denne grund er det endnu vigtigere at tage D-vitamin i de mørke måneder. Det anbefales også at tage D-vitamin til personer, der lider af osteoporose. Nederste linje: NOW Foods vitamin D3 er godt for meget.

Vitamin K2

Hvad er vitamin K2 i? Vitamin K2 findes hovedsageligt i produkter af animalsk oprindelse, såsom kød, smør og yoghurt. K2-vitamin findes sjældent i fødevarer, og kun en lille del af de menneskelige tarmbakterier kan danne K2-vitamin. Dette er også grunden til, at mange mennesker har en vitamin K2-mangel. NOW Foods Vitamin K2 har flere sundhedsmæssige fordele: regulering af blodpropper, forebyggelse af trombose, stærke knogler og forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme.

Omega 3

Omega 3 består af tre hovedtyper: alfa-linolensyre (ALA), eicosapentaensyre (EPA) docosahexaensyre (DHA). ALA udvindes fra planteprodukter, mens de to sidstnævnte findes i fiskeolie. Så hvad er forskellen mellem omega 3 og fiskeolie? Selvom omega 3 fedtsyrer jævnligt mærkes som fiskeolie, er forskellen, at fiskeolie indeholder EPA og DHA, som kommer fra fisk og skaldyr.

Hvad er Omega 3 godt for? Omega 3 bidrager til at understøtte hjernens og synets sundhed. Der er også tegn på, at indtagelse af én portion fisk, enten omega 3 eller fiskeolie, sænker kolesterolet og dermed mindsker risikoen for hjertesygdomme. NOW Foods ' omega 3 tabletter er blevet testet for forurenende stoffer som PCB, dioxiner, kviksølv og andre tungmetaller og er igen veganske, halal, kosher, glutenfri, sojafri, nøddefri og mælkefri.

Kvalitet NU fødevarer

Alle NOW Foods-produkter er sikret Good Manufacturing Practice (GMP-certifikat). Det betyder, at alle aspekter af NOW-fremstillingsprocessen er blevet nøje dokumenteret og overvåget i forhold til medicinalindustriens kvalitetssikringssystem. NOW Foods er også kræsne omkring leverandørvalg og produktionsprocesser. De ved præcis, hvor råvarerne og materialerne kommer fra, og hvordan de er produceret. På denne måde er kvaliteten af ​​NOW Foods sikret!

Naturlige ingredienser i NOW Foods

Siden starten foretrækker NOW Foods at bruge økologiske ingredienser, der præcist matcher de kemiske ingredienser, eller som kroppen nemt kan omdanne til en naturlig form alene. De bruger heller ikke ingredienser, der ikke genkendes eller bruges af kroppen, for eksempel dl-alpha-tocopherol, et syntetisk E-vitamin.

Desuden er kosttilskudene fri for tungmetaller, testet for pesticider og minimalt forarbejdet. NOW Foods udfører desuden uafhængige inspektioner hos råvareleverandører for at sikre, at stofferne lever op til de højeste kvalitetsstandarder. Så hos NOW Foods ved du med sikkerhed: de er sikre kosttilskud.

Køb NU Foods-produkter hos Bono?

Leder du efter online kosttilskud, der er sikre? NOW Foods har et bredt udvalg af Kosttilskuden, såsom caprylsyre, vitamin E-400, natriumascorbat, vitamin B1, vitamin B5 og meget mere!